ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη

erisgr
newbie
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη

Post by erisgr »

Καλα παιζουμε ειδικα τα μπακ ακομη και ο Ορτεγκα.
Κριμα που φαγαμε τζαμπα γκολ σε μια φαση που ολα τα χαφ ηταν πανω απο το κεντρο ενω δεν ειχαμε μπαλα.
Αν ο Ποντενσε και ο Κααμπι ηταν πιο fit μπορει να χαμε σκοραρει.
Ο τσικινιο και ο ζελσον ειναι οι καλυτεροι ειδικα ο 2ος κρατα τη μπαλα κερδιζει φαουλ , και αποσυμφοριζει την πιεση.
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

Μακάρι να δούμε κάτι καλύτερο από την ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο, για το πρώτο θα μπορούσαμε και καλύτερα!!

Μας βγάζουν ευκαιρίες με μεγάλη ευκολία, φαίνονται πιο δυνατοί στις μονομαχίες, είναι ταχύτατοι στις επιθέσεις!!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

Παντως δε το λες και κακο οτι ειμαστε ακομα στο 1-0 κανοντας μια πολυ μετρια εμφανιση μεχρι τωρα γενικα, ενω κι η Αρσεναλ δεν εχει κανει και καμμια σοβαρη ευκαιρια εκτος απο το γκολ.
Αυτο βεβαια μπορει να διαβαστει κι αναποδα οτι η Αρσεναλ παει να παρει το παιχνιδι σβηστα χωρις να ιδρωσει. Οπως το θελει το βλεπει κανεις, αλλα προς το παρον εμεις κανουμε τη δουλεια μας κι ειμαστε ακομα μεσα στο παιχνιδι με την ελπιδα να "κλεψουμε" καποιον βαθμο.
Προπονητής της εξέδρας
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Παντως οτι λεμε μετρια μια τετοια εμφανιση δειχνει οτι εχουμε μεγαλωσει σαν ομαδα πολυ στην ευρωπη ειδικα επι ημερων ΒΜ.

Φαβα γκολ και απειλησαμε περισσοτερο εμεις.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
Kristensen7
newbie
Reactions:

Post by Kristensen7 »

Κρίμα για τη προσπαθεια.

Σε κάποιες φάσεις είχαμε κοντρόλ Ζήση Βρυζα και πέταγε το πουλάκι.

Η Αρσεναλ δεν ξερω τι θα κανει αργοτερα, αλλα αποψε εικόνα μικρου σωματείου ειχε, τουλαχιστον αν θέλει να λεει οτι ειναι ελίτ ομαδα.

Μην περιμένουμε να δουμε ιδια ενεργεια και τρεξιματα στην Τουμπα. Αυτά τα ματς κοστίζουν.

Ο Σιπιονι το πολυ σε ενα μήνα θα παιζει βασικός.

Για την ταμπακιέρα, με 6 ματς να μένουν κομμάτι δύσκολο να μαζέψουμε 10+ βαθμούς. Μακάρι να με διαψεύσει η ομαδα
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Πσρα πολυ καλα παιξαμε. Εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο κανενα παικτη. Ειδικα ο τσικινιο και οι αμυντκοι υπερεβησαν εαυτους.
Πεσαμε με ψηλα το κεφαλι και ανταγωνιστηκαμε στα ισια μια πολ ακριβη ομαδα που ειχε και πολυ καλο τερματοφυλακα.

Αν θελαμε κατι περισσοτερο , οι υπευθυνοι δεν φορανε σορτσακια αλλα μακρια παντελονια.
Darth Kafrius
newbie
Reactions:

Post by Darth Kafrius »

-Φουλ ξενέρα. Ειδικά από τη στιγμή που βγήκε ο Γκαρθία, εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα κάνουμε κηδεία στα πελατάκια μας.
Με Ποντένσε κλασμένο από την κούραση (νομίζω έπρεπε να έχει βγει εκεί στο 70') και τους παίζαμε μονότερμα στο τελευταίο 20λεπτο. Χεσμένα ήταν τα πελατάκια.

- Σιπιόνι ΤΕΡΑΣΤΙΟ αμυντικό χαφ. Θα μου κάνει εντύπωση να τον χαρούμε πάνω από έναν χρόνο.Ηταν βέβαια και η σύγκριση με τον μυστακοφόρο τροχονόμο που δεν πηγαίνει ΠΟΤΕ πάνω σε παίχτη αλλά πάντα τον παρακολουθεί διακριτικά από μακριά αλλά τέτοια δύναμη και πιτ-μπουλ-ίαση με ανάστημα και παρουσία που να γεμίζει τον χώρο είχαμε να δούμε χρόνια. Μην πω από εποχή Στολτίδαρου και φανώ υπερβολικός.
Και ξέρει και μπάλα, τεράστια μεταγραφή.
I find your lack of faith disturbing.
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

Η εμφανιση ηταν καλη οι αμυντικοι εξαιρετικοι
Τα δυο κεντρικα χαφ πρεπει να χουν κανει 1 το πολυ ο καθενας πασα προς τα μπρος.
Η απλα γυρνοβολανε η δινουν τη μπαλα πισω
Ο μουζακιτης ειναι καλυτερος μια κλαση
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

Το παλεψαμε μεχρι τελους σημερα κι αυτο μετραει πολυ. Καναμε τον Αρτετα να βαλει τους βασικους του στο 2ο για να το σιγουρεψει. Συνολικα καλη εμφανιση, δε μπορουμε να εχουμε παραπονο απο κανεναν (ενταξει...ισως απο εναν με το χαρακτηριστικο μουστακι), ολοι εδωσαν οτι μπορουσαν. Τωρα πρεπει να βρουμε απο αλλου τους ποντους που μας λειπουν (κι επισης να σιγουρεψουμε τα τριποντα στα 2 παιχνιδια απο τα οποια περιμενουμε τριποντα). Δε θα ειναι ευκολο, αλλα προχωραμε κι οτι γινει.

Ο Σιπιονι θα ξεκιναει βασικος συντομα. Ο Ποντενσε ηταν πολυ καλος οσο ειχε αντοχες. Απο ενα σημειο και μετα παρεδωσε πνευμα. Ο Τζολακης με τετοιες εμφανισεις θα παει Αγγλια συντομα. Αφου δε την πληρωσε η Αρσεναλ θα πρεπει να την πληρωσουν οι Ολλανδοι τωρα για το εξτρα τριποντο που χρειαζομαστε. Κυνηγαμε και τους Νορβηγους επισης. Μη το ξεχναμε αυτο.
Προπονητής της εξέδρας
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

ημουν (στους Αγγλους) 2 φορές στο Highbury με Ζικο κλπ που φαγαμε γκολ στο 78'
έλεγαν τοτε διπλα μου οι Αγγλοι εξαγριωμένοι
"this team has come 28 times in England and have 27 losses and 1 tie"
ούτε ανέφεραν το ονομά μας

την τελευταία 10ετια το έμαθαν νομίζω
παρόλο που δεν παίζουμε πια το αυτοματο τσλ λογω αλλαγης της uefa που δεν θελει τις μικρες αγορες
εχουμε ανεβει επιπεδο

πολλές νικες πια στην Αγγλια
σημερα χασαμε αλλα ηταν εμφανιση χωρις φοβο και με ευκαιριες
Post Reply