Ρε συ, ο Πιρολα πηγε να μας το καρφωσει προχθες, οχι ο Ρετσος.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη
-
Rower
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη
- Darth Kafrius
- newbie
Και στο γκολ του ΟΦΗ επίσης ο Πιρόλα ήταν τελείως εκτός θέσης με τον Ρέτσο να τρέχει να προλάβει τον επιθετικό που ήταν ολομόναχος στα αριστερά.
Γενικώς θεωρώ λάθος να χαντακωθεί και ψυχολογικά ο Ρέτσος που, παρόλες τις κατά καιρούς γκέλες του, παραμένει τοπ αμυντικός.
Στο κέντρο θα έχουμε θέμα έτσι και είναι ανέτοιμος ο Έσε, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε καθαρόαιμο αμυντικό χαφ, αφού - κακώς κάκιστα- ο Σιπιόνι δεν δηλώθηκε στη λίστα. Για εμένα η σωστή τριάδα είναι Έσε- Φρόιλερ- Πουέρτα. Κάποια στιγμή, όχι τώρα που καίγεται ο κωλος μας αλλά μετά την διακοπή, πιστεύω ότι θα δούμε εκεί και Φίλη.
Εξτρέμ επίσης νομίζω ότι είναι μονόδρομος ο Μάρτινς, δεν έχουμε άλλο καθαρόαιμο εξτρέμ, εφόσον δεν είναι έτοιμος ο Τζαμαϊκανός. Όχι Φορτούνης πριν το 60' και σίγουρα όχι ως εξτρέμ.
Στην επίθεση εγώ θα ρίσκαρα με κανέναν Ζότα αλλά α) δεν έχει ποιον να βάλει στα δεξιά και β) νομίζω ότι θα επιμείνει - και δεν είναι καθόλου παράλογο- στον Μεξικανό.
I find your lack of faith disturbing.
- karteo
- member
+1 και απο μενα για το οτι ο Πιρολα δεν παταει καλαDarth Kafrius wrote: Wed Sep 16, 2026 8:20 amΚαι στο γκολ του ΟΦΗ επίσης ο Πιρόλα ήταν τελείως εκτός θέσης με τον Ρέτσο να τρέχει να προλάβει τον επιθετικό που ήταν ολομόναχος στα αριστερά.
Γενικώς θεωρώ λάθος να χαντακωθεί και ψυχολογικά ο Ρέτσος που, παρόλες τις κατά καιρούς γκέλες του, παραμένει τοπ αμυντικός.
Στο κέντρο θα έχουμε θέμα έτσι και είναι ανέτοιμος ο Έσε, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε καθαρόαιμο αμυντικό χαφ, αφού - κακώς κάκιστα- ο Σιπιόνι δεν δηλώθηκε στη λίστα. Για εμένα η σωστή τριάδα είναι Έσε- Φρόιλερ- Πουέρτα. Κάποια στιγμή, όχι τώρα που καίγεται ο κωλος μας αλλά μετά την διακοπή, πιστεύω ότι θα δούμε εκεί και Φίλη.
Εξτρέμ επίσης νομίζω ότι είναι μονόδρομος ο Μάρτινς, δεν έχουμε άλλο καθαρόαιμο εξτρέμ, εφόσον δεν είναι έτοιμος ο Τζαμαϊκανός. Όχι Φορτούνης πριν το 60' και σίγουρα όχι ως εξτρέμ.
Στην επίθεση εγώ θα ρίσκαρα με κανέναν Ζότα αλλά α) δεν έχει ποιον να βάλει στα δεξιά και β) νομίζω ότι θα επιμείνει - και δεν είναι καθόλου παράλογο- στον Μεξικανό.
ο Ρετσος ειναι ντροπη να εχει αυτη την αντιμετωπιση αλλα τι'χες γιαννη τι'χα παντα ειναι αυτη η ομαδα.
εδω ρε μλακα μου γιουχαραν τον Ελ Κααμπι
-
Rower
- newbie
O Φορτουνης ειναι τιμωρημενος και δεν μπορει να παιξει ενω και ο Σα ειναι τραυματιας. Ελπιζω να ειναι σε καλη κατασταση ο Φροιλερ που ξερει πολυ καλα να σταθει στο γηπεδο ενω κατευθυνει και την ομαδα στη διαρκεια του αγωνα.
- Kristensen7
- newbie
Εχουμε ανάγκη απο χαφ να καλυπτουν περισσότερους χώρους, μεχρι να το βρουν τα μπακ μας που απο τακτικη αντιληψη δε σκιζουν.
Ο Φροιλερ ειναι 34 και απο μουντιαλ και στα πρωτα ματς, οση ηρεμια κι αν δινει, καλυπτει πολυ μικρους χωρους και αποστασεις.
Ο Φροιλερ ειναι 34 και απο μουντιαλ και στα πρωτα ματς, οση ηρεμια κι αν δινει, καλυπτει πολυ μικρους χωρους και αποστασεις.
-
Rower
- newbie
Kαι ο Ελ Κααμπι 34 ειναι αλλα καλυπτε ολο το χωρο της επιθεσης.