Αλλοθρησκοι ή αλλιώς το... Τρίο Αβε
- oikon7
- newbie
Re: Αλλοθρησκοι ή αλλιώς το... Τρίο Αβε
τι ζητάνε στο ΤσουΛου οι ζέλες με τον πατσοκοιλιά τον Ιωαννίδη και τον παλαίμαχο το Μπακασέτα
- karteo
- newbie
οτι ο κυνηγος στο δασος με την αρκουδαoikon7 wrote: Wed Jul 23, 2025 9:18 am τι ζητάνε στο ΤσουΛου οι ζέλες με τον πατσοκοιλιά τον Ιωαννίδη και τον παλαίμαχο το Μπακασέτα
- spartacus
- newbie
Αν ηταν η περσινη Ρειντζερς με την ομαδα και τη φιλοσοφια τους ειδικα εκτος εδρας, μεχρι που επαιρνα εισητηριο και ανεβαινα οακα με ποπκορν.. 0-3. Η φετινη με αλλον προπονητη δεν ξερω τι θα κανει. Παντως αυτη θα δωσει τη μπαλα στον αντιπαλο και θα περιμενει..
- daskalos
- newbie
Μόνο εγώ ψήνομαι να μπει Τσου Λου ο βαζελος;; Θα έχει ένα ενδιαφέρον να είμαστε και οι δύο ελληνικές πόσο μάλλον να κληρωθουμε αντίπαλοι αλλά κυρίως θα ήταν τίμιο να γίνεται η αναπόφευκτη σύγκριση παίζοντας σε ίδιο επίπεδο και όχι με την ασφάλεια μικρότερων αντιπάλων
- Gabriel_Knight
- newbie
δεν μπορουμε να παιξουμε ως αντιπαλοι, ας παιξουν στο Europa για να εχουν και σοβαρο ανταγωνισμο, σιγουρα πολυ καλυτερο απο το φετινο Conference αλλα και χωρις ομως να εχουν τα οικονομικα οφελη του Ch Ldaskalos wrote: Wed Jul 23, 2025 2:13 pm Μόνο εγώ ψήνομαι να μπει Τσου Λου ο βαζελος;; Θα έχει ένα ενδιαφέρον να είμαστε και οι δύο ελληνικές πόσο μάλλον να κληρωθουμε αντίπαλοι αλλά κυρίως θα ήταν τίμιο να γίνεται η αναπόφευκτη σύγκριση παίζοντας σε ίδιο επίπεδο και όχι με την ασφάλεια μικρότερων αντιπάλων
- karteo
- newbie
ναι μονο εσυ. εγω θελω να χανουν παντα. μου ειναι αδιαφορο το αν παιρνουν βαθμους, αν μας συμφερει, θελω ψοφοdaskalos wrote: Wed Jul 23, 2025 2:13 pm Μόνο εγώ ψήνομαι να μπει Τσου Λου ο βαζελος;; Θα έχει ένα ενδιαφέρον να είμαστε και οι δύο ελληνικές πόσο μάλλον να κληρωθουμε αντίπαλοι αλλά κυρίως θα ήταν τίμιο να γίνεται η αναπόφευκτη σύγκριση παίζοντας σε ίδιο επίπεδο και όχι με την ασφάλεια μικρότερων αντιπάλων
- oikon7
- newbie
αδέρφια μου, καλό είναι να χάνουν πάντα οι ζέλες και να βυθίζονται αργά στην απελπισία.
θέλω να σκέφτονται το μέλλον τους σαν μια ερυθρόλευκη μπότα να τους πατάει στο πρόσωπο ενώ σέρνονται ικετεύοντας στις λάσπες
θέλω να σκέφτονται το μέλλον τους σαν μια ερυθρόλευκη μπότα να τους πατάει στο πρόσωπο ενώ σέρνονται ικετεύοντας στις λάσπες
- καναπές
- newbie
Επειδή έναν χρόνο τώρα προσπαθούσαν να πείσουν ότι ο Φωτάρας ο Ιωαννίδης ο Μακροβουτηχτής είναι παίκτης των 50 εκατομμυρίων, και περιπλέον, πάνε και πουλάνε τον χρησιμότατο Βαγιαννίδη για να μη φάνε πρόστιμο από την Ουέφα κι όχι τον Φωτάρα που σε λίγο θα αξίζει ένα πακέτο cheetos κι έχει συμβόλαιο κοντά 2 εκ. ευρώ ετησίως.
- karteo
- newbie
λογικο. ο καλυτερος τους παικτης ειναι ο βαγιαννιδης και οχι ο πσταρας ο ιωαννιδης (εκανα και ριμα, αλλα ηταν ευκολη)καναπές wrote: Thu Jul 24, 2025 2:44 pm Επειδή έναν χρόνο τώρα προσπαθούσαν να πείσουν ότι ο Φωτάρας ο Ιωαννίδης ο Μακροβουτηχτής είναι παίκτης των 50 εκατομμυρίων, και περιπλέον, πάνε και πουλάνε τον χρησιμότατο Βαγιαννίδη για να μη φάνε πρόστιμο από την Ουέφα κι όχι τον Φωτάρα που σε λίγο θα αξίζει ένα πακέτο cheetos κι έχει συμβόλαιο κοντά 2 εκ. ευρώ ετησίως.
-
- newbie
Απ' όσο διαβάζω στο σαιτ της αληθειας, μας έχει ηδη στο 3-0 ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, παμε δλδ για διασυρμό. Ο δε Χρησταρας ο Μπουκουρας εχει παρει φωτια ολο το καλοκαιρι, στο τελος θα παθει καμια τενοντιτιδα απο το πολύ γράψιμο.
Που θα παει όμως, αρθρο-αρθρο, 20αρακι 20αρακι, θα βγουν τα ακτοπλοικα και η διαμονη για 3ημερο σε Κυκλαδονησι και θα του μείνουν και τίποτα ψιλά για τα σουβλάκια και το subscription στο duolingo.
Βάστα γερά Χρήστο, οι διακοπές και η μόρφωση είναι δικαίωμα όλων.
Που θα παει όμως, αρθρο-αρθρο, 20αρακι 20αρακι, θα βγουν τα ακτοπλοικα και η διαμονη για 3ημερο σε Κυκλαδονησι και θα του μείνουν και τίποτα ψιλά για τα σουβλάκια και το subscription στο duolingo.
Βάστα γερά Χρήστο, οι διακοπές και η μόρφωση είναι δικαίωμα όλων.