ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη

Post Reply
sotosg7
newbie
Reactions:
Posts: 46
Joined: Thu Jun 19, 2025 6:17 pm

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη

Post by sotosg7 »

Τώρα που φτάνει στο τέλος το πρώτο σκέλος, στη πρώτη μας συμμετοχή σε αυτή τη νέα μορφή....κάθομαι και σκέφτομαι, ότι κερδίζεις στην έδρα σου και είσαι σίγουρος στα play off.

Που είναι τα χρόνια που καθαρίζαμε όλα τα εντός έδρας και μέναμε εκτός συνέχειας;

Νομίζω ότι αυτή η νέα μορφή της διοργάνωσης αποκαθιστά αυτού του είδους την αδικία.

Επίσης για κάποιο λόγο δεν κοιτάω τόσο το πλασάρισμα μας στην 24αδα, νομίζω ότι θα το καταφέρουμε.... κοιτάω ποιοι θα κάτσουν εκεί γύρω στο 9-12 της κατάταξης.
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
User avatar
pani0202
newbie
Reactions:
Posts: 349
Joined: Thu Jun 19, 2025 1:29 pm

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη

Post by pani0202 »

Να βαλουμε τα κομπιουτερακια στην ακρη και να παιξουμε για τη νικη. Αν παμε με τα μυαλα μας σε ισοπαλιες και ισοβαθμιες καηκαμε.
Προπονητής της εξέδρας
User avatar
karteo
member
Reactions:
Posts: 542
Joined: Wed Jun 18, 2025 8:20 am

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη

Post by karteo »

pani0202 wrote: Thu Jan 22, 2026 5:59 pm Να βαλουμε τα κομπιουτερακια στην ακρη και να παιξουμε για τη νικη. Αν παμε με τα μυαλα μας σε ισοπαλιες και ισοβαθμιες καηκαμε.
δεν θα παει κανεις για κατι τετοιο. δεν το εχουμε και σαν ομαδα το να παιξουμε για την ισοπαλια. απο την αλλη ειτε ο αγιαξ εχανε ειτε κερδιζε προχθες οπως και εκανε, στον αγωνα θα επαιζε για τη νικη. καταρχην καθε νικη ειναι κανα 2 μυρια εσοδα και δεν υπαρχει ομαδα να μην τα θελει και διεκδικει. κατα δευτερον καμια ομαδα δεν θελει μεσα στην εδρα της να χασει και οι παικτες θελουν να τα δινουν ολα γιατι ειναι στην μεγαλυτερη σκηνη.

οποτε θα παμε και θα παιξουμε και ο αγιαξ θα παιξει για τη νικη.

οι πιθανοτητες δεν ειναι υπερ μας. αλλα θα παμε να το παιξουμε το ματς σαν τελικο και οτι βγει
Post Reply