ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Post Reply
sotosg7
newbie
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Post by sotosg7 »

Τώρα μόλις είδα και το στιγμιότυπο με τον καραγκιόζη τον Πετρόπουλο....
Ευτυχώς που δεν ταυτίστηκε ο Βεζενκοβ!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Μικρη η διαφορα σε σχεση με την εμφανισή μας. Εξαιτιας της διαιτησιας, καποιας ατυχιας και νευρικοτητας σε καποια σουτ και της ψυχραιμιας τους στις βολες..
Τρωμε σιδερα ομως και θα τους παρουμε, με τον ενα ή αλλο τροπο.
teokaz
newbie
Reactions:

Post by teokaz »

Ο Τζόζεφ μοιάζει λίγο πλαδαρος ή είναι ιδέα μου;
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Στο Τοροντο τον ελεγαν ο χοντρος Τζαμπαρ :lol:
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Απίστευτο πεισμα , αρνηση ηττας οταν το ματς εμοιαζε να στραβωνει , βγαζοντας τον μιλου εκτος λειτουργιας και με την εκνευριστικη ευστοχια τους.
Ηγετικος φουρνιε, οδπστρωτηρας τζοουνς, ψυχραιμος σασα.
Οσο για τον ντορσει πανω που πας να τον βρισεις για τα λαθη του .....
ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ. !!!!
spartacus
newbie
Reactions:

Post by spartacus »

ΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ????? Tyrique υγεια να χεις τιποτε αλλο..
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΙΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!
Σασα Tyler τα γνωστα, Μακισικ Γουορντ πολυ καλοι !!!
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ

ΟΜΑΔΑΡΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
Darth Kafrius
newbie
Reactions:

Post by Darth Kafrius »

-Εμετική διαιτησία στο β' και ειδικά στο τρίτο 10λεπτο. Ατιμώρητο ξύλο από τη μία, φάουλ με το κοίταγμα από την άλλη. Φουρνιέ μόνο και Πίτερς πρέπει να τους χρέωσαν τουλάχιστον 4 ανύπαρκτα φάουλ. Καλά, ένα στον Τζόουνς που πάτησε με δύναμη δίπλα στον Βέσελι και ο άλλος τραντάχτηκε ήταν για πολλά γέλια.
- Με τραγικό Γουόκαπ και Φουρνιέ (πλην τελευταίου δεκαλέπτου), με τραγικό ποσοστό στα τρίποντα και πολύ καλό δικό τους μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο και με τέτοια διαιτησία και στο τσακ δεν πήραμε τη διαφορά. Με νορμάλ διαιτησία ας τους παίξουμε και με μειονέκτημα έδρας, θα περάσουμε από πάνω τους.
- Έλεγα ότι ο Τζόσεφ περιγράφεται ως πιο βαρύς Γουόκαπ αλλά δεν υπολόγιζα τόσο βαρύ. :lol: Αλλά εκτός από τα προγούλια και τις μπάκες έδειξε και κάποια καλά στοιχεία. Τα καλά σουβλατζίδιδικα και μπεργκεράδικα να μην ανακαλύψει και νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει.
- Το ματς το γύρισε αφενός το βάθος του ρόστερ που πιέζαμε φουλ ενώ αυτοί είχαν κλάσει μέντες και κυριώς ο Τζόουνς. Εντάξει, εδώ έχουμε θέμα. Μην πω ποιον μου θυμίζει, θα θεωρηθώ ιερόσυλος. Εντάξει, iq και γενικώς προσωπικότητα σαν του καυλέουρα βγαίνει μια φορά κάθε 30 χρόνια αλλά ο τύπος είναι τρελό energy boost σε άμυνα και επίθεση. Μπήκε μέσα και ήταν σαν να είχε σνιφάρει από τρεις γραμμές ο κάθε παίχτης μας. :lol:
- Φοβερή η τελευταία σκηνή, με τον Μπι να δίνει το τελευταίο σουτ για τη διαφορά στον Ντόρσεϊ και μετά να αγκαλιάζονται μέσα στα χαμόγελα ο κόουτς (παίζει να μην τον έχω ξαναδεί τόσο διαχυτικό με παίχτη και να μην είναι για να τον μπινελικώσει :lol: ), ο Ντόρσεϊ και ο Φουρνιέ.

υγ ότι σε 0.7 προλαβαίνει κάποιος να πάρει μπάλα (ψιλοκοιμήθηκε εκεί ο Τζόουνς), να σηκωθεί και να σουτάρει μου φαίνεται τελείως απίθανο. Στο NBA όταν έχουν 0.5 χαστουκίζουν την μπάλα, για να προλάβουν τον χρόνο. Ο άλλος έκανε τόσες κινήσεις και φαινόταν ακόμη 0.3 στο ρολόι, δεν ήταν καν οριακό. Και ήταν και κρίμα, επειδή "χάλασε" λίγο την τελευταία γ@μάτη σκηνή. Τέσπα, συνεχάμε.
I find your lack of faith disturbing.
Vales
newbie
Reactions:

Post by Vales »

Ειχε καιρο να με πωρώσει τοσο παικτης οσο ο Ταιρικ σήμερα. Το στιλ της χρονιάς. Μου βγαζει μια αισιοδοξία οτι μπορει να δωσει αυτο το κατι παραπάνω που χρειάζεται η ομαδα για να παει μεχρι το τελος.
spartacus
newbie
Reactions:

Post by spartacus »

Το καρφωμα του Ταιρικ Τζοουνς στο τελος απο ασιστ του Φουρνιε μου θυμησε το καρφωμα του Πριντεζη στον 5ο τελικο με τη βαζελα στο τελος για το 82-76 αν θυμαμαι καλα σαιζον 11-12.. Λιγο πριν ειχε ξερασει η στεφανη την μπαλα σε τριποντο του Καλαθη.. Αυτα!
Post Reply