ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
- mark
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
τρατζικ....
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- Voikon
- newbie
Χασαμε.
Παιχνιδι ο,τι να 'ναι απο παικτες, γραμματειες, διαιτητες που δεν μας ταιριαζουν καθολου.
Δεν πειραζει. Συνεχιζουμε.
Παιχνιδι ο,τι να 'ναι απο παικτες, γραμματειες, διαιτητες που δεν μας ταιριαζουν καθολου.
- oikon7
- newbie
Eμένα αυτό που μου τη δίνει διαχρονικά είναι το σταθερά χαμηλό ποσοστό στις κωλο-βολές.Voikon wrote: Thu Mar 12, 2026 8:00 pm Χασαμε.
-
erisgr
- newbie
Μεγαλο λαθος να μεινει μεσα ο μιλου στην τελευταια φαση.,
Απορω πραγματικα. Αφου 99% σουτ θα καναμε. Τελειως λαθος. Επρεπε να μπει ο χοντρος και ο φουρνιε.
Κριμα πολυ, σχεδον καθαριζαμε την 4αδα σημερα.
2χαμενες βολες στα κρισιμα...πολυ πολυ κριμα.
Απορω πραγματικα. Αφου 99% σουτ θα καναμε. Τελειως λαθος. Επρεπε να μπει ο χοντρος και ο φουρνιε.
Κριμα πολυ, σχεδον καθαριζαμε την 4αδα σημερα.
2χαμενες βολες στα κρισιμα...πολυ πολυ κριμα.
- Voikon
- newbie
Μεγκα προβλημα που το εχω παρει αποφαση πως δε θα λυθει και γι αυτο σταματησα να το αναφερω.oikon7 wrote: Thu Mar 12, 2026 8:01 pm Eμένα αυτό που μου τη δίνει διαχρονικά είναι το σταθερά χαμηλό ποσοστό στις κωλο-βολές.
Το προβλημα ειναι πως γενικα δεν εχουμε χαμηλο ποσοστο στις βολες. Νομιζω ειμαστε στις υψηλοτερες θεσεις στον τομεα αυτο στην Ευρωλιγκα.
Παρολα αυτα οταν πηγε ο Πιτερς στη γραμμη ημουν σιγουρος πως μια θα χαθει και δυστυχως μαλλον και ο ιδιος αυτο πιστευε.
Last edited by Voikon on Thu Mar 12, 2026 8:07 pm, edited 1 time in total.
-
teokaz
- newbie
Εμφανώς πιστέψαμε ότι θα το πάρουμε χωρίς προσπάθεια και μέχρι να καταλάβουμε ότι παίζουν και οι άλλοι πέρασε ένα ημίχρονο. Κακή ήττα, προχωράμε.
- cris
- newbie
Τραγικη διαχειριση στο τελος. Ντιλικινα ετρεμε εχασε 2 μπαλες
αλλαγες που επρεπε δεν εγιναν
Φουρνιε επρεπε να μπει
Κακη ηττα
αλλαγες που επρεπε δεν εγιναν
Φουρνιε επρεπε να μπει
Κακη ηττα
- spartacus
- newbie
Κακη ηττα γιατι? Οπως ο βαζελος ειχε μονο να χασει στο ντερμπυ λογω των απουσιων μας ετσι και μεις σημερα και να κερδιζαμε στο τελος σημερα so what? Θα κερδισουμε ολα τα υπολοιπα αντε να κανουμε μια ηττα ακομα σε καμια Βιλερμπαν ή σε καμια Βαλενθια.. Εδω δεν επαιξε ο Σασα για να παρει χρονο με τον Πανιωνιο να βρει ρυθμο..Αν χαναμε απο την Παρι θα κερδιζαμε 20 ποντους σημερα.. με τον Σασα μεσα. Εγω ετσι το βλεπω.. Αφηστε να δουμε αν θα γραψει ηττα στο τελος ή καμια νικη με 0-20 ετσι οπως παει το θεμα στη Μονακο.. Παει και ο Τζειμς. Τεσπα δευτεροτριτοι θα βγουμε.
ΥΓ Πολυ κακη ηττα θα ταν αν καθοταν ο ΚιλΜπιλ στο παγκο...
ΥΓ Πολυ κακη ηττα θα ταν αν καθοταν ο ΚιλΜπιλ στο παγκο...
- cris
- newbie
Ειναι κακη ηττα γιατι χανουμε συνεχως στο καλαθι τα εκτος εδρας
- reignman
- newbie
12οι στους 20 ειμαστε.Voikon wrote: Thu Mar 12, 2026 8:06 pmΜεγκα προβλημα που το εχω παρει αποφαση πως δε θα λυθει και γι αυτο σταματησα να το αναφερω.oikon7 wrote: Thu Mar 12, 2026 8:01 pm Eμένα αυτό που μου τη δίνει διαχρονικά είναι το σταθερά χαμηλό ποσοστό στις κωλο-βολές.
Το προβλημα ειναι πως γενικα δεν εχουμε χαμηλο ποσοστο στις βολες. Νομιζω ειμαστε στις υψηλοτερες θεσεις στον τομεα αυτο στην Ευρωλιγκα.
Παρολα αυτα οταν πηγε ο Πιτερς στη γραμμη ημουν σιγουρος πως μια θα χαθει και δυστυχως μαλλον και ο ιδιος αυτο πιστευε.
Γενικα ο Μilu χτυπηθηκε και στην αμυνα. Δεν ηταν λαθος απλα οτι ηταν μεσα στην τελευταια επιθεση... οπου ο θεος και η ψυχη του Μπαρτζωκα τι ακριβως σχεδιασε στο προηγουμενο timeout.