ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post Reply
pani0202
newbie
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post by pani0202 »

Δε τον ξερω ουτε τον εχω δει ποτε, αλλα αφου εγκρινει ο Μεντι εγω ειμαι μεσα.

Το ειχα γραψει και σε παλιοτερο ποστ οτι με βαση αυτα που διαβαζουμε στα διαφορα σαιτς για μεταγραφες φαινεται οτι δεν υπαρχει ενημερωση και γραφει ο καθενας οτι θελει ή αντιγραφει οτι βρισκει σε αλλα σαιτς κυριως εξωτερικου κι υποπτευομαι οτι η μεταγραφη που θα σκαση στα εξτρεμ θα ειναι ονομα που δεν εχει ακουστει. Οπως κι εγινε.

Προφανως προκειται για ψαγμενη μεταγραφη αφου δε προκειται ουτε για σιτεμενο γνωστο εξτρεμ, ουτε για νεο/ταλαντουχο που ακουγεται γενικα κι αοριστα στην αγορα σαν ταλεντο. Ο παικτης φαινεται να εχει κοψια και στυλ Ποντενσε. Μακαρι να κανει παπαδες οπως εκανε ο κοντος.

Για εμενα ειμαστε πλεον γεματοι στα ακρα. Αν γινει κι αλλη μεταγραφη εξτρεμ καποιος αλλος ξενος (εκτος του αναπηρου Βελντε) θα πρεπει να φυγει - Μαρτινς ισως? Θα δουμε. Αν ψαχνονται παντως και για αλλον εξτρεμ θα ειναι για το κερασακι στην τουρτα.
Προπονητής της εξέδρας
madness7
newbie
Reactions:

Post by madness7 »

pani0202 wrote: Tue Jul 29, 2025 5:36 pm Δε τον ξερω ουτε τον εχω δει ποτε, αλλα αφου εγκρινει ο Μεντι εγω ειμαι μεσα.

Το ειχα γραψει και σε παλιοτερο ποστ οτι με βαση αυτα που διαβαζουμε στα διαφορα σαιτς για μεταγραφες φαινεται οτι δεν υπαρχει ενημερωση και γραφει ο καθενας οτι θελει ή αντιγραφει οτι βρισκει σε αλλα σαιτς κυριως εξωτερικου κι υποπτευομαι οτι η μεταγραφη που θα σκαση στα εξτρεμ θα ειναι ονομα που δεν εχει ακουστει. Οπως κι εγινε.

Προφανως προκειται για ψαγμενη μεταγραφη αφου δε προκειται ουτε για σιτεμενο γνωστο εξτρεμ, ουτε για νεο/ταλαντουχο που ακουγεται γενικα κι αοριστα στην αγορα σαν ταλεντο. Ο παικτης φαινεται να εχει κοψια και στυλ Ποντενσε. Μακαρι να κανει παπαδες οπως εκανε ο κοντος.

Για εμενα ειμαστε πλεον γεματοι στα ακρα. Αν γινει κι αλλη μεταγραφη εξτρεμ καποιος αλλος ξενος (εκτος του αναπηρου Βελντε) θα πρεπει να φυγει - Μαρτινς ισως? Θα δουμε. Αν ψαχνονται παντως και για αλλον εξτρεμ θα ειναι για το κερασακι στην τουρτα.
όντως με Μαρτινς δύσκολο να πειστει να έρθει εξτρεμ για παγκο και δεν υπάρχει περιπτωση μαρτιονς ή σφερετζα να φάνε πάγκο . ο μαρτινς απλα ειναι εξωγήινος όπως παιζει και ο σφερετζα ηταν βασικος και ειναι η ακριβοτερη μεταγραφη μαρινακη ,ηρθε για βασικουρα χωρις να αποκλειουμε ο μεντι να χρηζει βασικο και αναντικατάστατο τον πνευμονιδη επειδή το έχει αποδειξει οτι δε μασάει απο ονοματα

επισης εξτρεμ που να παιρνει περισσοτερα χρήματα απο τον πρώτο σκόρερ του κονφερενς και του γιουρόπα(ναι σε εμας παίζει και όμως ) δεν υπάρχει περιπτωση να ερθει εκτος και αν γινει αναπροσαρμογη στον καμπι με περισσοτερα
Image
berserker
newbie
Reactions:

Post by berserker »

Σύμφωνα με την ανάλυση που είδα από τους trivela boys στο youtube ο Strefezza δείχνει να είναι καλή επιλογή. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως είμαστε από τις λίγες πλέον ομάδες που παίζουν χωρίς inverted wingers. Πιστέυω κιόλας πως αν τελικά αποκτηθεί και αριστεροπόδαρος εξτρέμ θα είναι για να παίζει απο τα αριστερά.
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

Η μεγαλυτερη μεταγραφη που καναμε φετος μεχρι τωρα ειναι αυτη του Βελντε στην Πορτλαντ (τελειωμενη συμφωνα με τον Ρομανο). Μιλαμε οτι οποιος καταφερε να τον πουλησει εκει για τα λεφτα που γραφονται ειναι μεγαλος γατος.
Προπονητής της εξέδρας
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

karteo wrote: Wed Aug 06, 2025 8:21 amπαντως με τα οσα καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα, αποχωρησεις και πιθανες αποχωρησεις και συζητησεις, θα αναψει το πραγμα οσο παμε προς το τελος του μηνα, η ομαδα θα κανει αλλες 4 μεταγραφες.

η αποχωρηση μπετανκορ μπορει να συνοδευτει για παραδειγμα με ελευση ελληνα πχ δουβικα. ο οποιος παιζει που να δεις να δεις ααα στην Κομο :D
4 μεταγραφές θες εσύ, 5 θέλει ο δάσκαλος, κανείς για 6;

Υπό τις παρούσες συνθήκες, οι μεταγραφές είναι τρεις (στόπερ, επιθετικός, εξτρέμ), με την τρίτη να είναι υπό αίρεση. Τυχόν πρόσθετες μεταγραφές θα γίνουν μόνο μετά από αποχωρήσεις, όντως προς το τέλος του μήνα. Μου φαίνεται απίθανο π.χ. να σουτάρει τώρα τον Γιαζιτζί ή τον Νασιμέντο. Μόνο αν δεν έχουν πείσει ως το τέλος του μήνα, και μόνο αν έχει βρεθεί ικανός αντικαταστάτης σε λεφτά που μπορούμε να δώσουμε.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

καναπές wrote: Wed Aug 06, 2025 10:26 am
karteo wrote: Wed Aug 06, 2025 8:21 amπαντως με τα οσα καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα, αποχωρησεις και πιθανες αποχωρησεις και συζητησεις, θα αναψει το πραγμα οσο παμε προς το τελος του μηνα, η ομαδα θα κανει αλλες 4 μεταγραφες.

η αποχωρηση μπετανκορ μπορει να συνοδευτει για παραδειγμα με ελευση ελληνα πχ δουβικα. ο οποιος παιζει που να δεις να δεις ααα στην Κομο :D

Υπό τις παρούσες συνθήκες, οι μεταγραφές είναι τρεις (στόπερ, επιθετικός, εξτρέμ), με την τρίτη να είναι υπό αίρεση. Τυχόν πρόσθετες μεταγραφές θα γίνουν μόνο μετά από αποχωρήσεις, όντως προς το τέλος του μήνα. Μου φαίνεται απίθανο π.χ. να σουτάρει τώρα τον Γιαζιτζί ή τον Νασιμέντο. Μόνο αν δεν έχουν πείσει ως το τέλος του μήνα, και μόνο αν έχει βρεθεί ικανός αντικαταστάτης σε λεφτά που μπορούμε να δώσουμε.
εγω περιμενω 4 δεν ειπα οτι θελω 4 πασκουαλε
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

karteo wrote: Wed Aug 06, 2025 10:33 am
καναπές wrote: Wed Aug 06, 2025 10:26 am

εγω περιμενω 4 δεν ειπα οτι θελω 4 πασκουαλε
Και εγώ πρόβλεψη έκανα απλά
Καναπέ μας λοιδορείς :P

Για Γιαζιτσι εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να φύγει και δεν μου φαίνεται και λογικό, αλλά θα εξαρτηθεί και από το θα έρθει. Ο παίκτης πάντως δείχνει σίγουρα διάθεση να μείνει
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Update ευρωπαϊκής λίστας, μετά τις αποχωρήσεις:

- 17 θέσεις ξένων (δεν υπολογίζω τον Βέζο που θα φύγει κατοτακατό), όσες δικαιούμαστε, αλλά υποτίθεται ότι θα πάρουμε στόπερ, εξτρέμ και επιθετικό. Οπότε θα περισσεύουν τρεις.
- 4 θέσεις «Ελλήνων», όσες δικαιούμαστε (Πασχαλάκης, Μπότης, Αναγνωστόπουλος, Μασούρας), που μπορεί όμως να γίνουν δύο, αφού Αναγνωστόπουλος και Μασούρας υποτίθεται ότι θα φύγουν.
- 2 θέσεις «γηγενών» (Τζολάκης, Ρέτσος), χάνουμε δυο θέσεις.
- Πολύ γερή λίστα Β΄: Μουζακίτης, Καλογερόπουλος, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης.

Πώς λύνεται το πρόβλημα των ξένων (εννοείται χωρίς απόκτηση ξένου παρά μόνο αν φύγει ξένος):
1. Πώληση Ορτέγα και απόκτηση Τσιμίκα ή Γιαννούλη.
2. Μη απόκτηση εξτρέμ (με ή χωρίς παραμονή Μασούρα, αδιάφορο αυτό).
3. Μη απόκτηση στόπερ (χοντρό και απίθανο).
4. Αποχώρηση Γιαζιτζί, απόκτηση Δουβίκα ως τρίτου επιθετικού (ή μη απόκτηση τρίτου επιθετικού).
5. Νασιμέντο εκτός λίστας (ασχέτως αν μείνει ή όχι στην ομάδα).

Άλλη ρεαλιστική λύση δεν βλέπω. Πρέπει να γίνουν τρία από τα ανωτέρω πέντε.
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Ο Μποτης πληροί τις προυποθεσεις για να μετραεις ως locally trained player ?
απο τα 16 εως τα 20 ηταν στην Ιταλια
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Gabriel_Knight wrote: Wed Aug 06, 2025 2:12 pm Ο Μποτης πληροί τις προυποθεσεις για να μετραεις ως locally trained player ?
απο τα 16 εως τα 20 ηταν στην Ιταλια
Τα έχω ξαναπεί αλλού αλλά πάμε μια επανάληψη. Ο κανονισμός λέει ότι ως association-trained λογίζονται όσοι έχουν κλείσει τριετία (δηλαδή είτε τρεις συνεχόμενες σεζόν είτε 36 μήνες σύνολο) between the ages of 15 (or the start of the season during which the player turns 15) and 21 (or the end of the season during which the player turns 21). Τα κείμενα στις παρενθέσεις είναι όπως θα δούμε τα κρίσιμα σημεία που παραβλέπουν οι δημοσιογράφοι που επιμένουν ότι δεν μπορεί να δηλωθεί ως Έλληνας.

Ο Μπότης γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2004 και έτσι η σεζόν στην οποία έκλεισε τα 15 είναι η σεζόν 2018-2019, πρώτη από τις τρεις σεζόν που πρέπει να έχει κλείσει στην Ελλάδα. Έφυγε στην Ιταλία τον Γενάρη του 2020, άρα έφυγε έχοντας μιάμιση σεζόν στην Ελλάδα. Τον αποκτήσαμε τον Γενάρη του 2024, άρα ως το καλοκαίρι του 2024 έκλεισε άλλη μισή σεζόν στην Ελλάδα, σύνολο δύο. Η σεζόν στην οποία κλείνει τα 21 είναι η σεζόν 2024-2025, και αυτή είναι και η τρίτη σεζόν που χρειαζόταν να συμπληρώσει για να λογίζεται ως association-trained.
Post Reply