Κ23
- καναπές
- newbie
Re: Κ23
Και ο καυλομπαλάκιας Βαλμπουενά, που θα πάει να παίξει μπάλα στα 42 του στη Β΄ Μάλτας και, νομίζω, ο Έξαρχος, και προφανώς αρκετοί άλλοι, που θα τους μάθουμε μάλλον το φθινόπωρο αφού κανείς ρεπόρτερ Ολυμπιακούς δεν έχει σκεφτεί έστω να ρωτήσει τι γίνεται με την β΄ ομάδα (που έχει αρχίσει προετοιμασία).
- daskalos
- newbie
Ε θεωρώ και ο Μπιλάλ θα αποχωρήσει που είχε μονοετές και έληγαν και κάποιοι ακόμα όπως Παναγάκος, Δαμα και άλλοικαναπές wrote: Sun Jul 26, 2026 4:03 pm Και ο καυλομπαλάκιας Βαλμπουενά, που θα πάει να παίξει μπάλα στα 42 του στη Β΄ Μάλτας και, νομίζω, ο Έξαρχος, και προφανώς αρκετοί άλλοι, που θα τους μάθουμε μάλλον το φθινόπωρο αφού κανείς ρεπόρτερ Ολυμπιακούς δεν έχει σκεφτεί έστω να ρωτήσει τι γίνεται με την β΄ ομάδα (που έχει αρχίσει προετοιμασία).
Οι πιο πολλοί δεν θα ανανέωσαν αλλά ναι απρόβλεπτο αφού ούτε καν ενημερώνουν ποιοι ακολούθησαν στην προετοιμασία
- καναπές
- newbie
Δεν ξέρω αν γίνουν κι άλλες μεταγραφές στη β΄ ομάδα (πλέον δεν έχει νόημα να τη λέμε Κ23 γιατί καταργήθηκε ο περιορισμός ότι επιτρέπονται μέχρι πέντε παίκτες άνω των 23), αλλά μοιάζει και φέτος να πηγαίνουμε για μια από τα ίδια, με μια ομάδα αφημένη στην τύχη της, χωρίς προγραμματισμό.
Έχουν φύγει σίγουρα πέντε παίκτες (Έξαρχος, Αργυρίου, Θαρθάνα, Κεϊτά, Βαλμπουενά) και μάλλον τέσσερις ακόμη (Παναγάκος, Δάμα, Πλειώνης, Λώλης) κι έχουν αποκτηθεί ο τερματοφύλακας Τσομπανίδης (που δεν ξέρω γιατί αποκτήθηκε), ο θετός γιος του Ζιοβάνι που είναι εμφανώς ρουσφέτι (δεν έχει παίξει δευτερόλεπτο στα φιλικά), και ο Λεγκίσι (που τρέχει, ντριπλάρει, αλλά οι τελικές του αποφάσεις κάνουν τον Ζέλσον να δείχνει Μέσι), ενώ επέστρεψε από δανεισμούς ο καλός στόπερ Δ. Ρέτσος, σε μια θέση όπου έχουμε πληθώρα παικτών. Έχουν φυσικά ανέβει παίκτες από την Κ19, αλλά γενικώς δεν βλέπω ποιος είναι ο στόχος της ομάδας πέραν του να επιβιώνει. Αν δεν καταφέρει ούτε και φέτος να ετοιμάσει παίκτες για την α΄ ομάδα, δεν βλέπει να διατηρείται το πείραμα ακόμη κι αν αποφύγει τον υποβιβασμό.
Έχουν φύγει σίγουρα πέντε παίκτες (Έξαρχος, Αργυρίου, Θαρθάνα, Κεϊτά, Βαλμπουενά) και μάλλον τέσσερις ακόμη (Παναγάκος, Δάμα, Πλειώνης, Λώλης) κι έχουν αποκτηθεί ο τερματοφύλακας Τσομπανίδης (που δεν ξέρω γιατί αποκτήθηκε), ο θετός γιος του Ζιοβάνι που είναι εμφανώς ρουσφέτι (δεν έχει παίξει δευτερόλεπτο στα φιλικά), και ο Λεγκίσι (που τρέχει, ντριπλάρει, αλλά οι τελικές του αποφάσεις κάνουν τον Ζέλσον να δείχνει Μέσι), ενώ επέστρεψε από δανεισμούς ο καλός στόπερ Δ. Ρέτσος, σε μια θέση όπου έχουμε πληθώρα παικτών. Έχουν φυσικά ανέβει παίκτες από την Κ19, αλλά γενικώς δεν βλέπω ποιος είναι ο στόχος της ομάδας πέραν του να επιβιώνει. Αν δεν καταφέρει ούτε και φέτος να ετοιμάσει παίκτες για την α΄ ομάδα, δεν βλέπει να διατηρείται το πείραμα ακόμη κι αν αποφύγει τον υποβιβασμό.