ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα

Post Reply
cris
newbie
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα

Post by cris »

Αντε με το κωλοκαφενειο που παιζουμε. Ε οχι και να χανεις απ αυτους
iceman7
newbie
Reactions:

Post by iceman7 »

Χάθηκε το τόπι σε δυο κολλητά φάσεις …
Θα δούμε όμορφα πράγματα φέτος !
Το ματς ήρθε στο προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα ..
Μην αγχώνεστε
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

Απιστευτα εκνευριστικος ο διαιτητης...παλι καλα που το σωσαμε στο τελος, θα ηταν κριμα αυτο το μπουρδελο να μας νικησει σημερα. Θελουμε δουλεια. Ευτυχως που γκελαραν κι οι αλλοι σημερα.
Προπονητής της εξέδρας
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Μετά το γκολ (α ρε Ρέτσο), τους παίξαμε μονότερμα, χάσαμε τα άχαστα, και ο άσος θα ήταν τελείως άδικο αποτέλεσμα.

Ο διαιτητής, εκτός από το πέναλτι, χάρισε άφθονες κάρτες στους βάζελους. Τετέ και Μπακασέτας έπρεπε να έχουν πάρει 4-5.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Αδικησαμε τον εαυτο μας...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
spartacus
newbie
Reactions:

Post by spartacus »

ΜΕΓΑΛΕ ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ !!! ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΟΥΡΑ !!! Οταν θα χεις 90λεπτο δεν θα σε πιανουν.. ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΚΟΝΤΑ ΗΣΑΣΤΑΝ !!! ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ !!!
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Πρεπει να επιστρεψουμε στη βασικη 11αδα που ειχαμε καταληξει για να παρουμε το Κονφερενς με τον Γιαζιτζι σε ρολο Φορτουνη και τον Σιπιονι στο 6
Για δοκιμές και αλλαγές υπάρχει και το Κυπελλο
Darth Kafrius
newbie
Reactions:

Post by Darth Kafrius »

Έχει ξεχειλώσει η ψαλίδα, ειδικά με βάζελο. Πραγματικά σαν να παίζαμε με Λεβαδειακό:
- καθυστερήσεις τοπικού υπό την ανοχή του @ που σφύριζε: 3 παίχτες να αφήνουν ο ένας στον άλλο την μπάλα για εκτέλεση πλάγιου. Καθυστερήσεις σε κόρνερ στο 95' (για να κρατήσουν το ηρωικό Χ) και το @ δίνει κάρτα στον Κώτσιρα για την καθυστέρηση αλλά ούτε ένα δευτερόλεπτο επιπλέον καθυστέρηση.

- οι πέντε αλλαγές μας είναι χαλαρά καραβασικοί και ηγέτες στο μπουρδέλο τους. Από τους δικούς τους βασικούς οριακά ο Τζούρισιτς να κάνει για τον πάγκο μας.

Κατά τ' άλλα στα ακραία μπακ έχουμε θέμα, ειδικά από δεξιά με τον κουρασμένο και τον μπετσακοκτόνο. Και νομίζω ότι στο κέντρο ο Τούρκος έχει γενικά αδικηθεί, εκτός αν όντως δεν έχει φυσική κατάσταση για πάνω από ημίωρο.

Συνολικά ευχαριστημένος δεν είμαι, το Χ με Λεβαδειακό θεωρείται μεγάλη γκέλα. Αλλά αφού ήρθε Χ, τουλάχιστον ήρθε ηδονικά, με γκολάρα στο 92' που έτσι, τέτοιο μπιπ ήθελαν κτλ κτλ.

έντιτ φλασιάς: τι επικό σφύριγμα ήταν αυτό με τον Καλάμπρια; Στημένη η μπάλα, πάει να την πασάρει χαλαρά στον τερματοφύλακά του και κόβει το κοράκι τον Καμπελά που την κλέβει μόνος του με το τέρμα γιατί; Σαν κάτι φάσεις που νομίζει ο άλλος ότι έχει σταματήσει η φάση, πιάνει την μπάλα με τα χέρια και αντί να δώσει πέναλτι ο διαιτητής, να πει "όπα, όπα, άκυρο, μλκία να δώσω τέτοιο πέναλτι, συνεχίζουμε σαν να μην έγινε τίποτα".
Last edited by Darth Kafrius on Sun Sep 21, 2025 8:47 pm, edited 2 times in total.
I find your lack of faith disturbing.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Παντως στεναχωρημενοι μονο εμεις ειμαστε... αυτο τα λεει ολα.

Επισης νομιζω ειναι ξεκαθαρο, γνωριζοντας τους αντιπαλους οτι και για τη λιστα ηταν απολυτα δικαιος ο Μεντι!
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

Αν είχαμε άλλα 3 λεπτά θα το γυρίζαμε. Τέλος πάντων, το μη χείρον βέλτιστον. Προχωράμε.
Post Reply