ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post Reply
erisgr
newbie
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post by erisgr »

Εκτος αποστολης ο Κωστούλας , ο προπονητης του ξεκαθαρισε δημοσιως κιολας για μεταγραφη 40εκ ότι ακόμη ..ΔΕΝ. Δηλαδη ευθεως ειπε οτι δεν ξερει που πηγε το παιδί.

Ποτε δεν μου αρεσε αγωνιστικά αυτή η μεταγραφη. Οικονομικα μπορει αυτός και η οικογένεια του να ευεργετήθηκαν αλλά ήταν μια φούσκα σε όλα τα επίπεδα. Με σχεδον σκαρτο ένα χρόνο στην α ομαδα, ειχε ολο το χρονο φέτος να παιξει και στο Τσ.Λ. και πηγε παντελως ανέτοιμος κάπου που δεν ξερω αν και την γλωσσα μπορει να διαχειριστεί. Αλλο τα 17-18 αλλο το 21-22.

Για τα οικονομικα του Ολυμπιακου δεν ξερω κι ουτε θελω να πω ή υπαινιχθω κάτι. Ειναι τόσο μπερδεμένα αυτα τα πραγματα πλέον και ειδικα με αυτη την ιστορία της πολυ ιδιοκτησίας που το ποιος εχει ποια λεφτα από που δεν νομιζω ότι ούτε οι ιδιοι το ξέρουν.

Αγωνιστικα μακαρι να αλλαξει αλλα το καλύτερο που μου φαινεται μπορει να του τύχει ειναι να γινει ...Ρέτσος.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Η Μπράιτον έχει μεγάλη πείρα στην ανάδειξη και μεταπώληση ταλέντων με τρελή υπεραξία. Και ποτέ δεν βιάζεται. Δεν παθαίνουν Νίνη πια τα ταλέντα τους.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Βλέπω ότι σε πολλούς στα σόσιαλ δεν κάνει ο Τσιμίκας. Σ' άλλους δεν αρέσει που δεν πούλησε Ολυμπιακοφροσύνη και μιλούσε διαρκώς για τη Λίβερπουλ, σ' άλλους δεν αρέσει το στυλ του, που θεωρούν ότι δεν ταιριάζει με το ποδόσφαιρο του Μεντιλίμπαρ (κύριος οίδε γιατί), σ' άλλους φαίνεται μεγάλο το συμβόλαιό του (που ασφαλώς δεν θα πληρώνουμε ολόκληρο, για δανεισμό γίνεται η κουβέντα) κλπ. Παιδιά, εγώ δεν έχω θέμα, αν δεν σας κάνει το Τσιμίκας αντί του Ορτέγα, ας πάμε με Μπρούνο, Αλαφάκη κι έξτρα λύσεις Μπιανκόν και Πιρόλα αρ. μπακ. Να φύγει ο Ορτέγα είναι η βασική μου έγνοια. Το να έρθει ο Τσιμίκας είναι δεύτερο και τρίτο τριγόνι με το ίδιο σμπάρο (μείον μία θέση ξένου, μείον μία θέση μη κοινοτικού).
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

ο Θαλης θα ειναι ο αντι-Κωστουλας...?
με αυτον ομως θα συμπληρωσουμε τις θεσεις των μη κοινοτικων και περιμενουμε τουλαχιστον δυο παικτες ακομα
επομενως θα πρεπει οπωσδηποτε να αποχωρησει καποιος μη κοινοτικος... ο Ορτεγκα?

edit
ο Ορτεγκα ειναι η μοναδικη επιλογη για πωληση, και απο αγωνιστικη σκοπιά αλλά και για να λυθει το προβλημα με τον αριθμο των ξενων
δυσκολο να ερθει ο Τσιμικας, οχι επειδη δεν μας κανει οπως ισχυριζονται καποιοι!! αλλα για τον ακριβως αντιθετο λογο, it's too good to be true
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

Καπου διαβαζα οτι ο Τσιμι ψαχνει για ομαδα που θα παιζει Ευρωπη. Οποτε εμεις που παιζομυε και Τσ.Λ μαλλον του κανουμε, αρκει να τα βρουμε στα υπολοιπα με τον παικτη και την Λθβερπουλ. Εμενα προσωπικα μου κανει ο Τσιμικας και τον θεωρω σαφη αναβαθμιση για τη θεση (αν και μου αρεσει κι ο Μπρουνο οσο τον εχω δει).
Προπονητής της εξέδρας
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Γραφουν οτι εκλεισε ο Αντινο με 8 εκ. για το 70%
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

θαλης και κωνσταντινος ειναι αψογες επιλογες. με ταλεντο, ετοιμοι για το step up.

του μαντσα για στοπερ δεν μου φαινεται σωστη επιλογη. χρειαζεται πιο εμπειρο στοπερ για τσλ και με κοινοτικο διαβατηριο γιατι εχουμε κανει κομπολοι τους μη κοινοτικους

φαινεται οτι κατι παιζει που δεν ξερουμε ακομη με τις αποχωρησεις αν προχωρησουν και οι 3 αυτες κινησεις
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

karteo wrote: Wed Aug 20, 2025 5:05 am θαλης και κωνσταντινος ειναι αψογες επιλογες. με ταλεντο, ετοιμοι για το step up.

του μαντσα για στοπερ δεν μου φαινεται σωστη επιλογη. χρειαζεται πιο εμπειρο στοπερ για τσλ και με κοινοτικο διαβατηριο γιατι εχουμε κανει κομπολοι τους μη κοινοτικους

φαινεται οτι κατι παιζει που δεν ξερουμε ακομη με τις αποχωρησεις αν προχωρησουν και οι 3 αυτες κινησεις
Αυτό σχολίαζα τώρα στο τουίτερ (κάνω αντάρτικο, αρνούμαι να το πω Χ, τι εξ μωρέ, εξ γκέρλφρεντ; άιντε μην πω καμιά κουβέντα πρωινιάτικα). Εγώ χαίρομαι που το πάνε μέχρι τέλους με την επιλογή του σκάουτινγκ. Αλλά μια πεντάδα Ρέτσος, Πιρόλα, Μπιανκόν, Καλογερόπουλος, Μάνσα προφανώς υστερεί πολύ σε πείρα. Αναρωτιόμουν λοιπόν αν ο Μάνσα προορίζεται για τη Ρίο Άβε σε πρώτη φάση (που παίζει με τριάδα στόπερ όπως η Φορταλέζα) και αποκτηθεί άλλος, έμπειρος στόπερ, όπως π.χ. ο Μαρί για τον οποίο το Φως επιμένει ότι εξακολουθούμε να κινούμαστε. Αυτό θα έλυνε και το πρόβλημα των μη κοινοτικών γιατί με Μάνσα και Ταλίς θα έχουμε έξι από τους οποίους θα παίζουν οι πέντε.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

καναπές wrote: Wed Aug 20, 2025 6:18 am
karteo wrote: Wed Aug 20, 2025 5:05 am θαλης και κωνσταντινος ειναι αψογες επιλογες. με ταλεντο, ετοιμοι για το step up.

Αυτό σχολίαζα τώρα στο τουίτερ (κάνω αντάρτικο, αρνούμαι να το πω Χ, τι εξ μωρέ, εξ γκέρλφρεντ; άιντε μην πω καμιά κουβέντα πρωινιάτικα). Εγώ χαίρομαι που το πάνε μέχρι τέλους με την επιλογή του σκάουτινγκ. Αλλά μια πεντάδα Ρέτσος, Πιρόλα, Μπιανκόν, Καλογερόπουλος, Μάνσα προφανώς υστερεί πολύ σε πείρα. Αναρωτιόμουν λοιπόν αν ο Μάνσα προορίζεται για τη Ρίο Άβε σε πρώτη φάση (που παίζει με τριάδα στόπερ όπως η Φορταλέζα) και αποκτηθεί άλλος, έμπειρος στόπερ, όπως π.χ. ο Μαρί για τον οποίο το Φως επιμένει ότι εξακολουθούμε να κινούμαστε. Αυτό θα έλυνε και το πρόβλημα των μη κοινοτικών γιατί με Μάνσα και Ταλίς θα έχουμε έξι από τους οποίους θα παίζουν οι πέντε.
κοιτα και εγω φανταζομουν κατι τετοιο αλλα με κολλαει η μαλακια της φιφα περι απαγορευσης δανεικων αναμεσα σε ομαδες του ιδιου ιδιοκτητη/ομιλου και δεν ξερω τι σκατα ειναι αυτος ο κανονισμος που περασαν/θα περασουν/γουοτεβα.

φυσικα ειναι σημαντικη η αλλαγη της στρατηγικης της ομαδας πλεον. ειναι αυτο που καποτε ονειρευομασταν να γινει. και δινουμε σοβαρα λεφτα για σοβαρα ταλεντα. οχι για μπρνιτς, ρατζελοβιτς, καται κλπ και αλλα ωδικα πτηνα. δινουμε σοβαρα λεφτα για σοβαρα ταλεντα πλεον και γινεται σημαντικη επενδυση. στο σημειο αυτο να πουμε οτι και ο Καραπαππας το ειπε στη συνεντευξη που εδωσε προχθες νομιζω, οτι αυτα τα παλια εννοωντας μεταγραφες σε παικτες ονοματα που ειναι ξεζουμισμενοι εχουν τελειωσει για την ομαδα.

φαντασου οτι πχ φαινεται να παιρνουμε και τον Μανε που θα μεινει εκει δανεικος ως τελος του χρονου. πεφτουν σημαντικα λεφτα σε σημαντικα ταλεντα.

η ομαδα προερχεται απο κατακτηση ConfL, νταμπλ, παιζει σε league phase CL και ειναι οντως ωρα να επενδυσει γιατι και ανοχη θα υπαρχει και υπομονη απο τον κοσμο και στηριξη.
madness7
newbie
Reactions:

Post by madness7 »

όσοι ξεχωρίζουν σε χαμηλό επίπεδο μπορει να τους βάλεις στην ρεάλ βασικους και να παίζουν ακόμα καλύτερα με καλύτερους συμπαικτες και να ξεχωρίζουν περισσοτερο

μπορει βέβαια να αναιβάσεις το επίπεδο λίγο και να δυσκολεύονται

you never know εκτος και αν τον αγοράσεις και μάθεις

όπως πχ ο τουρέ έκανε παπαδες ουκρανία εκανε παπάδες σε εμας και στην μπαρτσελόνα

ο μπρινιτς ξεχώριζε σλοβενια αλλά εδώ δυσκολευτηκε σε δυσκολοτερο επίπεδο

ειμαστε σε καλό δρόμο σιγουρα . Είναι ο μονος δρόμος με μικρους σε ηλικία

ας ελπίσουμε να γινουν σωστές επιλογές

το οτι ηρθε ο έσε και επιασε αμεσως ,ήρθε ο σιπιονι και φένεται να ποιάνει αμέσως δεν ειναι μικρό πραγμα . κάτι κάνουν καλά
Image
Post Reply