ΠΑΙΚΤΕΣ
- mark
- newbie
Re: ΠΑΙΚΤΕΣ
Τοσο γαματος ο απλος κοσμος που γιουχαρε ελ κααμπι. Δε γαμιουνται και αυτοι.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
Rower
- newbie
Πως την εχεις δει? Πουστηδες και παληκαρια να γινουμε ενα?iceman7 wrote: Mon Sep 07, 2026 12:30 pm Μας έχει κάνει απίστευτη ζημιά φήμης τόσα χρόνια.
Δεν με απασχολεί αν τον έριξαν τα συνεταιράκια του τόσα χρόνια και έμεινε στο τέλος με το πουλί στο χέρι.
Αυτός είχε ΜΜΕ να γράφουν για πέτσινα, χαρισμένα κλπ.
Αντίθετα εμείς έχουμε το μεγαλύτερο κανάλι και βάζουμε βαζελες σε καίριες θέσεις στα αθλητικά.
Οι επιστήμονες του 2026 είναι όλος ο απλός κόσμος που πάει γήπεδο πλην της 7 που είναι πραιτωριανοι.
Προφανως εκεί στοχεύουν. Να προκαλέσουν τόσο που θα μπούμε μέσα για να ας τιμωρήσουν.
Οπότε ας κάνει η διοίκηση οτι πρέπει να τους ξεβρακώσει.
Δεν υπαρχει απλος και μη απλος κοσμος. Ο καθενας κρινεται γι' αυτο που ειναι. Το κακο ειναι οτι μερικοι θα ηθελαν να ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που ειναι.
- oikon7
- newbie
Η Hull City όπου πήγαν Μουζα / Τζολάκης βλέπω ότι ανήκει στην εταιρεία Acun Medya του Ατζούν Ιλίτζαλι. Ενδιαφέρον.
-
iceman7
- newbie
Ε ναι ρε συ. Γνωστό αυτο καιρό.oikon7 wrote: Mon Sep 07, 2026 1:01 pm Η Hull City όπου πήγαν Μουζα / Τζολάκης βλέπω ότι ανήκει στην εταιρεία Acun Medya του Ατζούν Ιλίτζαλι. Ενδιαφέρον.
- oikon7
- newbie
Προλαβαίνουμε να στείλουμε Φίλη για μαρούλι ή πρέπει να περιμένουμε Χριστούγεννα;
- pani0202
- member
Εμενα μου αρεσε κι ο Κουτσογουλας παντως. Ωραια παικτακια κι οι 2, δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο παικτες της 1ης ομαδας.
Προπονητής της εξέδρας
- mark
- newbie
Περιμένουμε να τον πάμε και αυτόν 20μυρια και να του φτιάξουμε τη ζωούλα καθώς θα φροντίσουμε να πάρει και αυτός 1-2μυρια το χρόνο.oikon7 wrote: Tue Sep 08, 2026 9:25 pm Προλαβαίνουμε να στείλουμε Φίλη για μαρούλι ή πρέπει να περιμένουμε Χριστούγεννα;
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
sotosg7
- newbie
Ο Φίλης αξίζει χρόνο και λεπτά συμμετοχής, πέρα από τα υποχρεωτικά του κυπέλλου!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
- mark
- newbie
Παντως επειδη εχουμε την ταση να ενθουσιαζομαστε ευκολα...αλλα να καιμε και ευκολοτερα παιχτες να πω οτι ο Φιλης ειναι αρκετα αγουρος και απροσεκτος.
Εμενα ειναι απο τους αγαπημενους μου απο την πρωτη φορα που τον ειδα αλλα χρειαζεται δουλεια. Εχει πολυ καλα στοιχεια και κορμι και παρουσια...αλλα ως εκει.
Πιστευω κι εγω οτι πρεπει να τον βοηθησουμε και να του δωσουμε ευκαιριες.
Εμενα ειναι απο τους αγαπημενους μου απο την πρωτη φορα που τον ειδα αλλα χρειαζεται δουλεια. Εχει πολυ καλα στοιχεια και κορμι και παρουσια...αλλα ως εκει.
Πιστευω κι εγω οτι πρεπει να τον βοηθησουμε και να του δωσουμε ευκαιριες.