Κοπάνα τουςoikon7 wrote: Fri Aug 22, 2025 9:40 pm Οι παλιοσειρές ξέρουν ότι βαριέμαι τα μεταγραφικά, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να ρωτήσω: με τρολάρουν κάτι μλκες που λένε για ΚΑRETSAS από Βέλγιο; Πέστε μου ότι με τρολάρουν να τα γμήσω τα κωλόπαιδα.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ
- karteo
- newbie
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ
- καναπές
- newbie
Βλέποντας ότι οι μεταγραφές πάνε πάλι για τις τελευταίες μέρες και ώρες των μεταγραφών, θυμήθηκα τον Τακάκη, με τον πίνακα ελέγχου με πέντε οθόνες για να ελέγχει τις μεταγραφικές ειδήσεις. Πόσα χρόνια πριν;
Γεράσαμε.
Γεράσαμε.
- Gabriel_Knight
- newbie
Ο Μανε ηρθε, υπογραφει και φευγει...
υπολογιζεται στις 3 μεταγραφες που θα γινουν τωρα ή τον θεωρουν ως μεταγραφη Ιανουαριου?
υπολογιζεται στις 3 μεταγραφες που θα γινουν τωρα ή τον θεωρουν ως μεταγραφη Ιανουαριου?
- pani0202
- newbie
Ε λογικα ο Μανε δεν υπολογιζεται στις μεταγραφες που θα κανουμε τωρα. Λογικα θα παρουμε κι αλλον εξτρεμ τωρα. Ελπιζω κι εναν σεντερ μπακ, κι εναν δημιουργικο μεσο. Ζηταω πολλα? 

Προπονητής της εξέδρας
- καναπές
- newbie
Ναι.pani0202 wrote: Tue Aug 26, 2025 2:25 pm Ε λογικα ο Μανε δεν υπολογιζεται στις μεταγραφες που θα κανουμε τωρα. Λογικα θα παρουμε κι αλλον εξτρεμ τωρα. Ελπιζω κι εναν σεντερ μπακ, κι εναν δημιουργικο μεσο. Ζηταω πολλα?![]()

Δημιουργικός μέσος δεν ήταν ποτέ στο κάδρο, ιδίως τώρα που ο Γιαζιτζί επέβαλε μόνος του την παραμονή του. Στόπερ θα αποκτηθεί, υποτίθεται, αλλά μάλλον συμπληρωματική λύση με ορίζοντα το μέλλον και όχι ο έμπειρος αντι-Κάρμο που ήθελαν πολλοί. Εξτρέμ θα πάρουμε, υποτίθεται ότι έχει δοθεί αυστηρό τελεσίγραφο στον Αντίνο (χμμ, κάτι μου θυμίζει αυτό). Το σημερινό αφήγημα είναι ότι ξεχνάμε τον περιφερειακό / τρίτο επιθετικό. Τόσον καιρό έλεγαν και Τάλις και Μανέ, τώρα λένε «ε, μα αφού πήραμε τον Μανέ για τον Γενάρη, πώς θα πάρουμε και τον Τάλις που πιάνει και θέση ξένου;». Ό,τι να 'ναι.
- καναπές
- newbie
Η εμμονή στον Αντίνο δείχνει ότι το πλάνο για τα άκρα είναι δυο δυναμικοί και δημιουργικοί ανακατωσούρες (Μαρτίνς και Αντίνο) και δυο ποιοτικοί αλλά λιγο πιο «βαρετοί» παίκτες (Στρεφέτσα, Καμπελά). Το ξεπέταγμα του Πνευμονίδη δεν άλλαξε πολύ τα πράγματα, απλώς οδήγησε σε καθυστέρηση τις διαπραγματεύσεις για τον Αντίνο.
- pani0202
- newbie
Aν δε παρουμε τελικα "βασικο" σεντερ μπακ, ή εστω καποιον που να ειναι στην ιεραρχια διπλα στον Ρετσο και στον Πιρολα τοτε παμε γυρευοντας για 5αρες στο Τσ.Λ και για ποστ του τυπου "τα λεγαμε τα γραφαμε" σε 1-2 μηνες.
Τελοσπαντων, υπομονη να δουμε πως θα ολοκληρωθουν οι μεταγραφες. Υπαρχει χρονος ακομα κι εγω συνεχιζω να πιστευω οτι δουλευουμε καποια ονοματα που δεν εχουν ακουστει ακομα. Ελπιζω ενα απο αυτα τα ονοματα να ειναι κι ενα καλο σεντερ μπακ.
Τελοσπαντων, υπομονη να δουμε πως θα ολοκληρωθουν οι μεταγραφες. Υπαρχει χρονος ακομα κι εγω συνεχιζω να πιστευω οτι δουλευουμε καποια ονοματα που δεν εχουν ακουστει ακομα. Ελπιζω ενα απο αυτα τα ονοματα να ειναι κι ενα καλο σεντερ μπακ.
Προπονητής της εξέδρας
- καναπές
- newbie
Μην παίξεις τζόκερ, κλείσαμε τον Μάντσα.pani0202 wrote: Tue Aug 26, 2025 6:38 pm Aν δε παρουμε τελικα "βασικο" σεντερ μπακ, ή εστω καποιον που να ειναι στην ιεραρχια διπλα στον Ρετσο και στον Πιρολα τοτε παμε γυρευοντας για 5αρες στο Τσ.Λ και για ποστ του τυπου "τα λεγαμε τα γραφαμε" σε 1-2 μηνες.
- καναπές
- newbie
Έλα σε παρακαλώ που θα ασχοληθούμε πάλι με τον Χιλ, τον Καταλανό μεγαλωμένο στην Ανδαλουσία που τον λένε Μπράιαν (wtf?) κι έχει φάτσα χαζού Λονδρέζου τεντυμπόη στα σίξτιζ, είναι τραυματίας, ανήκει σε ομάδα που δεν θέλει να βλέπει τον Μαρινάκη ζωγραφιστό μετά το χουνέρι με τον Γκιμπς-Γουάιτ, και έκανε τον δύσκολο ένα τρίμηνο γιατί του μύριζε η Ελλάδα. Έλα σε παρακαλώ πρωινιάτικα.
- karteo
- newbie
Το μόνο λάθος που βλέπω είναι η έλλειψη έμπειρου στόπερ. Κατά τα άλλα είναι οκ. Λογικά όσα κάνουν. Σημαντικό ότι φαίνεται πως δεν φεύγει κανείς από τα χαφ μας. Αν παίρναμε ένα έμπειρο στόπερ θα ένιωθα πιο ήσυχος. Τώρα υπάρχει ρίσκο.
Επισης δεν ξέρω αλλά κάτι μου λέει ότι υπάρχει κάτι στις μεταγραφές που δεν έχει εμφανιστεί και ακουστεί ακόμη.
Επισης δεν ξέρω αλλά κάτι μου λέει ότι υπάρχει κάτι στις μεταγραφές που δεν έχει εμφανιστεί και ακουστεί ακόμη.