Νομίζω ότι επί Εντού η λογική είναι σαφής: ψάχνουμε για παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, νεαρούς, για τους οποίους δεν κωλώνουμε να δώσουμε αρκετά (για τα δεδομένα μας) λεφτά, χωρίς να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο νεαρό της ηλικίας. Είναι και λίγο παγκόσμια μόδα όλο αυτό με τα πιτσιρίκια.karteo wrote: Wed Aug 27, 2025 6:23 am Το μόνο λάθος που βλέπω είναι η έλλειψη έμπειρου στόπερ. Κατά τα άλλα είναι οκ. Λογικά όσα κάνουν. Σημαντικό ότι φαίνεται πως δεν φεύγει κανείς από τα χαφ μας. Αν παίρναμε ένα έμπειρο στόπερ θα ένιωθα πιο ήσυχος. Τώρα υπάρχει ρίσκο.
Τώρα για τον συγκεκριμένο εγώ δεν έχω φυσικά εικόνα. Τα σχόλια είναι πάρα πολύ περίεργα. Οι οπαδοί της ομάδας του πανηγυρίζουν που φεύγει, ενώ οι περισσότεροι οπαδοί άλλων ομάδων και αναλυτές του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους νεαρούς στόπερ του πρωταθλήματος. Είναι ψηλός αλλά δεν παίρνει καθόλου κεφαλιές. Όταν λέμε καθόλου, καθόλου. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται σε απειρία ή στο ότι η ομάδα του παίζει με τριάδα στόπερ. Υποτίθεται ότι το κύριο προσόν του είναι η μακρινή σέντρα. Μου φαίνεται λίγο μηχανιστικό το "έφυγε αριστεροπόδαρος με καλό πόδι, θέλω αριστεροπόδαρο με καλό πόδι". Μακάρι να τον έχουν ξεψαχνίσει και να μη γελάμε με αυτόν σε λίγους μήνες, γιατί από τον Μπιανκόν στο CL ως και τον Καλογερόπουλο θα προτιμούσα.