Υπήρχε μια ελπίδα μήπως κρατούσε τον Τεν Χαγκ τουλάχιστον μέχρι τέλη Γενάρη


κι εμένα μου έκανε εντύπωση, ιδιαίτερα δεν περίμενα να αφήσει εκτός το μεμέτη που έχει δείξει ότι το έχει...καναπές wrote: Tue Sep 02, 2025 8:48 pm Για να πω και την κακία μου, κόπηκαν οι Καμπελά και Γιαζιτζί λόγω ανετοιμότητας, παρότι έχουν ξεσκιστεί στην προπόνηση, αλλά ο δακρυσμένος Ποντένσε, χωρίς να έχει προπονηθεί με την ομάδα, με ελλιπή προετοιμασία λόγω «ενοχλήσεων», και μετά από έναν χρόνο διακοπών, μπαίνει στη λίστα με τα τσαρούχια.
με το κοπα αφρικα ο ελ θα λειψει 1.5 μηνα και εκει θα μεινουμε με ενα φορ σε δυσκολο σημειο της χρονιας.pani0202 wrote: Tue Sep 02, 2025 10:31 pm Ο Ποντενσε δε θα εμενε εξω με την καμμια, αλλα εγω περιμενα οτι θα αφηνε καποιον μεσο ή καποιον αμυντικο εξω για να χωρεσει τουλαχιστον ο Γιαζιτζι. Πιθανον να προοριζεται για πωληση ο Τουρκος. Τωρα που προστεθηκε κι ο Ποντενσε στο ροστερ μαλλον δε χωραει πλεον ουτε για αλλαγη.
Επισης περιμενα πωληση Γιαρεμτσουκ αφου ο θειος ποτε δε παιζει Ευρωπη με 2 σεντερ φορ αλλα φαινεται οτι εχει αλλα σχεδια ο Μεντι φετος για τα 3 σεντερ φορ, και χρειαζονται ολοι.
Έφυγε το καλύτερο προπέρσινο σέντερ μπακ μας. Ο περσινός Κάρμο ήταν οριακά πάνω από τον Μπιανκόν σε απόδοση, και τόσο εμφανώς ανόρεχτος που φαντάζομαι ότι δημιουργούσε κακή εντύπωση και στα αποδυτήρια.Dostoevski7 wrote: Wed Sep 03, 2025 6:51 am Εγώ δεν κατάλαβα πως γίνεται να έφυγε το καλύτερο μας σεντερ μπακ και να μην τον αναπληρώσαμε πριν απο Τσαμπιονς μάλιστα.
Απίστευτο