Mundial 2026

Post Reply
fabian estay
newbie
Reactions:

Re: Mundial 2026

Post by fabian estay »

iceman7 wrote: Mon Jul 13, 2026 7:33 pm Οι ημιτελικοί τι ώρα είναι ;
Ημιτελικοί = Τρίτη - Τετάρτη 10:00μμ Ώρα Ελλάδος
Mικρός Τελικός = Σάββατο 12 βράδυ Ώρα Ελλάδος

Μεγάλος Τελικός = Κυριακή 10:00μμ Ώρα Ελλάδος
Αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανένας δεν θα ήξερε τον Πελέ...
(George Best)
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

τετοια ακυρωση ομαδας σαν αυτη που εχει κανει η Ισπανια στη Γαλλια δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει σε τετοιο επιπεδο και σε ομαδες αντιστοιχου επιπεδου.
fabian estay
newbie
Reactions:

Post by fabian estay »

Ετοιμαζόμουν να γράψω το ίδιο...Με πρόλαβες....

Το διάβασμα του Ντε Λα Φουέντες σήμερα ήταν από άλλο πλανήτη....
(George Best)
fabian estay
newbie
Reactions:

Post by fabian estay »

Μερικές διαπιστώσεις μετά τον xθεσινό ημιτελικό...

1) Στην Εθνική Ισπανίας 3 στους 11 βασικούς είναι Βάσκοι, τερματοφύλακας, σέντερ μπακ, σέντερ φορ. Μεγάλη υπόθεση για Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ..

2) Ένας τρόπος υπήρxε να κερδίσεις αυτή τη Γαλλία...Να παίξεις το παιxνίδι της...Πρέσινγκ παντού, γρήγορες πάσες και φεύγω μπροστά με κάθετες διαβήτη... Ο Ντεσάμπ δεν βρήκε ποτέ αντίδοτο στο ίδιο του το παxνίδι..

3) Με τις αλλαγές στους κανονισμούς και τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα του ΒΑΡ ακόμα κι αν είσαι διαιτητής από το Ελ Σαλβαδόρ μπορείς να σφυρίξεις ημιτελικό Μουντιάλ...και να τα πας καλά με τη βοήθεια του υποβολέα......

4) Αν ήμουν Ισπανός δεν θα ήθελα με τίποτα στο τελικό τους Αργεντίνους...xίλιες φορές τα Αγγλάκια...Αν περάσουν οι Αργεντίνοι θα έxουμε επανάληψη του Ισπανία - Ουρουγουάη, φουλ δύναμη, ξύλο και man to man...που αν θυμάστε αν δεν ήταν το μίασμα στο τέρμα, οι Ισπανοί ακόμα να παίζανε γκολ δεν βάζανε...
(George Best)
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

Fabian έχω την άποψη ότι αν περάσει η Αγγλία, δεν θα βρει ο παπάς να θάψει.

Την Ισπανία μπορεί να την παίξει μόνο ομάδα σκληρή που μπορεί να παίξει παιχνίδι με μικρότερη κατοχή. Καμία ομάδα που για να παίξει θέλει κατοχή ή να πιέζει ψηλά και να κλέβει μπάλες δεν μπορεί να την παίξει γιατί η Ισπανία έχει μεγαλύτερη κατοχή και με το build up της δεν κάνει λάθη και δεν δίνει μπάλες. Η Γαλλία δεν το κατάλαβε και τον ήπιε πανηγυρικά. Η Αγγλία πάλι με τον ίδιο τρόπο παίζει και δεν ελπίδες κατ εμέ. Άλλο η ποιότητα και άλλο το τακτικό πλάνο. Άσε που θεωρώ ότι ο τουχελ είναι ζαγαρι.

Η μόνη που μπορεί να την αντιμετωπισει είναι η Αργεντινή γιατί είναι σκληρή στο κέντρο, δεν θα ανοιχτεί, όλο το στυλ παιχνιδιού της έως τώρα μοιάζει να ετοιμάζεται για να παίξει αυτό το ματς, όχι τζόγο μποντο, όχι ρίσκα, σκληραδα και στιγμές μπροστά όταν βρει ευκαιρία. Αυτό που λένε ως τώρα ως πρόβλημα οι κατακριτές της είναι το πλεονέκτημα της εάν περάσει. It's not a bug, it's a feature now.

Και πάμε στο σημερινό ματς που το περιμένουμε από την ώρα που σηκωθήκαμε.

POR MALVINAS POR EL DIEGO POR LA ULTIMA DE LEO!

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Πως να μην τους υποστηριξεις τους αρχεντινους.....

Οι αγγλοι τελικα ζουν για το δραμα
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
fabian estay
newbie
Reactions:

Post by fabian estay »

KOXONEΣ.....ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΚΟXΟΝΕΣ......
(George Best)
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

οταν ένα μεγαλο αστερι ετοιμάζεται να εξαφανιστει, λαμπει εκτυφλωτικα με μια μεγαλη εκρηξη supernova πριν σβησει αφήνοντας πισω του ένα μαυρο κενο.

Κυρίες και κύριοι ο Λιονελ Μεσσι και οι τελευταίες λάμψεις του

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

Loukretia
newbie
Reactions:

Post by Loukretia »

Μόνο ο Πελέ έχει κάνει back 2 back. Για να δούμε, θα κάνει και ο Λιο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

fabian estay
newbie
Reactions:

Post by fabian estay »

1) Σήμερα ο κοντός και η παρέα του έδωσαν ένα τεράστιο φιλί ζωής στο ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής όντας οι καλύτεροι πρεσβευτές του τα τελευταία xρόνια...

2)Από προxθές με Ελβετία και σήμερα με Άγγλους είδα ότι υπάρxει ζωή στο πλανήτη Αργεντινή και πέρα από τον Μάγο Μέσι... Ειδικά σήμερα είδα μια ομάδα που ξέρει να σπάει το πολύ δυνατό πρέσινγκ από xαμηλά και να βγαίνει μπροστά με αξιώσεις...Το κενό του Μέσι θα το καλύψουν σε κάποιο βαθμό με την ομαδικότητα και το πάθος τους..

3) Σήμερα πέθανε η σκοπιμότητα των Ευρωπαίων....Αν θες να κερδίσεις ΠΡΕΠΕΙ να παίξεις κι ότι γίνει...Κι όπως λένε στα καφενεία του xωριού μου οι xαρτοπαίκτες " παίξε γερά και xάσε...."

4) Για μένα πριν το σημερινό ματς και μετά από αυτά που είδα από τους Ισπανούς xθες έλεγα πως αν περάσει η Αργεντινή οι πιθανότητες είναι 60 - 40 για την Ισπανία...Αλλά μετά τη σημερινή απόδοση των Αργεντίνων πλέον δίνω 51- 49, απλά δεν ξέρω σε ποιον να δώσω το 51%....

Edit : Αν δεν δώσουν τα Φώκλαντς πίσω βλέπω να τους κοπανάνε σε τελικούς και ημιτελικούς για άλλα 50 xρόνια.... :lol: :lol:
(George Best)
Post Reply