ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post Reply
stamataggelos
newbie
Reactions:

Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post by stamataggelos »

Kristensen7 wrote: Mon May 25, 2026 8:27 pm Διαφωνει μαζί σου ο Καρπετοπουλος φιλε
Στα π@πάρια μας :lol:

Καμία μορφή σε σένα σύγγαυρε! Απλά μιας και το είδα το σχολιάζω. Όπως στα π@πάρια μας και όλοι οι "φιλοολυμπιακοί" δημοσιογράφοι.

Πρόεδροι για πάντα εδώ με κόουτς Μπι μέχρι να δύσει ο ήλιος.
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

Kristensen7 wrote: Mon May 25, 2026 8:27 pm Διαφωνει μαζί σου ο Καρπετοπουλος φιλε
αρα εχω απολυτο δικιο. ο καρπετοπουλος ειναι αταμανικος, αντιμπαρτζωκικος μεχρι αηδιας και σιχαμενος με πολλα κειμενα ακομη και φετος στα οποια εσκαβε το λακκο του προπονητη. ξερολας απιστευτος με εμμονες περαν απο καθε λογικη.
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

Ενα πραγμα ειναι σιγουρο. Αυτο που ζησαμε με την κατάκτηση του τιτλου και μετα απο συτη, δεν το εχει ζησει καμμια μπασκετικη ομαδα σε κανενα μερος του κοσμου.

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

Νεμεση ! Να βλεπεις στο τραπεζακι του Σουνιου εκεινα τα μερη που δεν πιανουν μελανι απο εκατομμυρια οπαδους του Ολυμπιακου μαζι με αυτα ενος πολυ μεγαλου Ολυμπιακου, του Γιωργου Μπαρτζωκα. Μεχρι και η γατα σε εγκατελειψε νιαουριζοντας .... :D
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

ΕΠΟΣ! Μεγαλύτερο από του Ομήρου!
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
Post Reply