ΠΟΛΟ

Post Reply
admin
Site Admin
Reactions:

ΠΟΛΟ

Post by admin »

....
Loukretia
newbie
Reactions:

Re: ΠΟΛΟ

Post by Loukretia »

Η σημαία στον ιστό της

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Φουντούλη. Ο διεθνής περιφερειακός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Γιάννη Φουντούλη: «Είμαι πολύ χαρούμενους που για ακόμη μία χρονιά θα έχω την τιμή να φοράω το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα υψηλοί και το ίδιο και οι δικοί μου, οπότε ο Ολυμπιακός είναι το ιδανικό περιβάλλον για να βρίσκομαι. Η νέα σεζόν θα είναι γεμάτη προκλήσεις και ανυπομονώ να ξεκινήσει, να βρεθώ και πάλι με τους συμπαίκτες μου και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, ώστε να κατακτήσουμε κάθε στόχο».
spartacus
newbie
Reactions:

Post by spartacus »

ΜΠΡΑΒΟ στις κορες μας για το χρυσο στο παγκοσμιο της Σιγκαπουρης !!
Ο τελικος ηταν γυναικες απεναντι σε παιδια.. Δεν μπορουσαν να βαλουν
γκολ στην παραπανω και τελικα εβαλαν στις δυο παραπανω :D
Μπραβο στον δικο μας Χαρη Παυλιδη !!!

Ειχα πολυ καιρο να δω ζωντανα τοσο ανετο τελικο στο συγκεκριμμενο αθλημα..
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Τελικά δεν χρειάζονται ούτε ελληνοποιήσεις , ούτε υιοθεσίες ούτε ...χρυσες βίζες. Καμια 30αρια ωρες την εβδομαδα στην πισινα , με κλωτσιες και σφαλιαρες και όλα γίνονται.
Να δούμε ποιοί θα μαθουν τι απο το σημερινό.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

https://www.parapolitika.gr/sports/arti ... on-oneiro/

Θετική αυτή η εικόνα σύμπνοιας (ιδίως από τη στιγμή που προέρχεται από σάιτ που ελέγχει ο ΒΜ), απλώς επειδή δεν ξέρω καλά τα δεδομένα της περιοχής αναρωτιέμαι αν το μόνο πρόβλημα για το κολυμβητήριο είναι πλέον η χρηματοδότηση. Αν θυμάμαι καλά έχει ήδη εκχωρηθεί από το 2022 από το ΣΕΦ στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό η έκταση για την ανέγερση του κολυμβητηρίου. Έχει υπάρξει κάποιο κώλυμα έκτοτε; Υπάρχουν ζητήματα με τους άλλους φορείς που κάνουν χρήση της περιοχής;

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να τελειώνει η ιστορία του κολυμβητηρίου, η μη ύπαρξη του οποίου αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του ελληνικού αθλητισμού.
Βοριάς
newbie
Reactions:

Post by Βοριάς »

Δεν υπάρχει πρόβλημα με το Κ.ΥΔ.Α.Π. όλα πάνε βάση χρονοδιαγράμματος και απέμεινε η οριστική μελέτη του έργου. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα οριστικοποιηθεί το ύψος της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια που ίσως φτάσει και στο 100%
Βοριάς
newbie
Reactions:

Post by Βοριάς »

Image

Τα τυπικά έμεινα για το Κ.ΥΔ.Α.Π. μετά και την έγκριση της Περιφέρειας ποσού 23.560.000,00 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
Επόμενος στόχος το κλειστό για βόλεϊ και χάντμπολ.

https://www.olympiacossfp.gr/index.php/ ... u-s-ph-p-3
Post Reply