ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

LeRoi
newbie
Reactions:

Re: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Post by LeRoi »

karteo wrote: Fri Jun 27, 2025 7:34 pm
Κωνος wrote: Fri Jun 27, 2025 7:18 pm Το κωνος ειναι το παρατσουκλι που μου εχουν βγαλει εκει που παιζουμε γιατι πλεον ειμαι μονιμα αραγμενος πισω απο τα 6.75 και ναι παραδεχομαι οτι γκουγκλαρα για να δω μηπως αυτος ο σταμενιτς ειναι κανα καλο κομπο γκαρντ και γλιτωσουμε τις χριστοσταθμησεις του karteo στον μπουλουκο τον μισιτς :)
δεν τον βριζω ρε τον Μεσια-ιτς. δεν εχω κανενα λογο. τι μου εχουν κανει ο Χορνετς δηλαδη?

βασικα ρε με ποιο νικ ησουν παλια? αν θες παρτο παλι να στο αλλαξω στειλε PM

ισως ειναι καλυτερα. ακου Κωνος. φακ ρε. τουλαχιστον βαλε αυτο σαν Avatar
Image
Ο iceman7 είναι; Με εκείνον έπαιζαν τα μεγαλύτερα beefs!
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

LeRoi wrote: Wed Jul 02, 2025 6:01 am
karteo wrote: Fri Jun 27, 2025 7:34 pm
Κωνος wrote: Fri Jun 27, 2025 7:18 pm Το κωνος ειναι το παρατσουκλι που μου εχουν βγαλει εκει που παιζουμε γιατι πλεον ειμαι μονιμα αραγμενος πισω απο τα 6.75 και ναι παραδεχομαι οτι γκουγκλαρα για να δω μηπως αυτος ο σταμενιτς ειναι κανα καλο κομπο γκαρντ και γλιτωσουμε τις χριστοσταθμησεις του karteo στον μπουλουκο τον μισιτς :)
δεν τον βριζω ρε τον Μεσια-ιτς. δεν εχω κανενα λογο. τι μου εχουν κανει ο Χορνετς δηλαδη?

βασικα ρε με ποιο νικ ησουν παλια? αν θες παρτο παλι να στο αλλαξω στειλε PM

ισως ειναι καλυτερα. ακου Κωνος. φακ ρε. τουλαχιστον βαλε αυτο σαν Avatar
Image
Ο iceman7 είναι; Με εκείνον έπαιζαν τα μεγαλύτερα beefs!
o iceman7 εχει μπει :)
redarmy7
newbie
Reactions:

Post by redarmy7 »

τι έχουμε εδώ; κουίζ;

Θα ρισκάρω να πω, ότι είναι ο Blue Edwards :D
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

Δε θέλω να κουράζω... αλλά μήπως υπάρχει λύση στο να κάνω μόνο ένα login την ημέρα; Κάνω γύρω στα 3 την ημέρα, στο παλιό φόρουμ κράταγε για μήνες...

Αν υπάρχει τρόπος έχει καλώς, αλλιώς δε πειράζει...και μόνο ότι υπάρχει φόρουμ νιώθω απίστευτη χαρά!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
redarmy7
newbie
Reactions:

Post by redarmy7 »

Σώτο θέλεις log on / log off κάτι σαν το wax on / wax off ; :P

Image

Νομίζω ότι το πιο απλό που μπορείς να κάνεις, είναι να μην απομνημονεύεται το username και το password και να τα περνάς κάθε φορά που θες να κάνεις login.
schumi
newbie
Reactions:

Post by schumi »

Εμενα πάντως ,με chrome , έχει 4-5 μέρες που δεν μου ζητάει log in , μπαίνει κατευθείαν
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

redarmy7 wrote: Mon Jul 07, 2025 3:04 pm Σώτο θέλεις log on / log off κάτι σαν το wax on / wax off ; :P

Image

Νομίζω ότι το πιο απλό που μπορείς να κάνεις, είναι να μην απομνημονεύεται το username και το password και να τα περνάς κάθε φορά που θες να κάνεις login.
Κωστή δεν τα έχω αποθηκεύσει τα στοιχεία εισόδου, κάθε φορά τα εισάγω εκ νέου. Πατάω να μείνω συνδεμένος, αλλά δυστυχώς επαναλαμβάνω τη διαδικασία μέσα στην ημέρα.

Και να το έκανα μια φορά μέσα στην ημέρα, δε θα το σχολίαζα καθόλου.

Έχουμε και πάλι φόρουμ, οπότε όλα καλά!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
rabarivoni
newbie
Reactions:

Post by rabarivoni »

sotosg7 wrote: Mon Jul 07, 2025 7:26 pmΚωστή δεν τα έχω αποθηκεύσει τα στοιχεία εισόδου, κάθε φορά τα εισάγω εκ νέου. Πατάω να μείνω συνδεμένος, αλλά δυστυχώς επαναλαμβάνω τη διαδικασία μέσα στην ημέρα.

Περίεργο ρε συ πάντως που σου το κάνει, από τότε που έγινε οριστικά https:// εγώ δεν έχω ξαναχρειαστεί να κάνω login (firefox).

Μήπως μπαίνεις από κανέναν παλιό σελιδοδείκτη; Δοκίμασε να σβήσεις τα cookies του thrylos-fans (είτε http:// είτε https://).
redarmy7
newbie
Reactions:

Post by redarmy7 »

sotosg7 wrote: Mon Jul 07, 2025 7:26 pm
redarmy7 wrote: Mon Jul 07, 2025 3:04 pm Σώτο θέλεις log on / log off κάτι σαν το wax on / wax off ; :P

Image

Κωστή δεν τα έχω αποθηκεύσει τα στοιχεία εισόδου, κάθε φορά τα εισάγω εκ νέου. Πατάω να μείνω συνδεμένος, αλλά δυστυχώς επαναλαμβάνω τη διαδικασία μέσα στην ημέρα.

Για μια περίοδο το έκανε με Brave, μετά έφτιαξε, δοκίμασε ίσως με άλλο browser.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Σταθερά βλέπω περισσότερους guests απ' ό,τι εγγεγραμμένους ονλάιν. Ανοίχτε τα τόπικ να τα βλέπουν και οι περαστικοί μπας και έρθει κάνας νέος μην είμαστε οι γνωστοί δέκα νοματαίοι εδώ μέσα.
Post Reply