ΦΙΛΙΚΑ 2025-2026
- pani0202
- newbie
Re: ΦΙΛΙΚΑ 2025-2026
Οι πιτσιρικαδες πανε για βασικοι φετος. Ωραιος κι ο Στρεφετσα, εγκρινω!
Προπονητής της εξέδρας
- karteo
- newbie
ο στρεφετζα δειχνει παντως να νιωθει καλυτερα στα δεξια. πολυ καλυτεραpani0202 wrote: Fri Aug 08, 2025 4:11 pm Οι πιτσιρικαδες πανε για βασικοι φετος. Ωραιος κι ο Στρεφετσα, εγκρινω!
οι πιτσιρικαδες θα παρουν χρονο. αν παρουν και φανελα βασικου ειναι θεμα που θα φανει. να αδικηθουν αποκλειεται παντως
- pani0202
- newbie
Εχουμε φαει το ξυλο της αρκουδας στο πρωτο απο τους Ιταλους κι ο Κοντι την επεσε στον Ελ Κααμπι για ενα τακλιν που εκανε. Ελεος ρε μαλακες Ιταλοι.
Προπονητής της εξέδρας
- pani0202
- newbie
Δυνατο φιλικο, αλλα βλεπουμε λιγο πολυ αυτα που ξεραμε/αναμεναμε. Υπαρχει και φετος προβλημα στη δημιουργια οπως και περσι. Ολα τα αλλα τα κανουμε απο καλα εως πολυ καλα. Πολυ καλη πιεση, πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας, αλλα η μπαλα δε μπαινει στην αντιπαλη περιοχη ουτε με αιτηση. Αφου οπως φαινεται ο Γιαζιτζι μας τελειωσε (δεν παιζει και σημερα) χρειαζομαστε πλεον κι εναν βασικο επιθετικο/δημιουργικο χαφ, εκτος απο τον δημιουργικο εξτρεμ.
Λογικα θα γινουν αυτες οι δυο μεταγραφες ακομα, συν ενα ακομα σεντερ μπακ κι ισως κι εναν 3ο επιθετικο? Ετσι οπως ειναι η ομαδα δεν ειναι για να παει μακρυα στο Τσ.Λ., αλλα δεν ειναι και για να τρωει 5αρο-6αρες. Αν θελουμε να δειξουμε κατι ομως στο Τσ.Λ θελουμε ενισχυση.
Λογικα θα γινουν αυτες οι δυο μεταγραφες ακομα, συν ενα ακομα σεντερ μπακ κι ισως κι εναν 3ο επιθετικο? Ετσι οπως ειναι η ομαδα δεν ειναι για να παει μακρυα στο Τσ.Λ., αλλα δεν ειναι και για να τρωει 5αρο-6αρες. Αν θελουμε να δειξουμε κατι ομως στο Τσ.Λ θελουμε ενισχυση.
Προπονητής της εξέδρας
- cris
- newbie
Το Ω και το Α της ομάδας είναι να πουληθεί ο ΩρτεγκΑ που ειναι υπευθυνος για το 95% των ευρωπαικων γκολ που τρώμε. Η μετά Φορτούνη δημιουργία είναι ένα επίσης άλυτο πρόβλημα αλλά καπως αλλιως μπαίνουν κάποια γκολ…
- madness7
- newbie
o Λιατσικουρας παίζει λες και έχει μάτια στην πλάτη πραγματικά και μάλιστα απέναντι σε τοπ ομάδα και παίκτες
αυτος ο Frank Anguissa της Ναπολι πολύ καλος τον ειχε παρει τζάμπα η μαρσειγ όταν ήταν 19 ετων και τον πουλησε 25 στη φουλαμ
ναι 19 μπορεις να τους πάρεις
και ο Εσε έπαιξε καλα παντως
αν ο Τσικινιο κάνει τη διαφορά με τη ναπολι τότε ενταξει ,χαλάλι τα πολλά εκατομύρια που δόθηκαν για την αγορά του
με όλους τους παικτες μας στη μικρή περιοχη της ναπολι να πιέζουν δεν ξέρω πως γίνεται να μην τρώμε 7 γκολ
μάλλον κάτι κάνουν καλά και οι μικροί ξέρουν που να πάνε και τι να κάνουν
λιατσικουρας πνευμονιδης ειναι πολύ ακριβο να έχεις αν σκεφτουμε πόσοι και πόσοι αποκτήθηκαν σε τετοιες ηλικιες για να πιασουν στο τέλος 2-3 παικτες και άμα . 100 παικτες απο 500 χιλιαδες ειναι 50 εκατομμύρια για να διαβασουμε πήρε τον ταδε απο την κύπρο με 500 χιλιαδες που περναει στα ψιλα
όπως πάμε αναγκαστικά οι πιο ποιοτικοι παίκτες μας θα ειναι πάντα απο τις ακαδημίες . και υπάρχουν σίγουρα αρκετοι εκκολαπτώμενοι που ειναι καλύτεροι απο λιατσικουρα πνευμονιδη κωστουλα .
ο ορτεγκα δεν ξέρω τι ακριβως κάνει . ενταξει πάντα θα υπάρχει ενας παικταρας να κάνει μια προσποιηση και τρομερό σουτ σιγουρα όποιον και να έχεις μπακ, δεν παίζουμε μόνοι μας στο γηπεδο αλλά τυχαίο όλα απο εκεινη την πλευρα? μπροστά δε νομίζω να βοηθησε πάρα πολύ
το μεγάλο θέμα ειναι να υπάρχει και προπονητης να μη μασαει και να βλέπει. ας ελπίσουμε μεντιλίμπαρ να μεινει χρόνια
αυτος ο Frank Anguissa της Ναπολι πολύ καλος τον ειχε παρει τζάμπα η μαρσειγ όταν ήταν 19 ετων και τον πουλησε 25 στη φουλαμ
ναι 19 μπορεις να τους πάρεις
και ο Εσε έπαιξε καλα παντως
αν ο Τσικινιο κάνει τη διαφορά με τη ναπολι τότε ενταξει ,χαλάλι τα πολλά εκατομύρια που δόθηκαν για την αγορά του

με όλους τους παικτες μας στη μικρή περιοχη της ναπολι να πιέζουν δεν ξέρω πως γίνεται να μην τρώμε 7 γκολ
μάλλον κάτι κάνουν καλά και οι μικροί ξέρουν που να πάνε και τι να κάνουν
λιατσικουρας πνευμονιδης ειναι πολύ ακριβο να έχεις αν σκεφτουμε πόσοι και πόσοι αποκτήθηκαν σε τετοιες ηλικιες για να πιασουν στο τέλος 2-3 παικτες και άμα . 100 παικτες απο 500 χιλιαδες ειναι 50 εκατομμύρια για να διαβασουμε πήρε τον ταδε απο την κύπρο με 500 χιλιαδες που περναει στα ψιλα
όπως πάμε αναγκαστικά οι πιο ποιοτικοι παίκτες μας θα ειναι πάντα απο τις ακαδημίες . και υπάρχουν σίγουρα αρκετοι εκκολαπτώμενοι που ειναι καλύτεροι απο λιατσικουρα πνευμονιδη κωστουλα .
ο ορτεγκα δεν ξέρω τι ακριβως κάνει . ενταξει πάντα θα υπάρχει ενας παικταρας να κάνει μια προσποιηση και τρομερό σουτ σιγουρα όποιον και να έχεις μπακ, δεν παίζουμε μόνοι μας στο γηπεδο αλλά τυχαίο όλα απο εκεινη την πλευρα? μπροστά δε νομίζω να βοηθησε πάρα πολύ
το μεγάλο θέμα ειναι να υπάρχει και προπονητης να μη μασαει και να βλέπει. ας ελπίσουμε μεντιλίμπαρ να μεινει χρόνια

- καναπές
- newbie
E, ναι. Δυο χρόνια ο Ορτέγα είναι το σημαντικότερο ανασταλτικό μας πρόβλημα. Αν διαβάσει κανείς ανάμεσα στις γραμμές αυτών που λέει και γράφει ο ΚΝ, είμαι βέβαιος ότι αυτή είναι η άποψη και της ΠΑΕ, απλώς επιμένουν στη λογική να μην έχουμε οικονομική χασούρα. Επιμένουν να περιμένουν μια πρόταση που δεν μου φαίνεται πιθανό να έρθει ποτέ, οπότε καλύτερα μια ώρα αρχύτερα να το πάρουμε απόφαση ότι η ορθολογική κίνηση είναι η ελαχιστοποίηση της αγωνιστικής και όχι της οικονομικής χασούρας.cris wrote: Thu Aug 14, 2025 10:26 pm Το Ω και το Α της ομάδας είναι να πουληθεί ο ΩρτεγκΑ που ειναι υπευθυνος για το 95% των ευρωπαικων γκολ που τρώμε. Η μετά Φορτούνη δημιουργία είναι ένα επίσης άλυτο πρόβλημα αλλά καπως αλλιως μπαίνουν κάποια γκολ…
- pani0202
- newbie
Πιανει και θεση ξενου, οποτε θα ειναι διπλο το κερδος αν τελικα πωληθει.
Ελπιζα σε καποια καραμπολα με Τσιμι μεσω Φορεστ αλλα φιλος εδω που ειναι οπαδος της Φορεστ μου ελεγε οτι περιμενουν τον Τσιμι πως και πως γιατι δεν εχουν αλλο βασικο αριστερο μπακ. Αν ισχυει τοτε δε βλεπω τον Τσιμι να καταληγει εδω.
Ελπιζα σε καποια καραμπολα με Τσιμι μεσω Φορεστ αλλα φιλος εδω που ειναι οπαδος της Φορεστ μου ελεγε οτι περιμενουν τον Τσιμι πως και πως γιατι δεν εχουν αλλο βασικο αριστερο μπακ. Αν ισχυει τοτε δε βλεπω τον Τσιμι να καταληγει εδω.
Προπονητής της εξέδρας
- καναπές
- newbie
Δεν προορίζεται για βασικός ο Τσιμίκας. Βασικός αριστερά (παρότι δεξιοπόδαρος) παίζει ο εξαιρετικός Γουίλιαμς. Ο Τσιμίκας θα παίζει όταν δεν παίζει ο Γουίλιαμς ή όταν δεν παίζει ο δεξιός μπακ Αΐνα (οπότε δεξιά θα παίζει ο Γουίλιαμς.pani0202 wrote: Fri Aug 15, 2025 3:23 pm Πιανει και θεση ξενου, οποτε θα ειναι διπλο το κερδος αν τελικα πωληθει.
- madness7
- newbie
δυο τετοια γκολ σαν το πρωτο που φάγαμε έφαγε η λιβερπουλ στην πριεμιερα .Τα εφαγαν κονατε και βαν νταικ .
Λίγο αλλαξε κατεύθυνση ο επιθετικος και σούταρε μπροστά και στους δύο
Αν τα τρωγανε ο ρέτσος με τον ορτέγκα θα γράφαμε ενα μήνα για τα εγκλήματα
στην ευρώπη πάντα θα βρεθει ένας με αλλαγή κατεύθυνσης να σουτάρει όσο τουλάχιστον υπάρχει και άλλη ομάδα στο γήπεδο και δεν παίζουμε μόνοι μας
το να έχουμε αμυντικό ο οποιος να μην επιτρέπει σε κανεναν να σουτάρει και μπροστά να κάνει παπάδες θα ηταν καλή φάση αλλά δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται αυτό ή αν υπάρχει τέτοιος αμυντικος
by the way η λιβερπουλ έβαλε 4 έφαγε 2 με τοπ αμυντικους απεναντι στην μπορμουθ(δεν την λες και φόιβητρο ακριβως)
θα πρεπει να σκοράρουμε αρκετά για να παιρνουμε αποτέλεσμα ιδιως στην ευρώπη αλλά κόντρα στη ναπολι δεν ειναι το πιο εύκολο πραγμα (καλύτερη άμυνα ιταλίας )
ο νικολακόπουλος σε ένα άρθρο παντως δειχνει με μια ωραία φώτο οτι το πρωτο με ναπολι το έφαγε ο μποτης ουσιαστικα όχι ο ορτέγκα .Ενα πλασεδάκι ήταν και ήταν σε λάθος θέση ο τερμας
με τζολάκη γκολ δε μπαινει
Λίγο αλλαξε κατεύθυνση ο επιθετικος και σούταρε μπροστά και στους δύο
Αν τα τρωγανε ο ρέτσος με τον ορτέγκα θα γράφαμε ενα μήνα για τα εγκλήματα
στην ευρώπη πάντα θα βρεθει ένας με αλλαγή κατεύθυνσης να σουτάρει όσο τουλάχιστον υπάρχει και άλλη ομάδα στο γήπεδο και δεν παίζουμε μόνοι μας
το να έχουμε αμυντικό ο οποιος να μην επιτρέπει σε κανεναν να σουτάρει και μπροστά να κάνει παπάδες θα ηταν καλή φάση αλλά δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται αυτό ή αν υπάρχει τέτοιος αμυντικος
by the way η λιβερπουλ έβαλε 4 έφαγε 2 με τοπ αμυντικους απεναντι στην μπορμουθ(δεν την λες και φόιβητρο ακριβως)
θα πρεπει να σκοράρουμε αρκετά για να παιρνουμε αποτέλεσμα ιδιως στην ευρώπη αλλά κόντρα στη ναπολι δεν ειναι το πιο εύκολο πραγμα (καλύτερη άμυνα ιταλίας )
ο νικολακόπουλος σε ένα άρθρο παντως δειχνει με μια ωραία φώτο οτι το πρωτο με ναπολι το έφαγε ο μποτης ουσιαστικα όχι ο ορτέγκα .Ενα πλασεδάκι ήταν και ήταν σε λάθος θέση ο τερμας
με τζολάκη γκολ δε μπαινει