Ήδη 3 παίκτες αποχαιρέτησαν
Οι 2 μάλιστα επαγγελματίες
Τζαμαλης πήγε σε ΑΕΚ και Κουτσόπουλος στην Κάρυστο
Από μη επαγγελματίες ο Φλούδας πήγε σε Κηφισιά
Λογικά έπονται κ άλλοι
Κ19
- daskalos
- newbie
Re: Κ19
Έως τώρα έχουν αποχωρήσει σίγουρα οι
Ποτουριδης (επαγγελματίας) για Κηφισιά
Σταντζος (επαγγελματίας) για Θήβα
Μουγγός (μη επαγγελματίας) για Παναργειακό
Χαμζα ως δανεικός στην Καλαμάτα
Βαρσάμης μάλλον δανεικός (ίσως και για 2 έτη) σε Σέρρες
Ποτουριδης (επαγγελματίας) για Κηφισιά
Σταντζος (επαγγελματίας) για Θήβα
Μουγγός (μη επαγγελματίας) για Παναργειακό
Χαμζα ως δανεικός στην Καλαμάτα
Βαρσάμης μάλλον δανεικός (ίσως και για 2 έτη) σε Σέρρες
- καναπές
- newbie
Μόνο ο δάσκαλος θα καταλάβει την ικανοποίησή μου που έχω μόνο μία εκκρεμότητα στους παίκτες του 2009 της Κ17 χωρίς επαγγελματικό συμβόλαιο που έφυγαν από την ομάδα και δεν προωθήθηκαν στην Κ19, τον μέσο Δημήτρη Παναγόπουλο (ίσως γιατί έχει όνομα που βγάζει πολύ θόρυβο στις διαδικτυακές αναζητήσεις). Κατά τα άλλα: ο τερματοφύλακας Ταβουλάρης και ο αμυντικός Γορανίτης είχαν φύγει ήδη από τον Γενάρη και πήγαν στην ομάδα νέων του Πανιωνίου, ο εξτρέμ Χρηστίδης πήγε στην Κ19 του ΟΦΗ, ο αμυντικός Κωστής πήγε στην Κ19 της Κηφισιάς, και ο μέσος Σμαραγδάκης στην Κάρυστο (Γ΄ Εθνική).
Είπε κανείς procrastination;
- daskalos
- newbie
Ο Παναγόπουλος έχει ανέβει στην κ19 κανονικά και έχει μπει και σε αποστολήκαναπές wrote: Fri Sep 04, 2026 10:15 am Μόνο ο δάσκαλος θα καταλάβει την ικανοποίησή μου που έχω μόνο μία εκκρεμότητα στους παίκτες του 2009 της Κ17 χωρίς επαγγελματικό συμβόλαιο που έφυγαν από την ομάδα και δεν προωθήθηκαν στην Κ19, τον μέσο Δημήτρη Παναγόπουλο (ίσως γιατί έχει όνομα που βγάζει πολύ θόρυβο στις διαδικτυακές αναζητήσεις). Κατά τα άλλα: ο τερματοφύλακας Ταβουλάρης και ο αμυντικός Γορανίτης είχαν φύγει ήδη από τον Γενάρη και πήγαν στην ομάδα νέων του Πανιωνίου, ο εξτρέμ Χρηστίδης πήγε στην Κ19 του ΟΦΗ, ο αμυντικός Κωστής πήγε στην Κ19 της Κηφισιάς, και ο μέσος Σμαραγδάκης στην Κάρυστο (Γ΄ Εθνική).
Και πίστεψέ με σε καταλαβαίνω
- daskalos
- newbie
Όποιος θυμάται τον Γεωργουλα που έφυγε μέσα στη χρονιά για τους νέους του Πας (καναπέ μάλλον σε σένα απευθύνομαι μόνο), επέστρεψε το καλοκαίρι γιατί ήταν με δανεισμό εκεί αλλά τώρα αποχώρησε οριστικά για τους νέους του Παναιτωλικού
Μετά τον Σουλανιακου στον Παναιγιάλειο, αυτός ήταν η δική μου εκκρεμότητα από την ομάδα νέων
Μετά τον Σουλανιακου στον Παναιγιάλειο, αυτός ήταν η δική μου εκκρεμότητα από την ομάδα νέων