νομίζω ότι ΔΕΝ ήταν για μας, εννοούσα προφανώς.
Κ23
- καναπές
- newbie
Re: Κ23
Ορίστε ρε αχάριστοι, μεταγραφές δε θέλατε;
https://www.to10.gr/podosfero/superleag ... n-omada-v/
Σαχλαμάρες, κατά τη γνώμη μου. Να έρθουν για σύμβουλοι, γενικοί αρχηγοί, βοηθοί προπονητή, ευχαρίστως. Να πάρουν συμβόλαιο ποδοσφαιριστή και να τρώνε χρόνο συμμετοχής από νεαρούς παίκτες που θέλουμε να αναπτύξουμε δεν βλέπω κανέναν λόγο.
Σαχλαμάρες, κατά τη γνώμη μου. Να έρθουν για σύμβουλοι, γενικοί αρχηγοί, βοηθοί προπονητή, ευχαρίστως. Να πάρουν συμβόλαιο ποδοσφαιριστή και να τρώνε χρόνο συμμετοχής από νεαρούς παίκτες που θέλουμε να αναπτύξουμε δεν βλέπω κανέναν λόγο.
- karteo
- newbie
δεν ειναι καν βεβαιο οτι θα παρουν σημαντικο χρονο συμμετοχης. και οι δυο θα μπουν σε καποιο ματς στο καραισκακης να παρουν το τελευταιο χειροκροτημακαναπές wrote: Mon Jul 28, 2025 10:48 am Ορίστε ρε αχάριστοι, μεταγραφές δε θέλατε;
- Βοριάς
- newbie
Απαραίτητοι οι Σιόβας και Βαλμπουενά στην επανασύσταση της Β' ομάδας και αυτό δείχνει πως οι ιθύνοντες έμαθαν από τα λάθη που έγιναν στην προηγούμενη εκδοχή της. Έχουν πολλά να διδαχθούν οι Πρεκατές-Κουτσίδης-Κολοκοτρώνης-Χαμζά- Κορτές και τα άλλα παιδιά από αυτούς τους 2 στις προπονήσεις. Στους αγώνες θα πάρουν χρόνο μέχρι το τρένο να μπει στις ράγες και μετά, όπως έγραψε και ο Karteo, θα αποθεωθούν στο Καραϊσκάκης και -συμπληρώνω εγώ- θα ετοιμαστούν για άλλο πόστο.
- karteo
- newbie
και θα το κανουμε ΩΠΑ το γηπεδο να ξερεις οταν θα γινει αυτο. ΩΠΑ λεμε να το θυμουνται μια ζωη. εδω ειμαστεΒοριάς wrote: Mon Jul 28, 2025 12:36 pm Απαραίτητοι οι Σιόβας και Βαλμπουενά στην επανασύσταση της Β' ομάδας και αυτό δείχνει πως οι ιθύνοντες έμαθαν από τα λάθη που έγιναν στην προηγούμενη εκδοχή της. Έχουν πολλά να διδαχθούν οι Πρεκατές-Κουτσίδης-Κολοκοτρώνης-Χαμζά- Κορτές και τα άλλα παιδιά από αυτούς τους 2 στις προπονήσεις. Στους αγώνες θα πάρουν χρόνο μέχρι το τρένο να μπει στις ράγες και μετά, όπως έγραψε και ο Karteo, θα αποθεωθούν στο Καραϊσκάκης και -συμπληρώνω εγώ- θα ετοιμαστούν για άλλο πόστο.
-
- newbie
Μια απορία από εμένα...ο Κουτσιδης γιατί πήγε στην Κ23 και όχι στην πρώτη ομάδα;
Όσο τον είχα δει να παίζει με τους μικρούς, έδειχνε να ξεχωρίζει κι ότι είναι μια περίπτωση όπου αξίζει να επενδύσεις.
Πάει εκεί (Κ23) να παίζει, για να δοκιμαστεί ακόμα περισσότερο;
Δεν τον πιστεύουν και δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν και είναι η τελευταία του ευκαιρία;
Όσο τον είχα δει να παίζει με τους μικρούς, έδειχνε να ξεχωρίζει κι ότι είναι μια περίπτωση όπου αξίζει να επενδύσεις.
Δεν τον πιστεύουν και δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν και είναι η τελευταία του ευκαιρία;
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
- karteo
- newbie
πιστευουν οτι ειναι πιο ετοιμος ο καλογεροπουλος.sotosg7 wrote: Mon Jul 28, 2025 4:58 pm Μια απορία από εμένα...ο Κουτσιδης γιατί πήγε στην Κ23 και όχι στην πρώτη ομάδα;
- καναπές
- newbie
Πέρυσι προοριζόταν για τεταρτοπέμπτος στόπερ, μαζί ή λίγο κάτω από τον Μπιανκόν στην ιεραρχία. Ο Μπιανκόν τα πήγε πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο, ο μικρός δεν έπαιζε, γκρίνιαζε όταν τον έβαλαν να παίξει στην Κ19 για να μην είναι ανενεργός, ζητούσε κατά τις φήμες πιεστικά χρόνο συμμετοχής, του είπαν να βρει ομάδα να παίζει δανεικός, έκανε τη χειρότερη δυνατή επιλογή (τον Βόλο όπου δεν θα χωρούσε με τίποτε), οπότε ουσιαστικά έχασε έναν χρόνο. Και φέτος, όπως λέει ο Θοδωρής, τον ρόλο του τεταρτοπέμπτου θα έχει ο πολύ πιο έτοιμος Καλογερόπουλος.sotosg7 wrote: Mon Jul 28, 2025 4:58 pm Μια απορία από εμένα...ο Κουτσιδης γιατί πήγε στην Κ23 και όχι στην πρώτη ομάδα;