Κ19

καναπές
newbie
Reactions:

Re: Κ19

Post by καναπές »

Βλέπω το παιχνίδι της Κ19. Τρία τινά:

- Πάντοτε με εντυπωσιάζει πως οι παίκτες όλων των ευρωπαϊκών ομάδων που αντιμετωπίζουμε είναι πιο γρήγοροι, πιο ψηλοί, πιο δυνατοί. Ξεκινάμε εξ ορισμού με μειονέκτημα.

- Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, συνεχείς αλλαγές στη διάταξη και στις συνθέσεις και στην Κ19 και στην Κ23, με αποτέλεσμα να μην έχουν βρει τα πατήματά τους.

- Ο Αβραμούλης (φετινή περσινή μεταγραφή, ήρθε ως σούπερ ταλέντο και μήλον της έριδος όλων των ακαδημιών) έκανε career-ending εμφάνιση, με τουλάχιστον πέντε χοντρά λάθη. Ο προπονητής του πήγε να τον κάνει αλλαγή πριν από το ημίχρονο, και με τον παίκτη που θα τον αντικαθιστούσε στη γραμμή να περιμένει την αλλαγή, έκανε άλλο ένα λάθος που οδήγησε στο δεύτερο γκολ της Αϊντχόφεν.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

μπορουσαμε και την ολικη ανατροπη
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

mark wrote: Tue Nov 04, 2025 6:14 pm μπορουσαμε και την ολικη ανατροπη
Σίγουρα. Μετά το δεύτερο γκολ των Ολλανδών κυριαρχήσαμε σταδιακά τελείως. Στο τέλος έπαιζαν μαζική άμυνα.

Περισσότερο μου άρεσαν πρώτα απ' όλα ο Κολοκοτρώνης (πανταχού παρών μπαλαδόρικο οχτάρι, κι ας έπαιζε εξτρέμ σήμερα) και ο Φίλης (ψηλό χαφ που ξέρει πολλή μπάλα και πατάει και περιοχή), κι έπειτα τα δύο στόπερ (Μίλισιτς και Καρκατσάλης). Δεν βάζω μέσα τον Λιατσικούρα που ούτως ή άλλως είναι ένα επίπεδο παραπάνω.
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

καναπές wrote: Tue Nov 04, 2025 6:22 pm
mark wrote: Tue Nov 04, 2025 6:14 pm μπορουσαμε και την ολικη ανατροπη
Σίγουρα. Μετά το δεύτερο γκολ των Ολλανδών κυριαρχήσαμε σταδιακά τελείως. Στο τέλος έπαιζαν μαζική άμυνα.

Περισσότερο μου άρεσαν πρώτα απ' όλα ο Κολοκοτρώνης (πανταχού παρών μπαλαδόρικο οχτάρι, κι ας έπαιζε εξτρέμ σήμερα) και ο Φίλης (ψηλό χαφ που ξέρει πολλή μπάλα και πατάει και περιοχή), κι έπειτα τα δύο στόπερ (Μίλισιτς και Καρκατσάλης). Δεν βάζω μέσα τον Λιατσικούρα που ούτως ή άλλως είναι ένα επίπεδο παραπάνω.
Ο Κολοκοτρώνης φέτος μόνο εξτρέμ έχει παίξει
Και πριν έρθει βέβαια έπαιζε αρκετά πλάγια
Θεωρώ 10αρι είναι η κανονική του θέση αλλά εκεί παίζει ως επί το πλείστον ο επίσης σταθερός φέτος Χαμζα
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Πάντως φαίνεται και αλάνι αυτός! Μακάρι να εξελιχθεί! Να χεις Κολοκοτρώνη όνομα και πράμα!
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

mark wrote: Wed Nov 05, 2025 6:32 am Πάντως φαίνεται και αλάνι αυτός! Μακάρι να εξελιχθεί! Να χεις Κολοκοτρώνη όνομα και πράμα!
και να αγωνιζεται στο Καραισκακης
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Η μάλλον ακατανόητη απόφαση να απολυθεί ο Ανιγκό και ο Μπενεντέτ, ο βοηθός του, μπορεί να εξηγηθεί μόνο αν ο Εντού θέλει να φέρει δική του ομάδα. Απολύθηκε και η ομάδα σκάουτινγκ της ακαδημίας, στην οποία αφήνω τελείως ασχολίαστο ότι ανήκε ο Βαΐτσης (νέος Βαμβακούλας).
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

γενικα ισως επικρατει μια παρακρουση... no politica ( :roll: ) NF ... ακαδημιες... αποτελεσματα...

ποιος ξερει....
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

καναπές wrote: Sun Sep 21, 2025 1:25 pm
daskalos wrote: Sun Sep 14, 2025 1:56 pm Καναπέ έχουμε μια σπαζοκεφαλια
Στη λίστα του youth league δεν δηλώθηκαν κάποιοι μικροί Μιχαηλίδης, Μιχαηλίδης νο2, Κτενάς, Καπελλας, Γεωργουλας και Δαρβιρας

Ξέρουμε αν κάποιος εξ αυτών αποχώρησε τελευταία στιγμή;; Η είναι θέματα τραυματισμών μόνο;;
Δαρβίρας (που δεν έχει εμφανιστεί ούτε καν σε αποστολή), Κάπελλας (αρχηγός της Κ17, έκανε σοβαρή εγχείρηση την άνοιξη νομίζω), Κτενάς είναι σίγουρα τραυματίες / ανέτοιμοι. Τον Γεωργούλα δεν τον ξέρω (το ότι ήρθε πέρυσι δεν είναι λόγος αποκλεισμού, δεν υπάρχει ο περιορισμός της διετίας στον κανονισμό του Youth League). O εξτρέμ Χρήστος Μιχαηλίδης παίζει κανονικά στην Κ19, δεν ξέρω γιατί δεν δηλώθηκε. Ο επιθετικός Δημήτρης Μιχαηλίδης έφυγε, πήγε στην Κ19 του Ατρομήτου.
Επανέρχομαι, αφού σου αρέσουν οι δημοσιογραφικές σπαζοκεφαλιές: οι μόνοι παίκτες που δεν έχουν μπει καν αποστολή στην Κ19 και δεν έχουμε στοιχεία αν έχουν φύγει ακόμη είναι πλέον οι Κουτσόπουλος (2006), Δαρβίρας (2007), Καππάτος (2008), Κάπελλας (2008) και Γεωργούλας (2008). Οι τέσσερις πρώτοι είναι σίγουρα τραυματίες ή ανέτοιμοι. Οπότε μόνη εκκρεμότητα είναι ο τελευταίος. Κατά συνέπεια, your mission, should you choose to accept it, είναι να βρεις αν ο Άγγελος Γεωργούλας ή Γεωργουλάς, ο οποίος αποκτήθηκε το φθινόπωρο του 2024 από τον ΠΑΟ Σφακιανάκη της Κέρκυρας, ταυτίζεται α) με τον Άγγελο Γεωργούλα που παίζει στον Φωστήρα όπου, λέει έπαιζε και πέρυσι, β) με τον Άγγελο Γεωργούλα που παίζει με την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα Κ19 της Superleague 2 ή γ) με κανέναν από τους δύο. :D

Edit: Λάθος, δεν έχει αγωνιστεί και ο Χρήστος Μιχαηλίδης.
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

καναπές wrote: Mon Dec 01, 2025 4:17 pm
καναπές wrote: Sun Sep 21, 2025 1:25 pm
daskalos wrote: Sun Sep 14, 2025 1:56 pm Καναπέ έχουμε μια σπαζοκεφαλια
Στη λίστα του youth league δεν δηλώθηκαν κάποιοι μικροί Μιχαηλίδης, Μιχαηλίδης νο2, Κτενάς, Καπελλας, Γεωργουλας και Δαρβιρας

Ξέρουμε αν κάποιος εξ αυτών αποχώρησε τελευταία στιγμή;; Η είναι θέματα τραυματισμών μόνο;;
Δαρβίρας (που δεν έχει εμφανιστεί ούτε καν σε αποστολή), Κάπελλας (αρχηγός της Κ17, έκανε σοβαρή εγχείρηση την άνοιξη νομίζω), Κτενάς είναι σίγουρα τραυματίες / ανέτοιμοι. Τον Γεωργούλα δεν τον ξέρω (το ότι ήρθε πέρυσι δεν είναι λόγος αποκλεισμού, δεν υπάρχει ο περιορισμός της διετίας στον κανονισμό του Youth League). O εξτρέμ Χρήστος Μιχαηλίδης παίζει κανονικά στην Κ19, δεν ξέρω γιατί δεν δηλώθηκε. Ο επιθετικός Δημήτρης Μιχαηλίδης έφυγε, πήγε στην Κ19 του Ατρομήτου.
Επανέρχομαι, αφού σου αρέσουν οι δημοσιογραφικές σπαζοκεφαλιές: οι μόνοι παίκτες που δεν έχουν μπει καν αποστολή στην Κ19 και δεν έχουμε στοιχεία αν έχουν φύγει ακόμη είναι πλέον οι Κουτσόπουλος (2006), Δαρβίρας (2007), Καππάτος (2008), Κάπελλας (2008) και Γεωργούλας (2008). Οι τέσσερις πρώτοι είναι σίγουρα τραυματίες ή ανέτοιμοι. Οπότε μόνη εκκρεμότητα είναι ο τελευταίος. Κατά συνέπεια, your mission, should you choose to accept it, είναι να βρεις αν ο Άγγελος Γεωργούλας ή Γεωργουλάς, ο οποίος αποκτήθηκε το φθινόπωρο του 2024 από τον ΠΑΟ Σφακιανάκη της Κέρκυρας, ταυτίζεται α) με τον Άγγελο Γεωργούλα που παίζει στον Φωστήρα όπου, λέει έπαιζε και πέρυσι, β) με τον Άγγελο Γεωργούλα που παίζει με την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα Κ19 της Superleague 2 ή γ) με κανέναν από τους δύο. :D

Edit: Λάθος, δεν έχει αγωνιστεί και ο Χρήστος Μιχαηλίδης.
Πάντως αν δεν έχει δίδυμο αδερφό με το ίδιο όνομα είναι αυτός που παίζει στον Φωστήρα
Αν δεις φωτό είναι ίδια φάτσα
Επομένως από πέρσι μάλλον δόθηκε εκεί.. Με ποια μορφή;; Άγνωστο
Τα έχουμε κάνει και με 1-2 νεαρούς από Αιγάλεω πέρσι αυτά οπότε δεν μου κάνει μεγάλη εντύπωση (αν όντως είναι αυτός)
Post Reply