ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα

Post Reply
sotosg7
newbie
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα

Post by sotosg7 »

Κακή εμφάνιση μια μένα σήμερα !!

Όπως το είδα εγώ, η ομάδα ήταν πολύ μέτρια, κακώς ξεκίνησε ο Γκαρσία, ο Τσικινιο είναι σε λήθαργο.

Η ομάδα σοκαρίστηκε από τον τραυματισμό του Ελ Καμπί, μακάρι να είναι κάτι σχετικά ελαφρύ, αλλά απ' όσα είδα πάει για χειρουργείο και πολλούς μήνες εκτός!!

Μακάρι να επανέλθει!!

Ο διαιτητής χειριστος και έπαιξε το ρόλο του κι αυτός.

Πρέπει να μπούνε οι μεταγραφές, να δούμε κάτι διαφορετικό!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Ελπιζω τα μουνοπανα που τον γιουχαραν να ειναι ευχαριστημενοι τωρα...

Το γεγονος οτι καποιοι εχουν ορεξη και εδω μεσα να κανουν εξυπνακιστικα σχολια για σημερα δειχνει ποσο αρρωστοι ειμαστε συνολικα...και εχουμε γινει οι χειροτεροι οπαδοι.

Χαλια και η παρουσια του κοσμου μας στο Βολο, γυριζουμε αρρωστοι γενικα....
Last edited by mark on Sat Sep 05, 2026 7:40 pm, edited 1 time in total.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

Απορία: απ' τη στιγμή που ο διαιτητής κρίνει ότι υπάρχει ανατροπή, σφυρίζει και δίνει πέναλτι... γιατί δεν είδαμε καμία κάρτα στον τερματοφύλακα;

Απ' τη στιγμή που δίνει το πέναλτι, είναι αυτόματα και κίτρινη, κάνω λάθος;

Κόκκινη γιατί δεν έδειξε; Δεν ήταν ο τελευταίος αμυνόμενος κι ο Ελ Καμπί σε προφανή θέση για γκολ;
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
Gnikol
newbie
Reactions:

Post by Gnikol »

Όχι, φίλε μου, καθόλου εξυπνακϊστικα,, η ομάδα που κατέβασε ήταν καταδικασμένη να αποτύχει.... Και απέτυχε ..
iceman7
newbie
Reactions:

Post by iceman7 »

sotosg7 wrote: Sat Sep 05, 2026 7:30 pm Απορία: απ' τη στιγμή που ο διαιτητής κρίνει ότι υπάρχει ανατροπή, σφυρίζει και δίνει πέναλτι... γιατί δεν είδαμε καμία κάρτα στον τερματοφύλακα;

Απ' τη στιγμή που δίνει το πέναλτι, είναι αυτόματα και κίτρινη, κάνω λάθος;

Κόκκινη γιατί δεν έδειξε; Δεν ήταν ο τελευταίος αμυνόμενος κι ο Ελ Καμπί σε προφανή θέση για γκολ;
Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν μας σφυράνε σωστά.
Μου αρέσει που στεναχωρήθηκε ο Σαμπάνης αλλά μετά μια χαρά έκανε τις καθυστερήσεις.

Η χρονιά για την Ελ Καμπι χάθηκε. Μακαρι όχι απλά να μπορέσει να ξαναπαίξει αλλά να περπατήσει σωστά

Ελπίζω να ψήσουν το Γιαρεμτσουκ να μείνει αυτός…
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Ακόμα σκασμένος είμαι με τον Αγιουμπ...

3 ώρες οδήγηση μου φάνηκαν αιώνας χθες το βράδυ...όπως επίσης άλλες 4 ώρες για να μπορώ να κοιμηθώ.

Πραγματικά... κακιά στιγμή, απλά γιατί? Γιατί ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ αυτό το παιδί βάζει τα πόδια του (και το κεφάλι του) στη φωτιά.

Η κριτική μπορεί να γίνει παντού (ξεκάθαρα ξεκινάει από πιο ψηλά πριν καταλήξει στο Μέντι) αλλά πραγματικά το χθεσινό ματς καλύτερα να το είχαμε χάσει 3-0 και να μην είχε γίνει κανένας τραυματισμός :(
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
pani0202
member
Reactions:

Post by pani0202 »

Εννοειται, ολοι μας παγωσαμε μετα τον τραυματισμο του Ελ Κααμπι. Φανταζομαι οτι κι οι παικτες επηρρεαστηκαν. Λογικο ειναι αυτο. Αυτα που δεν ειναι εκτος λογικης ειναι αυτα που κανει ο Μεντι παλι με Γκαρσια και με παικτες που ειναι φανερο οτι ειναι ντεφορμε αυτη την εποχη (Τσικινιο, Ρετσο). Επισης παραλογα ειναι κι αυτα που συνεχιζουμε να βλεπουμε με τη μονοπατη αναπτυξη απο τα ακρα με σεντρες, η με γιομες απο την αμυνα. Τα ιδια απο περσι. Μας εχουν παρει χαμπαρι ολοι πλεον κι ειναι ευκολο να μας μπλοκαρουν. Επιπλεον, δε παιρνουμε γκολ κι απο τους μεσους ή τους ακραιους μας και δενει το γλυκο.

Αντε τωρα να βρεις γκολ απο εδω και περα χωρις Ελ Κααμπι και με εναν αγουρο Μεξικανο στη θεση του με τον τροπο που επιμενεις να παιζεις. Δε θα παει μακρια αυτη η βαλιτσα.
Προπονητής της εξέδρας
Voikon
newbie
Reactions:

Post by Voikon »

Σορυ ρε σεις αλλα ξερετε σε τι αγωνιστικη κατασταση ειναι ολοι αυτοι οι νεοφερμενοι και κατεβαζετε 11αδες;

Το παιδακι που εφεραν απο Πορτογαλια, 21 χρονων (ξεχναω τα ονοματα με ολους αυτους που πηγαινοερχονται), εχει ζητησει δυο φορες αλλαγη. Εγω δε θυμαμαι ποτε 21 χρονων παικτη να ζηταει αλλαγη.

Ξερετε αν ολοι αυτοι που δεν εχουν ακομα ανοιξει τις βαλιτσες τους ηταν ετοιμοι να παιξουν σε αγωνα πρωταθληματος;
Στο κατω κατω αν δεν ειχαμε την τραγωδια με τον Ελ Καμπι φαινοταν πως θα το περναμε το αποτελεσμα.

Ομως, ακομη κι αν ολοι ειναι ετοιμοι να παιξουν, εχουν αποφασισει να κρατησουν τον Μεντιλιμπαρ. Τωρα η ομαδα θελει στηριξη. Αν ηταν ετοιμοι ας εφερναν καλυτερο. Εδω δεν ηταν ετοιμοι να φερουν τερμα αν κι εδωσαν στεγνα τον Τζολακη πως πιεζε να φυγει μετα το ευρωπαικο.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Προσπαθησε να μαθεις τα ονοματα για να ξερουμε τι λες ομως....πορτογαλο ΒΑΛΑΜΕ αλλαγη τον ΣΑ αρα δεν ξερω πως μπορει να ζητησε να βγει...

Δυσκολο το αγωνιστικο για χθες για μενα με αυτο που συνεβει....αλλα μη δικαιολογουμε συνεχεια τα αδικαιολογητα...
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

Σιγουρα ο βαρυς τραυματισμος του Ελ Κααμπι επισκιασε τα αγωνιστικα.

Μετα ομως απο τοσες μεταγραφες γιατι εξακολουθουμε να προτιμουμε τις γιομες και τις σεντρες αντι να βαζουμε τη μπαλα κατω?

Απο συνηθεια η απο ελλειψη φαντασιας στο να παιξουμε κατι διαφορετικο?

Με δεδομενο οτι δεν θα εχουμε Ελ Κααμπι για να τρεχει σε ολα τα μηκη και τα πλατη στην επιθεση, αυτο πρεπει αμεσα να αλλαξει.
Post Reply