ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
- pani0202
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
Δε περιμενω θαυματα την Κυριακη γιατι καθε εβδομαδα ακουμε διαφορα αλλα στο χορταρι ειμαστε τραγικοι. Ας δειξουμε λιγο παθος ομως κι ο,τι γινει. Η κουλα ιδρωσε πολυ την Πεμπτη και ψυχολογικα θα ειναι πεσμενη. Πιστευω θα χασει βαθμους απο εδω και περα.
Προπονητής της εξέδρας
- Loukretia
- newbie
Θρυλε σ'αγαπώ
κι ας μου κάνεις γκελες
Μόνο σε παρακαλω
Γλεντα τις βαΖΕλες
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κι ας μου κάνεις γκελες
Μόνο σε παρακαλω
Γλεντα τις βαΖΕλες
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pani0202
- newbie
Πρωταθλημα τελος. Το πηρε η κουλα μετα το σημερινο. Παμε γι'αλλα. Ας σταυρωοσυμε καμμια νικη τουλαχιστον στα πλει οφ απο εδω και περα γιατι η εικονα της ομαδας φετος ηταν πραγματικα αποκρουστικη. Να παει και να μη ξαναρθει αυτη η χρονια. Παμε καλυτερα του χρονου.
Προπονητής της εξέδρας
- pani0202
- newbie
Βασικος παλι ο Γκαρσια (ελεος ρε Μεντι, λυπησου μας!), αλλα τουλαχιστον παιζουμε με ενα σεντερ φορ αυτη τη φορα. Μονο Ελ Κααμπι. Για να δουμε...Ας κλεισουμε τουλαχιστον τη χρονια με μερικες καλες νικες σε ντερμπι.
Προπονητής της εξέδρας
- pani0202
- newbie
- pani0202
- newbie
Δε τη γλυτωνει την κοκκινη ο Ορτεγκα ετσι οπως παει. Αν και στη φαση με τον Τετεη δε φαινεται να εχει κανει καν φαουλ. Μιλαμε για μεγαλους θεατρινους παλι σημερα.
Προπονητής της εξέδρας
- pani0202
- newbie
0-1 απο το πουθενα. Ωραιο δωρο ο Γεντβαι. Δεν ειμαστε παντως καλοι παλι μεχρι τωρα. Μακαρι το γκολ να μας ανεβασει.
Προπονητής της εξέδρας
-
teokaz
- newbie
Ο καλός Ελ Καμπι προ κοπα Αφρικα θα είχε ήδη 2 γκολ. Ας είναι, θα πούμε ευχαριστώ στο δωράκι. Προσοχή να βγει το ημίχρονο τώρα γιατί είμαστε πολύ επιρρεπείς στη μαλακία πίσω.
- pani0202
- newbie
Γκολαρα Ροντινει. Επιτελους, μας βγηκε κατι. Δε κανουμε κανενα τρομερο παιχνιδι, αλλα δε χανουμε και παιχνιδι στο οποιο μπαινουμε μπροστα στο σκορ. Ας κανουμε κι ενα καλο σκορ για να ανεβουμε και ψυχολογικα.
Προπονητής της εξέδρας
-
teokaz
- newbie
Καλοί δεν είμαστε αλλά έστω και έτσι φαίνεται ότι θα τους κλείσουμε το σπιτάκι με τον ιδανικό τρόπο. Άντε ζέλες με το καλό να μπείτε και στο νέο γήπεδο.