ΠΑΙΚΤΕΣ

Post Reply
BXL
newbie
Reactions:

Re: ΠΑΙΚΤΕΣ

Post by BXL »

rabarivoni wrote: Thu Aug 27, 2026 12:26 pm
mark wrote: Thu Aug 27, 2026 10:04 am ενισχυμενοι ειμαστε σιγουρα...αν θα γινουμε ομαδα (προβαδισμα η αεκ) δεν ξερω.

οπως επισης αν τελικα το κλιμα το χαλαει ο μεντι ή καποιες κλικες....που μεχρι και ο φορτουνης να τους χαλασε...
Προφανώς η ΑΕΚ έχει προβάδισμα, αλλά έχει και τον βραχνά του CL, που εμάς πέρσι μας ξεπάτωσε.
Πέρσι πάντως καβάλα στ άλογο τελειώσαμε τον πρώτο γύρο :mrgreen:

Το CL μας ξεπάτωσε γιατί δώσαμε το σχετικό βάρος στην Ευρώπη τόσο γιατί υπήρχε ακόμα η αύρα του τροπαιούχου όσο και γιατί είναι μεταγραφική βιτρίνα. Το βρίσκω αρκετά πιθανό η ΑΕΚ να τα παρατήσει πριν τα μισά του Οκτώβρη και να κατεβαίνει στους αγώνες για τη συμμετοχή.
pani0202
member
Reactions:

Post by pani0202 »

Θα παιξει ρολο κι η κληρωση που θα εχει η κουλα. Μακαρι να εχει καλη κληρωση να το παλεψει μεχρι Γεναρη και να απασχολειται κι εκει για αρκετους μηνες. Μη ξεχναμε οτι κι εμεις εχουμε Ευρωπαικες υποχρεωσεις και δυσκολα παιχνιδια μπροστα μας.

Για τους αλλους 2 τα ειπε κι ο Ραμπα πριν. Κι εγω τους βλεπω σε χειροτερη μοιρα απο εμας. Εχουν νεους προπονητες κι αρκετους νεους παικτες. Στα χαρτια εχουν μεγαλυτερο προβλημα απο εμας.

Οσο για εμας, κι εγω βλεπω περισσοτερη ποιοτητα φετος - να δουμε κι ολους τους νεους βεβαια - και να δουμε και πως θα τους εμπιστευτει και πως θα τους εκμεταλευτει οσο το δυνατον καλυτερα ο Μεντι. Για τις ελλειψεις που υπαρχουν τα ειπατε κι αλλοι πριν. Για δεξι μπακ φαινεται να καταληγουμε στον Πεντερσεν. Να τον δουμε. Μας λειπει ο μεσος ακομα οπου φαινεται ακομα να το παλευουμε για 1-2 διαφορετικους παικτες, και πιθανοτατα κι ενας ακομα εξτρεμ.

Για εμενα τα ακρα ειναι ακομα ερωτηματικο. Ναι, ειδαμε καποια καλα δειγματα απο Ζοτα και Ροκα, αλλα το δειγμα ειναι μικρο. Θα ειναι αρκετοι για τη συνεχεια ή μηπως θελουμε εναν ακομα "βασικο" εξτρεμ?
Προπονητής της εξέδρας
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

Εγώ φέτος έχω ανησυχία για ΠΑΟ γιατί θα θέλει να μπει στο νέο γήπεδο με τρόπαιο και προεδρεύει ο Αλαφούζος στη Λίγκα φέτος και οκ ας πούμε και ότι αυτός έχει και μια αβάντα από πιο ψηλά....
Η ΑΕΚ σίγουρα πιο έτοιμη από όλους
Ο ΠΑΟΚ νιώθω ότι θα μείνει πιο πίσω, ίσως και από ΟΦΗ αν συνεχίσουν έτσι στην Κρήτη
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Τι γίνεται με τον αριθμό των μη κοινοτικών, έχει αυξηθεί σε 6 ?

Πόποβιτς,
Ροντινει,
Μπρουνο,
Σερζ Τανκιαν,
Γκονζάλεζ,
Κλέιτον,
Ελ Καμπί?
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

δε νομιζω να μεινει ο χοτζινει
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

mark wrote: Sun Aug 30, 2026 9:38 am δε νομιζω να μεινει ο χοτζινει

Μακάρι να αποχωρήσει, θα είναι ενίσχυση αυτή η αποχώρηση αν πραγματοποιηθεί!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

Γενική ανακαίνιση στο έμψυχο δυναμικό!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

Νομιζω οτι μετα την απωλεια του περσινου πρωταθληματος, τον αποκλεισμο απο το κυπελλο, τις εμφανισεις στα φετινα φιλικα προετοιμασιας και τον αποκλεισμο απο την Ναιμεγκεν, η ριζικη ανανεωση του ροστερ ηταν επιβεβλημενη.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Rower wrote: Tue Sep 01, 2026 1:36 pm Νομιζω οτι μετα την απωλεια του περσινου πρωταθληματος, τον αποκλεισμο απο το κυπελλο, τις εμφανισεις στα φετινα φιλικα προετοιμασιας και τον αποκλεισμο απο την Ναιμεγκεν, η ριζικη ανανεωση του ροστερ ηταν επιβεβλημενη.
Και -τουλαχιστον στα χαρτια- ολοι οι παιχτες φαινονται να εξυπηρετουν το σκεπτικο του Μεντιλιμπαρ στον τροπο παιχνιδιου.

Για να δουμε τι θα δουμε!
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι η ομαδα στηνεται για να πρωταγωνιστησει στο Europa League. Aν θα τα καταφερει μενει να το δουμε.
Post Reply