ΠΑΙΚΤΕΣ

καναπές
newbie
Reactions:

Re: ΠΑΙΚΤΕΣ

Post by καναπές »

karteo wrote: Fri Jul 04, 2025 5:49 amμπα. κατι αλλο εχουν στο μυαλο τους για εκει. δεν ειναι χαζοι μετα απο τοσα χρονια να μην βλεπουν τη λιστα. μην εκπλαγεις δηλαδη αν φυγει ο ορτεγκα και ερθει ο Τσιμικας πισω
Αν φύγει ο Ορτέγα δεν θα εκπλαγώ, απλώς θα χαρώ.
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

Γράφεται ότι στην προετοιμασία θα είναι ο Κουτσιδης, χωρίς να σημαίνει ότι θα μείνει τελικά απαραίτητα στην Α ομάδα
Μήπως αυτό σχετίζεται με την μη εμφάνιση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του επίσημου σάιτ της ομάδας; Όπως έγινε και με Αθανασίου πχ που τελικά δεν θα έμπαινε προετοιμασία και σε αντίθεση με Μπετανκορ από την άλλη.
Θα μου κάνει εντύπωση πάντως να μην είναι στην προετοιμασία ο Καλογερόπουλος αν ισχύει ο παραπάνω συλλογισμός
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

daskalos wrote: Fri Jul 04, 2025 10:07 am Γράφεται ότι στην προετοιμασία θα είναι ο Κουτσιδης, χωρίς να σημαίνει ότι θα μείνει τελικά απαραίτητα στην Α ομάδα
Μήπως αυτό σχετίζεται με την μη εμφάνιση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του επίσημου σάιτ της ομάδας; Όπως έγινε και με Αθανασίου πχ που τελικά δεν θα έμπαινε προετοιμασία και σε αντίθεση με Μπετανκορ από την άλλη.
Θα μου κάνει εντύπωση πάντως να μην είναι στην προετοιμασία ο Καλογερόπουλος αν ισχύει ο παραπάνω συλλογισμός
Ο Καλογερόπουλος θα είναι και αυτός στην προετοιμασία. Ο Κουτσίδης θα πάει ως πέμπτος στόπερ στην Ολλανδία. Όταν αποκτήσουμε στόπερ, ένας από τους δύο θα φύγει.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

O Καμπελά ήταν, λέει, να αρχίσει προπροετοιμασία, μαζί με Γιαζιτζί και τους μικρούς (Καλογερόπουλς, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης) που είναι ήδη στου Ρέντη. Αλλά έστειλε τις μετρήσεις του και του είπαν «άστο αγόρι μου, έλα κατευθείαν στην προετοιμασία». Αν συνεχίσει να σκίζεται έτσι, βλέπω να του λένε σε επόμενη φάση «άστο αγόρι, μην κάνεις ούτε προετοιμασία εσύ, μην καείς από τώρα».
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Φτιάχτε ωρέ κι ένα τόπικ για πρώην παίκτες, την ιστορία του συλλόγου, του τμήματος, κάτι σχετικό, ώστε να σας πρήξω με τον Αντρέα τον Μπουχαλάκη που μίλησε ανοιχτά (και με κρητική προφορά) ακόμη και για τα ψυχολογικά προβλήματα που του δημιουργήσατε με την κριτική σας, ρεμάλια. :P
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

καναπές wrote: Tue Jul 08, 2025 1:36 pm Φτιάχτε ωρέ κι ένα τόπικ για πρώην παίκτες, την ιστορία του συλλόγου, του τμήματος, κάτι σχετικό, ώστε να σας πρήξω με τον Αντρέα τον Μπουχαλάκη που μίλησε ανοιχτά (και με κρητική προφορά) ακόμη και για τα ψυχολογικά προβλήματα που του δημιουργήσατε με την κριτική σας, ρεμάλια. :P
viewtopic.php?p=1018#p1018

δικο σου.

το ...λυρικο δικο μου :)
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

karteo wrote: Tue Jul 08, 2025 2:15 pmviewtopic.php?p=1018#p1018

δικο σου.

Ναι, αλλά με τέτοια εισαγωγή κωλώνω να συνεχίσω με Μπουχαλάκη. :P
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

καναπές wrote: Tue Jul 08, 2025 2:16 pm
karteo wrote: Tue Jul 08, 2025 2:15 pmviewtopic.php?p=1018#p1018

δικο σου.

Ναι, αλλά με τέτοια εισαγωγή κωλώνω να συνεχίσω με Μπουχαλάκη. :P
you didn't ask to make it easy bro. :D
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

Εγώ περιμένω να δω αν ο Καλογερόπουλος θα είναι όντως στην προετοιμασία η θα προτιμήσει να πάει κάπου βασικός
Έχω μια τέτοια εντύπωση και κυρίως από εκεί που άρχισαν να παίζουν ονόματα Κουτσιδη η ακόμα και Βεζο για την προετοιμασία, ότι θα πάμε σε αγορά στόπερ με τον Καλογερόπουλο να μην μένει (ως 5ος δεν θα είχε νόημα)

Υγ. Ο Αστέρας Τρίπολης μας έδωσε 3 ταλέντα, τι θα του δώσουμε ως αντάλλαγμα;;
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

Code: Select all

Έναν μόλις χρόνο μετά την πώλησή του στον Ολυμπιακό, η Λεχ Πόζναν επιδιώκει να πάρει πίσω τον Κρίστοφερ Βέλντε
Που ειναι το emoji με τον τυπο που προσευχεται?
Προπονητής της εξέδρας
Post Reply