Κ19

καναπές
newbie
Reactions:

Re: Κ19

Post by καναπές »

Βλέπω το παιχνίδι της Κ19. Τρία τινά:

- Πάντοτε με εντυπωσιάζει πως οι παίκτες όλων των ευρωπαϊκών ομάδων που αντιμετωπίζουμε είναι πιο γρήγοροι, πιο ψηλοί, πιο δυνατοί. Ξεκινάμε εξ ορισμού με μειονέκτημα.

- Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, συνεχείς αλλαγές στη διάταξη και στις συνθέσεις και στην Κ19 και στην Κ23, με αποτέλεσμα να μην έχουν βρει τα πατήματά τους.

- Ο Αβραμούλης (φετινή περσινή μεταγραφή, ήρθε ως σούπερ ταλέντο και μήλον της έριδος όλων των ακαδημιών) έκανε career-ending εμφάνιση, με τουλάχιστον πέντε χοντρά λάθη. Ο προπονητής του πήγε να τον κάνει αλλαγή πριν από το ημίχρονο, και με τον παίκτη που θα τον αντικαθιστούσε στη γραμμή να περιμένει την αλλαγή, έκανε άλλο ένα λάθος που οδήγησε στο δεύτερο γκολ της Αϊντχόφεν.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

μπορουσαμε και την ολικη ανατροπη
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

mark wrote: Tue Nov 04, 2025 6:14 pm μπορουσαμε και την ολικη ανατροπη
Σίγουρα. Μετά το δεύτερο γκολ των Ολλανδών κυριαρχήσαμε σταδιακά τελείως. Στο τέλος έπαιζαν μαζική άμυνα.

Περισσότερο μου άρεσαν πρώτα απ' όλα ο Κολοκοτρώνης (πανταχού παρών μπαλαδόρικο οχτάρι, κι ας έπαιζε εξτρέμ σήμερα) και ο Φίλης (ψηλό χαφ που ξέρει πολλή μπάλα και πατάει και περιοχή), κι έπειτα τα δύο στόπερ (Μίλισιτς και Καρκατσάλης). Δεν βάζω μέσα τον Λιατσικούρα που ούτως ή άλλως είναι ένα επίπεδο παραπάνω.
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

καναπές wrote: Tue Nov 04, 2025 6:22 pm
mark wrote: Tue Nov 04, 2025 6:14 pm μπορουσαμε και την ολικη ανατροπη
Σίγουρα. Μετά το δεύτερο γκολ των Ολλανδών κυριαρχήσαμε σταδιακά τελείως. Στο τέλος έπαιζαν μαζική άμυνα.

Περισσότερο μου άρεσαν πρώτα απ' όλα ο Κολοκοτρώνης (πανταχού παρών μπαλαδόρικο οχτάρι, κι ας έπαιζε εξτρέμ σήμερα) και ο Φίλης (ψηλό χαφ που ξέρει πολλή μπάλα και πατάει και περιοχή), κι έπειτα τα δύο στόπερ (Μίλισιτς και Καρκατσάλης). Δεν βάζω μέσα τον Λιατσικούρα που ούτως ή άλλως είναι ένα επίπεδο παραπάνω.
Ο Κολοκοτρώνης φέτος μόνο εξτρέμ έχει παίξει
Και πριν έρθει βέβαια έπαιζε αρκετά πλάγια
Θεωρώ 10αρι είναι η κανονική του θέση αλλά εκεί παίζει ως επί το πλείστον ο επίσης σταθερός φέτος Χαμζα
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Πάντως φαίνεται και αλάνι αυτός! Μακάρι να εξελιχθεί! Να χεις Κολοκοτρώνη όνομα και πράμα!
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

mark wrote: Wed Nov 05, 2025 6:32 am Πάντως φαίνεται και αλάνι αυτός! Μακάρι να εξελιχθεί! Να χεις Κολοκοτρώνη όνομα και πράμα!
και να αγωνιζεται στο Καραισκακης
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Η μάλλον ακατανόητη απόφαση να απολυθεί ο Ανιγκό και ο Μπενεντέτ, ο βοηθός του, μπορεί να εξηγηθεί μόνο αν ο Εντού θέλει να φέρει δική του ομάδα. Απολύθηκε και η ομάδα σκάουτινγκ της ακαδημίας, στην οποία αφήνω τελείως ασχολίαστο ότι ανήκε ο Βαΐτσης (νέος Βαμβακούλας).
Post Reply