Historia De Un Amor

mark
newbie
Reactions:

Re: Historia De Un Amor

Post by mark »

Πορωση ηταν η φαση ολη :)
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Κάποιος στο τουίτερ έβαλε πρόκληση να φτιάξουμε εντεκάδα από παλτά που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν μπορούσα να αντισταθώ. Η εντεκάδα μου (περιορίστηκα σε παίκτες της α΄ ομάδας της περιόδου 2010-2020, για να μην υπάρχει bias με τις πιο πρόσφατες αναμνήσεις) είναι:

Τέρμα: Σήφης Δασκαλάκης
Δεξί μπακ: Μπρούνο Γκασπάρ
Αριστερό μπακ: Γκαετάν Μπονγκ (ναι, ξέρω, στη συνέχεια Πρέμιερ το 'να τ' άλλο, εγώ ξέρω τι είδα όμως).
Στόπερ: Μπρούνο Βιάνα και αμετακίνητος στην εντεκάδα ο γίγαντας Μανουέλ Ντα Κόστα.
Αμ. χαφ: ο Φάν'ς ο Τζανδάρης.
Οχτάρι: Ο λιλιπούτειος καρναβαλιστής Αντρέ Μαρτίνς.
Δεκάρι: Ποιος άλλος από τον Γιασίν Μπενζιά.
Εξτρέμ: Δύσκολη επιλογή. Επιλέγω Ντοσεβί λόγω αβυσαλλέου ντεκολτέ και Γκρμπιτς, με πρώτη αλλαγή τον Βλαχοδήμο.
Σέντερ φορ: Ακόμη πιο δύσκολη επιλογή: Όποιος και να παίξει από τους Ούρος Τζούρτζεβιτς, Φράνκο Χάρα και Φράνκο Σολδάνο θα θαμπώσει τα πλήθη.

Δικό σας συνάδελφοι.
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

αξιζει ενα honorable mention και ο Λεμενς
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

Gabriel_Knight wrote: Sun Jan 25, 2026 1:12 pm αξιζει ενα honorable mention και ο Λεμενς
Εγώ σκέφτομαι Λεμενς ή Κονσταντζο ήταν χειρότερος;
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

Θα έφτιαχνα μια ακόμα καναπέ για να έχουμε 2 11αδες

Κοσταντσο
Γκαλίτσιος Σαντάνα Μπανανα Μιλιτς
Γιαταμπαρε Τατος
Μορ Μάνος Γιαννιώτας
Πουλίδο
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

sotosg7 wrote: Sun Jan 25, 2026 1:42 pm
Gabriel_Knight wrote: Sun Jan 25, 2026 1:12 pm αξιζει ενα honorable mention και ο Λεμενς
O Λέμενς είναι πριν από το όριο που έβαλα στο 2010. Fun fact: o Λέμενς είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην Εθνική Βελγίου. Fun fact 2: ο Σένε Λέμενς, νεαρός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ΔΕΝ είναι γιος του.
spartacus
newbie
Reactions:

Post by spartacus »

καναπές wrote: Sun Jan 25, 2026 8:27 am Κάποιος στο τουίτερ έβαλε πρόκληση να φτιάξουμε εντεκάδα από παλτά που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν μπορούσα να αντισταθώ. Η εντεκάδα μου (περιορίστηκα σε παίκτες της α΄ ομάδας της περιόδου 2010-2020, για να μην υπάρχει bias με τις πιο πρόσφατες αναμνήσεις) είναι:

Τέρμα: Σήφης Δασκαλάκης
Δεξί μπακ: Μπρούνο Γκασπάρ
Αριστερό μπακ: Γκαετάν Μπονγκ (ναι, ξέρω, στη συνέχεια Πρέμιερ το 'να τ' άλλο, εγώ ξέρω τι είδα όμως).
Στόπερ: Μπρούνο Βιάνα και αμετακίνητος στην εντεκάδα ο γίγαντας Μανουέλ Ντα Κόστα.
Αμ. χαφ: ο Φάν'ς ο Τζανδάρης.
Οχτάρι: Ο λιλιπούτειος καρναβαλιστής Αντρέ Μαρτίνς.
Δεκάρι: Ποιος άλλος από τον Γιασίν Μπενζιά.
Εξτρέμ: Δύσκολη επιλογή. Επιλέγω Ντοσεβί λόγω αβυσαλλέου ντεκολτέ και Γκρμπιτς, με πρώτη αλλαγή τον Βλαχοδήμο.
Σέντερ φορ: Ακόμη πιο δύσκολη επιλογή: Όποιος και να παίξει από τους Ούρος Τζούρτζεβιτς, Φράνκο Χάρα και Φράνκο Σολδάνο θα θαμπώσει τα πλήθη.

Δικό σας συνάδελφοι.
Παικτης που σκοραρει στον πατο της βαζελας ποτε δεν θα μπει σε τετοια 11δα.. Απο μενα ειναι οχι.
Στα αλλα συμφωνω :D Επειδη δεν νομιζω να φαινεται το bold αναφερομαι στον αμετακινητο γιγαντα στοπερ μας..
Στην ιδια κατηγορια και ο Αυλωνιτης
stamataggelos
newbie
Reactions:

Post by stamataggelos »

sotosg7 wrote: Sun Jan 25, 2026 1:42 pm
Μακράν ο πρώτος ρε! Ο δεύτερος είχε παίξει και σε υψηλό επίπεδο με καλές εμφανίσεις.
daskalos wrote: Sun Jan 25, 2026 1:42 pm Θα έφτιαχνα μια ακόμα καναπέ για να έχουμε 2 11αδες

Κοσταντσο
Γκαλίτσιος Σαντάνα Μπανανα Μιλιτς
Γιαταμπαρε Τατος
Μορ Μάνος Γιαννιώτας
Πουλίδο
Ντροπή ρε, βάζεις παίχτη στην εντεκάδα με καλύτερες στυλιστικές επιλογές από Λάκη?
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

spartacus wrote: Sun Jan 25, 2026 7:41 pm Παικτης που σκοραρει στον πατο της βαζελας ποτε δεν θα μπει σε τετοια 11δα.. Απο μενα ειναι οχι.
Στα αλλα συμφωνω :D Επειδη δεν νομιζω να φαινεται το bold αναφερομαι στον αμετακινητο γιγαντα στοπερ μας..
Στην ιδια κατηγορια και ο Αυλωνιτης
Ώπα, ώπα, άκυρο, mea culpa, μπέρδεψα τον Ντα Κόστα με τον γίγαντα Γιασίν Μεριά, τον μεγαλύτερο απατεώνα που πέρασε ποτέ από την άμυνα του Ολυμπιακού.
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

Παλτο παντως γενικως λεμε καποιον που κοστισε αρκετα λεφτα, ηρθε με περγαμηνες για να κανει τη διαφορα, και τελικα δεν εδωσε τα αναμενομενα. Ειναι κριμα κι αδικο να βαζουμε μεσα στα παλτα και παικτες που ηρθαν με λιγα χρηματα για δευτερο-τριτες λυσεις κι ειτε δεν πηραν πολλες ευκαιριες ή απλα δεν επιασαν στην ομαδα.

Ορισμος του παλτου ας πουμε θα ηταν καποιος σαν τον Κοστανζο, που ηρθε με περγαμηνες για καραβασικος κι εγινε ανεκδοτο στην πορεια. Η ο μεγαλος Χορχε Μπερμουδες που βλεπω οτι δεν αναφερεται απο κανεναν :lol:
Προπονητής της εξέδρας
Post Reply