Κ23

καναπές
newbie
Reactions:

Re: Κ23

Post by καναπές »

Δάσκαλε τον νου σου, αρχίζει προετοιμασία η Κ23 μες στη βδομάδα και θα είμαι εκτός έδρας.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

https://www.instagram.com/olyfcacademy/ ... XqI/?hl=el

Ο Βαλμπουενά λιώνει ήδη, ο Σιόβας χαλλλαρά. :D

Διάφορες γνώριμες και αναμενόμενες φάτσες (Έξαρχος, Γεωργακόπουλος, Κουτσογούλας, Αλαφάκης, Μαρτίνης, Πρεκατές που νόμιζα ότι θα φύγει, Τανούλης, Παναγάκος που νόμιζα ότι θα μείνει στην Κ19, Λώλης, Λιάτσος). Από τους καινούριους μόνο τον Χαμζά εντόπισα.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Έπαιξε εσωτερικό διπλό η Κ23 με την Κ19. Δεν βλέπω να λείπει κάποιος από τους αναμενόμενους στην Κ23, ούτε όμως και κάποια καινούρια μεταγραφή βλέπω. Είναι μικρό το ρόστερ της Κ23, με αποτέλεσμα να παίζουν εκεί και κάποιοι που περιμένει κανείς να καταλήξουν στην Κ19 τελικά.

Επίσης, βλέπω ότι τα περισσότερα παιδιά του 2008 που έπαιζαν στην Κ19 ανέβηκαν στην Κ19. Λίγα ονόματα δεν βλέπω στα φιλικά. Από τους μεγαλύτερους, ο μόνος που λείπει προς το παρόν είναι ο Δαρβίρας.
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

Ο Βαλμπουενα θα παιξει φετος και θα βγαλει ματια. Ο Σιοβας δε νομιζω. Μαλλον θα εχει συμβουλευτικο ρολο στα αποδυτηρια. Δε τον βλεπω να παταει χορταρι.
Προπονητής της εξέδρας
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

καναπές wrote: Tue Aug 12, 2025 3:40 pm .Από τους μεγαλύτερους, ο μόνος που λείπει προς το παρόν είναι ο Δαρβίρας.
Και ο Σουλιανακου για την ώρα δεν έχει εμφανιστεί
Δεν ξέρω τι βαθμό ετοιμότητας έχουν και οι δύο
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

Καναπέ στη φωτό της κ23 πρέπει να κάνουμε μια αναγνώριση προσώπων
29 παίκτες μετράω και νομίζω ότι τους αναγνωρίζω λίγο πολύ εκτός από 1-2. Όταν κάνεις το αντίστοιχο πες να βρούμε τις διαφορές :P
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

daskalos wrote: Sat Aug 16, 2025 12:18 pm Καναπέ στη φωτό της κ23 πρέπει να κάνουμε μια αναγνώριση προσώπων
29 παίκτες μετράω και νομίζω ότι τους αναγνωρίζω λίγο πολύ εκτός από 1-2. Όταν κάνεις το αντίστοιχο πες να βρούμε τις διαφορές :P
Με τρως λάχανο. Λίγους αναγνωρίζω.
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

καναπές wrote: Sat Aug 16, 2025 12:31 pm
daskalos wrote: Sat Aug 16, 2025 12:18 pm Καναπέ στη φωτό της κ23 πρέπει να κάνουμε μια αναγνώριση προσώπων
Με τρως λάχανο. Λίγους αναγνωρίζω.
Α δεν ξεκινάμε καλά στο νέο φόρουμ, θέλω να βρεις φόρμα :lol:

Κάνω μια προσπάθεια όπως κοιτάμε την εικόνα από αριστερά προς δεξιά και επίσης από πάνω σειρά προς επόμενες (όσο γίνεται να χωριστούν σε ευθεία) βλέπω τους

Γκοτζαμανιδης, Αγγελάκης, Κουράκλης, Παναγάκος, Χαμζα, Λιατσος, Έξαρχος, Πρεκατες, Καμπαγιοβανης (?), Τουφακης, Μαρτίνης, Κουτσογουλας, Κεϊτά, Κορτές (?), Ρολακης, Φίλης, Γιουσούφ, Τζαμαλης, Δαμα, Λωλης, Κουτσιδης, Πλις(?), Τανουλης, Αλαφακης, Ζουγγλης, Κολοκοτρώνης, Σιόβας, Βαλμπουενα, Λάνα

Κάτι κάνω λάθος λογικά γιατί δεν βλέπω τον Πλειώνη που νομίζω είναι στην κ23
Post Reply