Συνέντευξη ή ομιλία - ενημέρωση;
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
-
sotosg7
- newbie
Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
- mark
- newbie
μπορει να ιδρυει και κομμα που ναι της μοδας
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- oikon7
- newbie
Aς το κάνει μπας και ηρεμήσει ο ίδιος, επειδή με τους μπροστινούς δεν τραβάει το πράμα.
- oikon7
- newbie
Τον είδα στο ΣΕΦ να γαμωσταυρίζει και να απειλεί με σκισμένα τα κουστούμια και τους σκεμπέδες να αερίζονται.
Ξέρει κανείς τι παίχτηκε; Δεν μιλάω για παρασκήνιο, απλώς τα γεγονότα, επειδή αμφιβάλω αν θα υπάρξει η παραμικρή αναφορά στον Τύπο.
Ξέρει κανείς τι παίχτηκε; Δεν μιλάω για παρασκήνιο, απλώς τα γεγονότα, επειδή αμφιβάλω αν θα υπάρξει η παραμικρή αναφορά στον Τύπο.
- mark
- newbie
Μανουρα με τον ανηψιο του Κουλη....
αφορμη....αγνωστη αλλα δεν ειχε την τυχη που χε παλιοτερα ο Καμμενος ο ψηλεας...
αφορμη....αγνωστη αλλα δεν ειχε την τυχη που χε παλιοτερα ο Καμμενος ο ψηλεας...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- oikon7
- newbie
Με τον Γ. Δημητριάδη; Μάιστα... ε καλά, τα έχουν σπάσει αυτοίmark wrote: Sun May 24, 2026 9:42 pm Μανουρα με τον ανηψιο του Κουλη....
- mark
- newbie
ναι...με αυτον
- pani0202
- member
- oikon7
- newbie
Πάντως όταν ο Πρόεδρος είχε ρίξει φαπίδια στο κλαμπ στο Καμμένο, ήταν σε αντίθετα στρατόπεδα. Ο Πανάρας με τον Τσίπρα και την κουτάλα και ο Βαγγέλας με τον Κούλη στην απέξω. Δεν έχω καταλάβει τι παίχτηκε τόσο σοβαρό και πέρασε απέναντι ο Μαρινάκης. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπαίνει στη μέση ένας σοβαρός άνθρωπος (π.χ. ο δικηγόρος ο Β. Δημακόπουλος) να τα βρει ο Πρόεδρας με τον Κούλη, επειδή αυτό το πράγμα με την κρητική κόντρα δεν οδηγεί πουθενά.mark wrote: Sun May 24, 2026 9:42 pm Μανουρα με τον ανηψιο του Κουλη....
- Voikon
- newbie
Αν και οντως σημερα ηταν σαν να παιζαμε στο ΣΕΦ, σε αλλο γηπεδο βρισκομασταν.oikon7 wrote: Sun May 24, 2026 9:38 pm Τον είδα στο ΣΕΦ να γαμωσταυρίζει και να απειλεί με σκισμένα τα κουστούμια και τους σκεμπέδες να αερίζονται.
Να δεις σε ποιο γηπεδο εγινε ο τελικος της ευρωλιγκας;
ΜΕΓΑΛΕ ΤΡΑΚΗ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΣ ΤΟ ΟΑΚΑ. ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑ!