ΠΑΙΚΤΕΣ

Post Reply
sotosg7
newbie
Reactions:

Re: ΠΑΙΚΤΕΣ

Post by sotosg7 »

Δε νομίζω ότι με το να κάτσει στον πάγκο θα τον βοηθήσει, χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα!!!

Έχει την ανάγκη να τον βοηθήσει κάποιος να καθαρίσει το μυαλό του, να του αλλάξει την ψυχολογία!!!

Έχω παίξει τη θέση και καταλαβαίνω ότι το μυαλό του είναι πειραγμενο!!! Και δεν εννοώ κλινικά πειραγμενο, ούτε καβαλημενο!!

Έχει χαθεί η αυτοπεποίθηση του.... νιώθει για κάποιο λόγο πιεσμένος!! Ίσως να σκεφτόταν ότι φέτος θα ήταν η χρονιά του, που θα έκανε το μεγάλο ξεπεταγμα μέσω της βιτρίνας του CL για την μεταγραφή, και βλέπει ότι έχει κάνει λάθη ακόμα και με την εθνική και τον παίρνει από κάτω.

Είναι απίστευτη η ψυχοσύνθεση την ώρα των αγώνων για έναν τερματοφύλακα!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

H όλη συζήτηση για τον Τζολάκη, απλώς επειδή έκανε δυο μέτρια παιχνίδια με την Εθνική, δεν κάνει τα τέλεια παιχνίδια στα οποία μας είχε συνηθίσει και δεν έπιασε ένα γκολ που δεν το λες και φάβα με την Άντερλεχτ, κι όλα αυτά λίγες μέρες από εξαιρετική εμφάνιση με τον Άρη, μου φαίνεται εξωφρενική. Στο τουίτερ έχω δει ακόμη και τελείως παράλογα πράγματα του τύπου «α, έχει πέσει η απόδοσή του καλύτερα να τον πουλήσουμε».
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Ανανεωσε και ο Κουστινια....
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Δεν μου αρέσουν οι συνεχείς έπαινοι για τον Μαρτίνς. Ναι, είναι ένας πολύτιμος ανακατωσούρας. Αλλά τι να το κάνω όταν, από το 60' και μετά ιδίως, παίρνει τη μια λάθος απόφαση μετά την άλλη; Από το χτεσινό ματς είδα μόνο το τελευταίο μισάωρο. Με το που άνοιξα τον είδα να κάνει πέντε αβίαστα λάθη μέσα σε πέντε λεπτά.

Ας τον βγάζει στο 60' αν ρετάρει το μυαλό του.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Σημαντικη η επισημη ανανεωση του Πιρολα
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
stamataggelos
newbie
Reactions:

Post by stamataggelos »

Οποιος φίλος μπορεί ή έχει το χρόνο και την όρεξη, κάποια στιγμή, ας κάνει μια συνολική αποτίμηση και αξιολόξηση κάθε γραμμής ξεχωριστά και παίχτη, βάζοντας έναν βαθμό αξιολόγησης σε συνάρτηση με την προοπτική ή και προσδοκία που υπήρχε για κάθε παιχταρά μας. Θα βοηθήσει αρκετά όλους εμάς που λίγο πολύ έχουμε χάσει τη μπάλα :lol:
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

mark wrote: Wed Nov 12, 2025 3:17 pm Σημαντικη η επισημη ανανεωση του Πιρολα
Και το καλοκαίρι μας χαιρετά κι αυτός!!!

Έτσι μεταφράζω την ανανέωση του συμβολαίου του, στο δικό μου μυαλό πάντα.
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
Post Reply