Κ23

καναπές
newbie
Reactions:

Re: Κ23

Post by καναπές »

καναπές wrote: Tue Jul 22, 2025 5:18 amνομίζω ότι ήταν για μας.
νομίζω ότι ΔΕΝ ήταν για μας, εννοούσα προφανώς.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

redarmy7 wrote: Tue Jul 22, 2025 8:19 am Αυτός ο Γκαμπονέζος Σιλά που είχαμε στην Κ19 και πήγε στην Φόρεστ θα μπορούσε να ήταν μια σούπερ λύση.
Ψιλοάμπαλος αθληταράς ήταν.
redarmy7
newbie
Reactions:

Post by redarmy7 »

αυτό θέλει η συγκεκριμένη κατηγορία.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Ορίστε ρε αχάριστοι, μεταγραφές δε θέλατε;

https://www.to10.gr/podosfero/superleag ... n-omada-v/

Σαχλαμάρες, κατά τη γνώμη μου. Να έρθουν για σύμβουλοι, γενικοί αρχηγοί, βοηθοί προπονητή, ευχαρίστως. Να πάρουν συμβόλαιο ποδοσφαιριστή και να τρώνε χρόνο συμμετοχής από νεαρούς παίκτες που θέλουμε να αναπτύξουμε δεν βλέπω κανέναν λόγο.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

καναπές wrote: Mon Jul 28, 2025 10:48 am Ορίστε ρε αχάριστοι, μεταγραφές δε θέλατε;

https://www.to10.gr/podosfero/superleag ... n-omada-v/

Σαχλαμάρες, κατά τη γνώμη μου. Να έρθουν για σύμβουλοι, γενικοί αρχηγοί, βοηθοί προπονητή, ευχαρίστως. Να πάρουν συμβόλαιο ποδοσφαιριστή και να τρώνε χρόνο συμμετοχής από νεαρούς παίκτες που θέλουμε να αναπτύξουμε δεν βλέπω κανέναν λόγο.
δεν ειναι καν βεβαιο οτι θα παρουν σημαντικο χρονο συμμετοχης. και οι δυο θα μπουν σε καποιο ματς στο καραισκακης να παρουν το τελευταιο χειροκροτημα
Βοριάς
newbie
Reactions:

Post by Βοριάς »

Απαραίτητοι οι Σιόβας και Βαλμπουενά στην επανασύσταση της Β' ομάδας και αυτό δείχνει πως οι ιθύνοντες έμαθαν από τα λάθη που έγιναν στην προηγούμενη εκδοχή της. Έχουν πολλά να διδαχθούν οι Πρεκατές-Κουτσίδης-Κολοκοτρώνης-Χαμζά- Κορτές και τα άλλα παιδιά από αυτούς τους 2 στις προπονήσεις. Στους αγώνες θα πάρουν χρόνο μέχρι το τρένο να μπει στις ράγες και μετά, όπως έγραψε και ο Karteo, θα αποθεωθούν στο Καραϊσκάκης και -συμπληρώνω εγώ- θα ετοιμαστούν για άλλο πόστο.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Βοριάς wrote: Mon Jul 28, 2025 12:36 pm Απαραίτητοι οι Σιόβας και Βαλμπουενά στην επανασύσταση της Β' ομάδας και αυτό δείχνει πως οι ιθύνοντες έμαθαν από τα λάθη που έγιναν στην προηγούμενη εκδοχή της. Έχουν πολλά να διδαχθούν οι Πρεκατές-Κουτσίδης-Κολοκοτρώνης-Χαμζά- Κορτές και τα άλλα παιδιά από αυτούς τους 2 στις προπονήσεις. Στους αγώνες θα πάρουν χρόνο μέχρι το τρένο να μπει στις ράγες και μετά, όπως έγραψε και ο Karteo, θα αποθεωθούν στο Καραϊσκάκης και -συμπληρώνω εγώ- θα ετοιμαστούν για άλλο πόστο.
και θα το κανουμε ΩΠΑ το γηπεδο να ξερεις οταν θα γινει αυτο. ΩΠΑ λεμε να το θυμουνται μια ζωη. εδω ειμαστε
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

Μια απορία από εμένα...ο Κουτσιδης γιατί πήγε στην Κ23 και όχι στην πρώτη ομάδα;

Όσο τον είχα δει να παίζει με τους μικρούς, έδειχνε να ξεχωρίζει κι ότι είναι μια περίπτωση όπου αξίζει να επενδύσεις.

Πάει εκεί (Κ23) να παίζει, για να δοκιμαστεί ακόμα περισσότερο;

Δεν τον πιστεύουν και δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν και είναι η τελευταία του ευκαιρία;
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

sotosg7 wrote: Mon Jul 28, 2025 4:58 pm Μια απορία από εμένα...ο Κουτσιδης γιατί πήγε στην Κ23 και όχι στην πρώτη ομάδα;

Όσο τον είχα δει να παίζει με τους μικρούς, έδειχνε να ξεχωρίζει κι ότι είναι μια περίπτωση όπου αξίζει να επενδύσεις.

Πάει εκεί (Κ23) να παίζει, για να δοκιμαστεί ακόμα περισσότερο;

Δεν τον πιστεύουν και δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν και είναι η τελευταία του ευκαιρία;
πιστευουν οτι ειναι πιο ετοιμος ο καλογεροπουλος.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

sotosg7 wrote: Mon Jul 28, 2025 4:58 pm Μια απορία από εμένα...ο Κουτσιδης γιατί πήγε στην Κ23 και όχι στην πρώτη ομάδα;
Πέρυσι προοριζόταν για τεταρτοπέμπτος στόπερ, μαζί ή λίγο κάτω από τον Μπιανκόν στην ιεραρχία. Ο Μπιανκόν τα πήγε πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο, ο μικρός δεν έπαιζε, γκρίνιαζε όταν τον έβαλαν να παίξει στην Κ19 για να μην είναι ανενεργός, ζητούσε κατά τις φήμες πιεστικά χρόνο συμμετοχής, του είπαν να βρει ομάδα να παίζει δανεικός, έκανε τη χειρότερη δυνατή επιλογή (τον Βόλο όπου δεν θα χωρούσε με τίποτε), οπότε ουσιαστικά έχασε έναν χρόνο. Και φέτος, όπως λέει ο Θοδωρής, τον ρόλο του τεταρτοπέμπτου θα έχει ο πολύ πιο έτοιμος Καλογερόπουλος.
Post Reply