Ελπίζω να δούμε τον Ουκρανό στη λίστα κι όχι τον Κλέιτον.
Τον σοβαρό όμως Ουκρανό κι όχι τον αδιάφορο.
Ελπίζω να λογικευτουν όλοι οι εμπλεκόμενοι και να δούμε να γίνεται το καλύτερο για την ομάδα!!
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη
-
sotosg7
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
- mark
- newbie
Τον Γκαρσια θα ζητήσει 
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
sotosg7
- newbie
Άμα ζητήσει τον Γκαρσία , πρέπει μετά ο Μαρινάκης να τους κάνει πακέτο κι έξω από την ομάδα.
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
- pani0202
- member
Το πιο πιθανο ειναι να βαλει τον Ροκα στη λιστα, εκτος κι αν αλλαξοπιστησει ο Ουκρανος κι επισης διεξει ετοιμος και κανει και καλο παιχνιδι με τον Βολο σημερα στο κυπελο (αν παιξει).
Προπονητής της εξέδρας
- mark
- newbie
Μπηκε ο Ουκρανος στη λιστα
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- LeRoi
- newbie
Σωστή κίνηση.
- oikon7
- newbie
Κάτι μου λέει ότι έχει φοβηθεί το μάτι τους με τον Μεξικανό μέρμηγκα... μένει να φανεί αν μας κάνει το χατήρι να παίξει ο Ουκρανός ή αν συνεχίσει να κάνει μουτράκια.
Είχε ξεκινήσει κάνοντας τα ρεπό του Ελ Κααμπί αλλά είχε δείξει ότι είναι κίλλερ... από 1ος αναπληρωματικός είχε αρχίσει να απειλεί να πάρει τη φανέλα του βασικού σε κάποια φάση.
Και όμως, κάπου στράβωσε το κλίμα... έφυγε στη Λυόν με το χειρότερο δυνατό τάιμινγκ. Πέρσι που ο Ελ Κααμπί σερνόταν μετά το Κόπα Άφρικα και το ραμαζάνι, ο Ουκρανός θα είχε γίνει σίγουρα βασικός, αλλά ήταν άφαντος. Τελευταία ευκαιρία φέτος λόγω τραυματισμού του Μαροκινού και "ελλιποβαρούς" μέρμηγκα.