ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post Reply
User avatar
pani0202
newbie
Reactions:
Posts: 428
Joined: Thu Jun 19, 2025 1:29 pm

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post by pani0202 »

καναπές wrote: Fri Feb 20, 2026 7:22 am Προτίμησα να ποστάρω τα πινακάκια μου αντί να πω τον πόνο μου, ότι θέλουμε τέσσερα ακραία μπακ το καλοκαίρι.
Τι μας εκανες τωρα...Πονεμενη ιστορια.
Για τους μη κοινοτικους τι να λεμε. Προφανως οι 2 απο την Ριο Αβε μας ηρθαν πακετο, ισως επειδη μας τελειωνε ο χρονος και δε καταφεραμε να βρουμε κατι αλλο. Πιθανον να χαιρετησουν κι οι 2 το καλοκαιρι, αν κι ο Λουιζ τουλαχιστον εδειξε πραγματακια προχτες. Να δουμε ποσο θα τους χρησιμοποιησει ο Μεντι απο εδω και περα, ειδικα αν μεινουμε εκτος Ευρωπης και μειωθει και το ροτεισον.

Για εμενα οπως λες κι εσυ, και τα 4 ακραια μπακ ειναι για δρομο, αλλα με δεδομενο οτι Κοστινια και Ορτεγα ανανεωθηκαν φετος (νομιζω...) η λογικη λεει οτι θα φυγει ο Μπρουνο σιγουρα. Ο "ειμαι κουρασμενο" εχει συμπαθειες γενικως, οποτε ακομα κι αν δεν εχει θεση στην 11αδα ισως να βολευτει καπου στον παγκο-εξεδρα για εναν ακομα χρονο.

Για τα σεντερ μπακ τα λεγαμε τα γραφαμε απο το καλοκαιρι. Μπιανκον δρομο σιγουρα. Ο Καλογεροπουλος δε φαινεται να εχει κερδισει τον Μεντι, αλλα μπορει να μεινει σαν γηγενης για 5ο σεντερ μπακ. Θες τουλαχιστον ενα 11αδατο σεντερ μπακ το καλοκαιρι - υποθετοντας οτι μενουν κι οι Τζολακης, Πιρολα - κι εναν ακομα αξιοπιστο παγκιτη.

Στο κεντρο πουλο ο Γκαρσια, αλλα θα πρεπει να παρουν περισσοτερα παιχνιδια οι Σιπιονι - Νασιμεντο για να βεβαιωθει ο Μεντι οτι του κανουν. Αν δεν του κανουν θες μεταγραφη 11αδατου κι εκει το καλοκαιρι - κι εδω υποθετοντας οτι μενουν Εσε και Μουζα.

Επιθετικη τριαδα εννοειται οτι δε μπορεις να εχεις 3 μη κοινοτικους. Ελεος δηλαδη...Ο Ελ Κααμπι φαινεται να ανανεωνει, οποτε αν δε φυγει ο Κλειτον το οποιο θεωρω το πιο πιθανο, παμε για πωληση Ταρεμι οπου λογικα θα παρουμε καποια καλα λεφτα αφου ακομα εχει καλο ονομα ο παικτης. Παντως γινεται λαθος με τον Ταρεμι απο τον κοουτς. Δε μπορει να παιζει πισω απο τον επιθετικο, και δε ταιριαζει σαν 2ος φορ στο συστημα που παιζει ο Μεντι. Ειτε θα πρεπει να μοιραζεται τον χρονο συμμετοχης με τον Ελ Κααμπι ή θα πρεπει να πωληθει - και θα ειναι κριμα να φυγει γιατι ειναι καλος παικτης.
Προπονητής της εξέδρας
User avatar
Voikon
newbie
Reactions:
Posts: 112
Joined: Fri Jun 20, 2025 6:48 pm

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post by Voikon »

Συγχαρητηρια στη διοικηση για την ανανεωση του κουφαιου ισως επιθετικου στην ιστορια του Ολυμπιακου!

Ελ Καμπι παικταρα ελπιζω να συνεχισεις να ματωνεις το πλεκτο οπως κανεις ολα αυτα τα χρονια.
Εισαι μεγαλη δυναμη.
User avatar
karteo
member
Reactions:
Posts: 584
Joined: Wed Jun 18, 2025 8:20 am

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post by karteo »

οχι ισως, ο κορυφαιος. καλως η' κακως μετα το ευρωπαικο τα πραγματα στην ιστορικη ιεραρχηση διοικησεων, προπονητων, σεντερ φορ ειναι ξεκαθαρα.
User avatar
daskalos
newbie
Reactions:
Posts: 127
Joined: Thu Jun 19, 2025 8:26 pm

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post by daskalos »

καναπές wrote: Fri Feb 20, 2026 7:22 am Τα λάθη θα τα διορθώσει ο δάσκαλος.
Αν πω ότι τώρα είδα το ποστ σου το παραπάνω;; Μπράβο άλλη μια φορά για τη δουλειά, αλλά αφού ζητήθηκε να κάνω μικρές διορθώσεις δεν θα αντισταθώ 😛

Ο Βενέτης δεν είναι στόπερ αλλά καθαρό δεξί μπακ που φέτος έχει παίξει και αριστερό λόγω των αδικαιολόγητα πολλών δεξιών μπακ που είχαμε (Σιωζιος, Θεοδωρίδης, Κουτσόπουλος, Σουλανιακου)
Ο Καπελλας παίζει στο 10 όχι στα χαφ, ενώ ο Κοτσαλος πλέον έχει μετατραπεί σε 8αρι κανονικό (αν και όντως ήταν πιο μεσοεπιθετικός όπως είπες)
Νομίζω και ο Αντωνίου είναι μεσοεπιθετικός και όχι παίκτης κέντρου, χωρίς να είναι σίγουρος

Θα έλεγα ότι μετά και από έναν μήνα τελικά ο Πλειώνης όπως και ο Πλις επέστρεψαν στην κ19, ενώ ο Γιουσούφ τελικά έμεινε στη Β κανονικά
Από την άλλη Κοντρασι έμεινε για φέτος στην κ17

Επίσης σημαντικό ότι όλοι όσοι ήρθαν στις ακαδημίες έχουν επαγγελματικό ακόμα και της κ17, με τον μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι ο Πιέρρος

Τελος να πούμε ότι εκτός όσων αναφέρεις στα ρόστερ η κ17 έχει επιπλέον επαγγελματίες
Καλπακιδης, Μωυσιαδης, Τσατσαραγκος, Κωνσταντινιδης, Κοντρασι (που τελικά έμεινε στους εφήβους) και Πιέρρος (χωρίς να είμαι σίγουρος)

Μπόνους διόρθωση (τυπογραφικού) ο Ρετσος δεν είναι στον Ατρόμητο Β γιατί δεν υπάρχει αυτή η ομάδα αλλά στον Αστέρα Β 😛
Post Reply