ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
-
BXL
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Μετά τον τραυματισμό του Μιλουτινοφ (που άργησε φέτος) θα χρειαστούν άμεσες κινήσεις. Γιατί με σκόρδα και ευχέλαια δε βγαίνει η χρονιά.
- cris
- newbie
Τα ίδια παντελάκη μου τα ιδια παντελη μου
Απεναντι σε μια μετρια επιθετικα ομαδα που τη μπλοκαρε μεχρι κι ο βαζελος εκει μεσα
Μπηκε η φενερμπαγλαμα στο β ημιχρονο εβαλε χαλαρα 52 ποντους με 10 ελευθερα τριποντα
Σα να εκανε βολτα
Απεναντι σε 5αδες μας οπου ουτε ενας δεν μπορει ν ακολουθησει στα ποδια τα αντιπαλα γκαρντ τριαρια τον κανενα βασικα
Οκ ελειπε η μιση ομαδα, και αντι να πανε να δειξουν κατι οι Πιτερς Παπ εξαφανιστηκαν μονοι τους
Λιγα ο Μορις δεν εχει αθλητικοτητα
Καλος ο φουρνιε αλλα οποτε ανεβαζει εξαφανιζεται ο dorsey και vice versa
Δεν γιναμε σοφοτεροι
Η χρονια θελει ενα 5/4αρι ελπιζω ΤJ να δίνει ενέργεια και αμυνα και θελει επειγοντως Ward και Shaq πίσω
Απεναντι σε μια μετρια επιθετικα ομαδα που τη μπλοκαρε μεχρι κι ο βαζελος εκει μεσα
Μπηκε η φενερμπαγλαμα στο β ημιχρονο εβαλε χαλαρα 52 ποντους με 10 ελευθερα τριποντα
Σα να εκανε βολτα
Απεναντι σε 5αδες μας οπου ουτε ενας δεν μπορει ν ακολουθησει στα ποδια τα αντιπαλα γκαρντ τριαρια τον κανενα βασικα
Οκ ελειπε η μιση ομαδα, και αντι να πανε να δειξουν κατι οι Πιτερς Παπ εξαφανιστηκαν μονοι τους
Δεν γιναμε σοφοτεροι
Η χρονια θελει ενα 5/4αρι ελπιζω ΤJ να δίνει ενέργεια και αμυνα και θελει επειγοντως Ward και Shaq πίσω
-
iceman7
- newbie
Έβαλαν πολλά ελεύθερα, απέκτησαν ψυχολογία και έβαλαν και προσευχές, κάναμε πολλά λάθη, είχε για πολλή ώρα έξω το ντορσευ και στο τέλος έπρεπε να βάλει λίγο τον Αντετοκουμπο ξανά αντί του Πίτερς.
Τελωσπαντων απόψε δεν γκρινιάζω γιατί παίζαμε με ελλείψεις και τρίτο ματς μέσα σε 4 μέρες αλλά οκ.
Ο Μορίς είναι λίγο χοντρούλης νομίζω. Βέβαια απόψε μας έκανε πλάκα ο ξάδελφος του Φανη Λαμπροπούλου της φενερ.
Τεσπα πάμε παρακάτω
Τελωσπαντων απόψε δεν γκρινιάζω γιατί παίζαμε με ελλείψεις και τρίτο ματς μέσα σε 4 μέρες αλλά οκ.
Ο Μορίς είναι λίγο χοντρούλης νομίζω. Βέβαια απόψε μας έκανε πλάκα ο ξάδελφος του Φανη Λαμπροπούλου της φενερ.
Τεσπα πάμε παρακάτω
- pani0202
- newbie
Ποσα 5αρια να παρουμε ρε Χρηστο? 4 εχουμε, κι εναν παρκαρισμενο τραυματια 5. Ποσους να παρουμε ακομα?cris wrote: Tue Jan 06, 2026 8:01 pm Τα ίδια παντελάκη μου τα ιδια παντελη μου
Σα να εκανε βολτα
Δεν γιναμε σοφοτεροι
Πες το οπως ειναι. Εκ του αποτελεσματος εχουμε παρει λαθος παικτες στο 5. Σημερα βεβαια δε σηκωνει κριτικη το πραγμα αφου επαιζες με Χολ και Κωστακουνμπο.
Για τον Μορις να δουμε. Νωρις ειναι ακομα. Ας ελπισουμε οτι θα παρει μπρος και θα βοηθησει. Αλλα εχουν γινει πολλα λαθη (και) φετος στα μεταγραφικα. Το ποιος ειναι υπεθυνος και το ποιος φταιει ας το πουν αυτοι που ειναι γνωστες για το ποιος/ποιοι κανουν τις μεταγραφες. Παντως μη τη ξεγραφουμε ακομα την ομαδα. Υπαρχουν πολλοι και καλοι παικτες στο ροστερ. Αλλα πρεπει να αρχισουν να παιζουν κιολας.
ΥΓ Καλα που εφαγε πουτσα κι η μπαναθα για να μη μας τα ζαλιζουν οι ειδικοι για το ποσο χαλια ειμαστε εμεις και ποσο ομαδαρα ειναι αυτοι.
Προπονητής της εξέδρας
- cris
- newbie
Δεν παιζουμε συνολικα αμυνα σε καμια θεση. Δεν θα μας σωσει ενα 5αρι ενα αμυντικο χαφ. Πρεπει να βρει 5δες να παιξουν 5 λεπτα αμυνα στην αρχη της καθε 4ης περιοδου
-
erisgr
- newbie
Με αυτα που ειδα παντως σημερα, δεν τους φοβαμαι. Γιναν πολλα για να χασουμε και πιστευω οτι αν τους πετυχουμε σε κρισιμο παιχνιδι τους εχουμε..
Αρκετα πραγμστα δειχνουν κσλύτερα και ειμαι αισιόδοξος.
Με την επιστροφή του γουορντ πιστευω θα ανεβασουμε ταχύτητα.
Οι ομαδες εχουν τρομερσ σκαμπανεβασματα, αν καποιος ειδε τι εκανε ο βαζελις στο τελευταιο πενταλεπτο θα νομιζει οτι εβλεπε μινι.
Αρκετα πραγμστα δειχνουν κσλύτερα και ειμαι αισιόδοξος.
Με την επιστροφή του γουορντ πιστευω θα ανεβασουμε ταχύτητα.
Οι ομαδες εχουν τρομερσ σκαμπανεβασματα, αν καποιος ειδε τι εκανε ο βαζελις στο τελευταιο πενταλεπτο θα νομιζει οτι εβλεπε μινι.
-
7psychos
- newbie
Εγώ έχω τρελαθεί από την χαρά μου που σας ξαναβρίσκω. Ας βρούμε φέτος τη γη της Επαγγελίας εκεί που πρέπει να ζήσουμε το απόλυτο όνειρο!
- karteo
- member
το ματς με τη φενερ για μενα ηταν αρκετα καλο. η ομαδα χωρις 3-4 παικτες πηγε και με ενα σεντερ τον οποιο τον στοχευσαν οι γκρι με φαουλ και το ματς το σχολασαν στο 4ο του, με τα 2 απο αυτα να μην ειναι βασικα. και παλι αν εμπαινε το σουτ του πιτερς η' δεν γινοταν το 3π+φαουλ του πιτερς στον μελι, θα ηταν παιζουμενο. το σημαντικο ειναι πως εχουμε πολλα διαστηματα καλου μπασκετ πλεον και οταν γεμισει το ροστερ θα εχουμε και 2ο unit πολυ δυνατο για να μην κανει κοιλια η ομαδα.
- cris
- newbie
υπάρχει άλυτο πρόβλημα από πέρυσι ότι έχουμε μαζέψει παίκτες που παίζουν ή άμυνα ή επίθεση
λες και είμαστε american football team
σχεδόν κανένας δεν στέκεται και στις 2 πλευρές και μάλιστα Wright, Goss, McKissic που το εκαναν αυτο φέτος δεν παιζουν
στη χθεσινή 4η περίοδο βάλαμε μόνο κακούς αμυντικούς και ευθύνονται ειδικά Dorsey και τα 4αρια σε όλα τα καλάθια που φάγαμε.
εγώ θα ήθελα να δω 5δες με Walkup Shaq και Τyrique στο τέλος 3ης αρχή 4ης περιόδου και ανελέητο ξύλο στον αντίπαλο για 5 λεπτά.
Αν τους πατήσουμε εκεί ξαναμπαίνουν οι Dorsey Μilu όταν είμαστε στις βολές να τους αποτελειώσουν
λες και είμαστε american football team
σχεδόν κανένας δεν στέκεται και στις 2 πλευρές και μάλιστα Wright, Goss, McKissic που το εκαναν αυτο φέτος δεν παιζουν
στη χθεσινή 4η περίοδο βάλαμε μόνο κακούς αμυντικούς και ευθύνονται ειδικά Dorsey και τα 4αρια σε όλα τα καλάθια που φάγαμε.
εγώ θα ήθελα να δω 5δες με Walkup Shaq και Τyrique στο τέλος 3ης αρχή 4ης περιόδου και ανελέητο ξύλο στον αντίπαλο για 5 λεπτά.
Αν τους πατήσουμε εκεί ξαναμπαίνουν οι Dorsey Μilu όταν είμαστε στις βολές να τους αποτελειώσουν
-
erisgr
- newbie
Ειμαστε νευρικοι σε αμυνα και επιθεση και αυτοι οταν δεν κανουν λαθος πασες παιζουν πολυ καλα Ας ελπισουμε να βρουμε ενα σταθερο ρυθμο στο β ημ, γιατι δεν μας παιρνει για γκέλα σήμερα.
Απίστευτο ποσο κακα επαιξε ο Πιτερς. Κριμα.
Απίστευτο ποσο κακα επαιξε ο Πιτερς. Κριμα.