Κ19

VaGoS
newbie
Reactions:

Re: Κ19

Post by VaGoS »

Χαιρετίζω με μεγάλη χαρά το πιο μεγάλο φόρουμ των οπαδών του Ολυμπιακού που είναι και πάλι στις επάλξεις.

Οι περισσότεροι που σχολίασαν αυτά τα ολίγα :lol: που έγιναν από την στιγμή της διακοπής λειτουργίας του φόρουμ μέχρι και την επαναλειτουργία του, δικαίως και μνημονεύουν το Ευρωπαικό που σήκωσε η ομάδα στον ερυθρόλευκο ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας το ιστορικό βράδυ της 29ής Μαίου του 2024, το οποίο και είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας μέχρι την επόμενη, αλλά ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει και για το Champions League που σήκωσε η ομάδα νέων και ήταν αυτή που έδωσε την πνοή και το όραμα στους μεγάλους ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Όταν σήκωσαν το Champions League οι νέοι σκεφτόμουν πόσο χαρούμενος θα ήταν ο καναπές που όλα αυτά τα χρόνια τον θυμάμαι να γράφει με πολύ μεράκι για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού οι περισσότεροι εκ των οποίων έμειναν στην αφάνεια στην συνέχεια της καριέρας τους και πόσο σωστά φαίνεται να μετουσιώνεται αυτή η επιτυχία των νέων από την μεγάλη ομάδα βλέποντας τον Κωστούλα και τον Μουζακίτη να κάνουν εκπληκτική πρώτη χρονιά εκτοξεύοντας την αξία τους και βλέποντας τους Πνευμονίδη και Λιατσικούρα να κάνουν την διαφορά στην προετοιμασία της ομάδας με όλο αυτό το σκηνικό να δίνει απίστευτο κίνητρο και στα υπόλοιπα νεαρά παιδιά του Ολυμπιακού που είτε είναι ήδη στις ακαδημίες είτε θα πάνε στο μέλλον και θα θέλουν να ακολουθήσουν και αυτοί τον δρόμο του Κωστούλα και του Μουζακίτη.
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

Πάμε ένα ριπορτ για κ19
Στο πρώτο φιλικό έπαιξαν
Τέρμα ο Καμπαγιοβανης, άμυνα δεξιά ο Σιωζιος και αριστερά ο Καπατος, στόπερ οι Καρκατσαλης, Ποτουριδης, Βενέτης (δεξί μπακ κανονικά)
Στα χαφ Γιανα και Πλις και 3αδα μπροστά Κτενάς, Βασιλακόπουλος με φορ Τζαμαλη
Αλλαγές μπήκαν
Ο Χριστοδουλόπουλος στο τέρμα, οι αμυντικοί Νουχαι, Θεοδωρίδης και Φράγκος, ο Φλούδας και ο Φίλης από χαφ και μεσοεπιθετικοί οι Μιχαηλίδης, Τρικαλιώτης, Καλαϊτζίδης, Κορτές και Μουγγός
Κάποια στιγμή μπήκε και ο Φερμπι αντί του Φλούδα

Βλέπουμε ότι από την κ17 μόνο 1-2 παιδιά που είχαν πιθανότητες δεν ανέβηκαν (Τσατσαραγκος και Μωυσιαδης κυρίως που είναι και επαγγελματίες). Βλέπουμε τον Κορτές να παίζει με κ19 όχι με τη Β (άρα έχει προβάδισμα ο Αγγελάκης στη Β για τη θέση του φορ)
Δεν έπαιξαν όσοι μεγάλωσαν φέτος (Κουράκλης, Κουτσόπουλος, Ρολακης, Αλαφακης, Δαμα, Παναγάκος, Πλειώνης, Τουφακης, Σταντζος, Γιουσούφ) θα κριθούν στην πορεία ποιος θα μείνει στην κ19, όπως και οι περσινοι τραυματίες που υπολογίζονται (Δαρβιρας και Σουλιανακου)
Επίσης δεν έπαιξε ο αμυντικός και επαγγελματίας Αβραμουλης που λογικά έχει ανέβει από κ17

Βλέπουμε ότι στο σύνολο υπάρχουν 25-30 παιδιά για τη κ19 + όσοι μεγάλοι μείνουν έναν χρόνο ακόμα (συνήθως 3-4), που θεωρώ πρέπει να μειωθεί ως αριθμός
Αυτά ως πρώτη εικόνα
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Image

ρε σεις που τους ξερετε, ποιος ειναι αυτος ο γιγαντας στη μεση? Κ19 στο καρπενησι

μπασκετ ξερει?
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

karteo wrote: Sat Aug 09, 2025 5:11 pm Image

ρε σεις που τους ξερετε, ποιος ειναι αυτος ο γιγαντας στη μεση? Κ19 στο καρπενησι

μπασκετ ξερει?
Κάποιος έγραψε ότι είναι τερματοφύλακας
Εγω νομίζω όμως είναι ο Φίλης από όσο τους ξέρω
Μέσος της κ19 (επαγγελματίας)
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

ειναι τερας ρε
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

Ανανέωσαν διάφοροι μικροί μας τα συμβόλαιά τους, ανάμεσα τους και ο Λάνα
Κάτι που δείχνει ότι πέρσι στα μισά ο παίκτης υπέγραψε επαγγελματικό, όταν χτύπησαν οι σειρήνες του εξωτερικού
Άρα ο αιφνιδιασμός που ένιωσα όταν δεν ανακοινώθηκε στους νεαρούς που υπέγραψαν φέτος είναι άκυρος καθώς το είχε ήδη κάνει νωρίτερα εν τέλει
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

daskalos wrote: Sat Aug 09, 2025 5:34 pm
karteo wrote: Sat Aug 09, 2025 5:11 pm Image

μπασκετ ξερει?
Κάποιος έγραψε ότι είναι τερματοφύλακας
Εγω νομίζω όμως είναι ο Φίλης από όσο τους ξέρω
Μέσος της κ19 (επαγγελματίας)
Κρίνοντας από τις φωτογραφίες στην ανακοίνωση για τις ανανεώσεις, ναι, ο Φίλης είναι.
Image
Όσο τον θυμάμαι στις μια - δυο φορές που τον έχω δει, είναι αρκετά γρήγορος, παρά το ύψος του.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

σκουλαρικι διαμαντακι. γτπκ

next
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Σημερα στις 18:00 ειναι η κληρωση των μικρων στο ιδιο στυλ με το Τσ Λ αλλα με 6 αντιπαλους. Προκρίνονται οι 22 απο τους 36
Post Reply