ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post Reply
karteo
member
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post by karteo »

καναπές wrote: Tue Nov 18, 2025 1:30 pm
karteo wrote: Tue Nov 18, 2025 8:16 am
θα παιξουν στο κυπελλο. επισης δεν ξερουμε τι εικονα εχουν στις προπονησεις. το μονο που δεν εχει δειξει ο Μεντι παντως ειναι οτι κολλαει σε ονοματα. θα παρουν ευκαιριες και πρεπει να τις αρπαξουν απο τα μαλλια
Σε ονόματα δεν κολλάει, αλλά κάνει υπερβολική υπομονή σε παίκτες που ξέρει και τον ξέρουν, και δεν ξεγράφει εύκολα επενδύσεις της ομάδας. Και τα δύο είδη υπομονής του έχουν συχνά βγει σε καλό, αλλά είναι ο κύριος λόγος που δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες ο Σιπιόνι (λόγω Γκαρθία) και καθόλου οι Καλογερόπουλος (λόγω Μάνσα) και Πνευμονίδης (λόγω Στρεφέτσα).
ο κυριος λογος που δεν εχει παρει ευκαιριες ο Σιπιονι ειναι πως παιρνει μια καρτα στο μισαωρο. αν δεν το διορθωσει δεν μπορει να ξεκινησει σε δυσκολο ματς. μονο σε κανα πιο ευκολο. η γνωμη μου ειναι πως θελουμε ενα καλο αμ/κεντρικο χαφ ακομη για να μεινει εξω ο Γκαρθια και σιγα σιγα να δουλευτει ο Σιπιονι.

ο Καλογεροπουλος δεν ειναι καλυτερος του Μανσα για τον οποιον δαπανηθηκαν αρκετα χρηματα και μπορει να εχει την εξελιξη του Πιρολα.

οσο για τον Πνευμονιδη ειναι ο μονος για τον οποιο συμφωνω. θα επρεπε να παρει περισσοτερες ευκαιριες αλλα δεν κουτουλαει με τον Στρεφετσα αλλα με τον Ποντενσε αριστερα. και υπαρχει μια προσπαθεια να δοθουν ευκαιριες στον Στρεφετσα για τον οποιο δαπανηθηκαν αρκετα χρηματα και για τον οποιο δεν ειμαι βεβαιος οτι δεν θα δωσει πραγματα. παιζει σε μια δυσκολη θεση και δειχνει υπερβολικα αγχωμενος ακομη. δεν τον καιω ακομη. σιγουρα ομως ο Πνευμονιδης ειναι αυτος που πρεπει να παρει ευκαιριες παραπανω.
Gosiol
newbie
Reactions:

Post by Gosiol »

Καλημέρα! 2 μεταγραφές θα έβλεπα με καλό μάτι: δημιουργικό μέσο (τύπου Μίγια) και αριστερό μπάκ.
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

Καναπέ εγώ στα δικά μου εγκεφαλικά ντατα μια διαφορά είχα, στα συμβόλαια των νέων 2 από όσους αναφέρεις δεν έχουν επισημοποιηθεί ποτέ, Νικολαιδης και Χριστοδουλόπουλος
Για τον πρώτο βεβαιωθηκαμε μέσω ΣΛ2 όπου δηλώθηκε άρα υπέγραψε, για τον δεύτερο ισχύει κάτι που μου έχει ξεφύγει;; Η το πήγες βάσει λογικής;;
+ Ο Χαμζα δεν έχει μπει ακόμα στη Β καθόλου, νομίζω ούτε σε αποστολή, οπότε θα τον προσμετρουσα μέχρι τώρα ως κ19 (όπως τον Κολοκοτρώνη που ανέφερες πχ)

Εντιτ. Επίσης αν δεν έχει αλλάξει κάτι ο Βενέτης ως δεξί μπακ έπαιζε κανονικά
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

daskalos wrote: Thu Nov 20, 2025 10:54 am Καναπέ εγώ στα δικά μου εγκεφαλικά ντατα μια διαφορά είχα, στα συμβόλαια των νέων 2 από όσους αναφέρεις δεν έχουν επισημοποιηθεί ποτέ, Νικολαιδης και Χριστοδουλόπουλος
Για τον πρώτο βεβαιωθηκαμε μέσω ΣΛ2 όπου δηλώθηκε άρα υπέγραψε, για τον δεύτερο ισχύει κάτι που μου έχει ξεφύγει;; Η το πήγες βάσει λογικής;;
+ Ο Χαμζα δεν έχει μπει ακόμα στη Β καθόλου, νομίζω ούτε σε αποστολή, οπότε θα τον προσμετρουσα μέχρι τώρα ως κ19 (όπως τον Κολοκοτρώνη που ανέφερες πχ)

Εντιτ. Επίσης αν δεν έχει αλλάξει κάτι ο Βενέτης ως δεξί μπακ έπαιζε κανονικά
O Χάμζα προφανώς μπήκε εκ παραδρομής στην Κ23. Για τον Βενέτη δεν το ήξερα. Για τον Χριστοδουλόπουλο έχεις μάλλον δίκιο, σ' ένα φιλικό μόνο είχε παίξει με την Κ23.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Gosiol wrote: Thu Nov 20, 2025 7:32 am Καλημέρα! 2 μεταγραφές θα έβλεπα με καλό μάτι: δημιουργικό μέσο (τύπου Μίγια) και αριστερό μπάκ.
Πάντως το ότι κυκλοφόρησε σε ανύποπτο χρόνο ότι κοιτάμε και για χαφ, σημαίνει ότι αναμένουν ισχυρή πίεση για μεταγραφή του Μουζακίτη αυτόν τον Γενάρη.
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

Δυστυχώς ο Μουζακίτης το πολύ να κάτσει ως το ερχόμενο καλοκαίρι!! Είναι δεδομένο ότι θα τον πουλήσουν, όπως και τον Πιρολα!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Αυτός ο Ταμερλάνος / Τιραμόλα (Τερμιλάν) Αναρμπέκοφ της Καϊράτ δεν θα με χαλούσε για τον πάγκο.
spartacus
newbie
Reactions:

Post by spartacus »

καναπές wrote: Tue Dec 09, 2025 5:29 pm Αυτός ο Ταμερλάνος / Τιραμόλα (Τερμιλάν) Αναρμπέκοφ της Καϊράτ δεν θα με χαλούσε για τον πάγκο.
Εμενα δεν θα με χαλουσε και για βασικος ο συγκεκριμμενος !!! Εκπληκτικη εμφανιση.. Δεν του χρεωνω το γκολ οπως δεν χρεωσα το 2-2 της Βιλλα πριν δυο χρονια..
Ο τυπας ηταν βασικος στο Καζακσταν-Βελγιο 1-1 και σε αλλα καλα αμυντικα ματς της Καιρατ.. Δεν νομιζω πως ειναι για το πορτοφολι μας.. 22 χρονων..
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

cris wrote: Wed Dec 10, 2025 11:30 am είναι "δεδομένο" ότι θα κερδίσουμε Λεβερκούζεν και Αγιαξ εκτός και το θέμα μας είναι μήπως δεν κάνουμε αρκετές μεταγραφές πριν τη διασταύρωση με Μπαρτσελόνα, Ιντερ;
Οι μεταγραφές δεν χρειάζονται για τυχόν παιχνίδια στο CL μετά τη φάση των ομίλων. Ούτως ή άλλως οι υφιστάμενοι θα παίξουν. Οι μεταγραφές χρειάζονται για να διορθωθούν οι μεταγραφικές αστοχίες ή για να θεραπευτεί η αργή πρόοδος ταλαντούχων παικτών. Είτε συμφωνώ εγώ είτε όχι, για παράδειγμα, είναι μάλλον δεδομένο ότι πάμε για αριστεροπόδαρο, έμπειρο στόπερ (δεν είναι τυχαίο που κυκλοφόρησαν δύο ονόματα μέσα σε μια βδομάδα), που σημαίνει ότι ο Μάνσα θα πάει κάπου δανεικός.
Post Reply