Ο Ελ Κααμπι θα θεωρειται πλεον κοινοτικος σαν Βορειοαφρικανος.Gabriel_Knight wrote: Sun Aug 30, 2026 5:22 am Τι γίνεται με τον αριθμό των μη κοινοτικών, έχει αυξηθεί σε 6 ?
Πόποβιτς,
Ροντινει,
Μπρουνο,
Σερζ Τανκιαν,
Γκονζάλεζ,
Κλέιτον,
Ελ Καμπί?
ΠΑΙΚΤΕΣ
-
Rower
- newbie
Re: ΠΑΙΚΤΕΣ
- pani0202
- member
Φαινεται οτι πανε να στειλουν και τον Μουζα. Η αληθεια ειναι οτι ο Μουζα δεν εδειξε την προοδρο που περιμεναμε απο περσι. Εμεινε στα ρηχα περσι, και ξεκινησε στα ρηχα και φετος. Αλλα ειναι λιγακι ανησυχητικο οτι χανουμε νεους Ελληνες ταλαντουχους παικτες που - ενα περισσοτερο - εχουν βγει κι απο τα σπλαχνα της ομαδας. Επισης δε βλεπουμε να ερχεται καποιος νεος Ελληνας πισω απο αυτη τη γεννια. Ο Παπακανελλος που υποτιθεται ηταν το νεο μεγαλο στοιχημα φαινεται να χανεται κι αυτος, και προς το παρον δε βλεπω αλλον να κανει το βημα μπροστα ακομα.
Καλη τυχη στον Μουζα αν παει να παιξει με το φιλαρακι του στη Χαλ. Μακαρι να παει καλα και να τον δουμε ακομα ψηλοτερα.
Καλη τυχη στον Μουζα αν παει να παιξει με το φιλαρακι του στη Χαλ. Μακαρι να παει καλα και να τον δουμε ακομα ψηλοτερα.
Προπονητής της εξέδρας
- rabarivoni
- newbie
Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι σοφτ δημιουργικά κεντρικά χαφ ίσως, λέω ίσως, έχουν ένα θέμα να προοδευσουν όταν η μπάλα πάει από την άμυνα στον Ελ Κααμπί με γιόμα...
- mark
- newbie
Δεν πολυηθελε να παει το ασχημο ειναι....pani0202 wrote: Tue Sep 01, 2026 2:17 pm Φαινεται οτι πανε να στειλουν και τον Μουζα. Η αληθεια ειναι οτι ο Μουζα δεν εδειξε την προοδρο που περιμεναμε απο περσι. Εμεινε στα ρηχα περσι, και ξεκινησε στα ρηχα και φετος. Αλλα ειναι λιγακι ανησυχητικο οτι χανουμε νεους Ελληνες ταλαντουχους παικτες που - ενα περισσοτερο - εχουν βγει κι απο τα σπλαχνα της ομαδας. Επισης δε βλεπουμε να ερχεται καποιος νεος Ελληνας πισω απο αυτη τη γεννια. Ο Παπακανελλος που υποτιθεται ηταν το νεο μεγαλο στοιχημα φαινεται να χανεται κι αυτος, και προς το παρον δε βλεπω αλλον να κανει το βημα μπροστα ακομα.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- mark
- newbie
Επισης αληθεια ειναι οτι ο Μεντι τα χαφ τα θελει περισσοτερο για ανακτηση κλεψιματα μπαλας παρα για χτισιμο παιχνιδιου.rabarivoni wrote: Tue Sep 01, 2026 2:47 pm Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι σοφτ δημιουργικά κεντρικά χαφ ίσως, λέω ίσως, έχουν ένα θέμα να προοδευσουν όταν η μπάλα πάει από την άμυνα στον Ελ Κααμπί με γιόμα...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
sotosg7
- newbie
Δηλαδή αν τα χαφ μας πάρουν την μπάλα να την πάνε μπροστά, θα τους μαλώσει;
Εγώ δεν τους είδα και πολύ ορεξατους να την κουβαλήσουν την μπάλα...
Πάντως μέχρι το κλείσιμο της λίστας, το ρόστερ μας θα είναι "ανακαινισμένο"...
Κι ο αποκλεισμός από τη Ναιμεγκεν πιθανόν να μνημονεύεται για χρόνια....για το καλό που θα φέρει!!
Εγώ δεν τους είδα και πολύ ορεξατους να την κουβαλήσουν την μπάλα...
Πάντως μέχρι το κλείσιμο της λίστας, το ρόστερ μας θα είναι "ανακαινισμένο"...
Κι ο αποκλεισμός από τη Ναιμεγκεν πιθανόν να μνημονεύεται για χρόνια....για το καλό που θα φέρει!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
-
Rower
- newbie
Η ανακτηση της μπαλας ειναι πολυ σημαντικη αλλα γινεται τελειως ασημαντη αν την ανακτηση δεν μπορεις να την εκμεταλλευτεις οπως πρεπει.
- pani0202
- member
Αυτα με τη γρηγορη ανακτηση της μπαλας τα φαγαμε στη μαπα και περσι οπου κερδιζαμε ενα σωρο μπαλες κατω απο το κεντρο και προς την αντιπαλη περιοχη και μετα δε ξεραμε τι να κανουμε τη μπαλα και τη γυριζαμε γυρω γυρω. Δεν εχει καθετο παιχνιδι η ομαδα απο τον αξονα κι αυτο ειναι κατι που πρεπει να δουλεψει ο Μεντι. Τα γραφουμε απο περσι αυτα αλλα ακομα δε βλεπουμε φως - προς το παρον τουλαχιστον.
Προπονητής της εξέδρας
- rabarivoni
- newbie
Ίσα ίσα, ήταν βασικότατο πρόβλημα ότι δεν κερδίζαμε πολλές δεύτερες μπάλες ύστερα από διωξιματα της άμυνας.pani0202 wrote:Αυτα με τη γρηγορη ανακτηση της μπαλας τα φαγαμε στη μαπα και περσι οπου κερδιζαμε ενα σωρο μπαλες κατω απο το κεντρο και προς την αντιπαλη περιοχη και μετα δε ξεραμε τι να κανουμε τη μπαλα και τη γυριζαμε γυρω γυρω. Δεν εχει καθετο παιχνιδι η ομαδα απο τον αξονα κι αυτο ειναι κατι που πρεπει να δουλεψει ο Μεντι. Τα γραφουμε απο περσι αυτα αλλα ακομα δε βλεπουμε φως - προς το παρον τουλαχιστον.
- mark
- newbie
Χαιρεταει κι ο Ροντι σε συγκινησιακα εντονο κλιμα.