ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη

Post Reply
cris
newbie
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη

Post by cris »

Gabriel_Knight wrote: Thu Sep 17, 2026 4:00 am Hot take
Τον Μάιο θα προβληματιστούμε για το εάν θα παμε στο Άμπου Ντάμπι ή στην Φρανκφούρτη
εξαρτάται αν προτιμάς να φας λουκάνικα απλά ή να δεις τον ολυμπιακό στο φ4
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

cris wrote: Thu Sep 17, 2026 9:46 am
Τον Μάιο θα προβληματιστούμε για το εάν θα παμε στο Άμπου Ντάμπι ή στην Φρανκφούρτη
26 Μαϊου θα είμαι μέσα και θα βγάλω φωτογραφία με ένα hot dog, φορωντας μπλουζάκι "για τον cris" :D
pani0202
member
Reactions:

Post by pani0202 »

cris wrote: Thu Sep 17, 2026 9:43 am ηρωική εμφάνιση απο ομαδα που μολις δενει
ηρωικοι και οι φιλαθλοι
ηρωικος Ζοτα Σιλβα αλλα δεν ειναι εξτρεμ. Ας παει στη θεση Τσικινιο και στη θεση του ο Φορτουνης
τωρα θυμηθηκα οτι ο Φορτουνης ειχε κοκκινη και ηρεμησα
ουτε ο Μπειλι ειναι εξτρεμ. Θα τον περιμενουμε μηπως συνελθει με προπονησεις αλλα προς στιγμην δειχνει σαν μαστουρωμένο τζαμαικάνικο βέλος
ο συμπαθής μέρμηγκας είχε και ένα εξαιρετικό σουτ αλλά δεν γεμίζει την περιοχή
μου θυμιζει Ντερμπισάιρ

αλλαξε αρκετα η φιλοσοφια παιχνιδιου δεν μου εβαλε 2 σεντερ φορ με αμπαλοσεντρες και μλκιες ουτε πανικοβληθηκε.
εντυπωσιακο οτι η ομαδα ανεβηκε πολυ στο β ημιχρονο

Αν μπει ο Φορτου και ο Πουερτα στη θεση των 2 εκνευριστικων καμμένων πισωπασακιδων Τσικινιο και Εσε θα δουμε καλυτερα πραγματα
υποπτα τα ακραια μπακ δεξια δεν θα με εκπληξει να βρεθει κανενας Ρετσος εκει

ο Τσικινιο και ο Μπειλι πρεπει να ξαναπαιξουν αν αποδειξουν οτι μπορουν να φτάσουν με κορνερ το σημείο του μπεναλτι

καλά σημάδια
καλό το τέρμα αλλα ευθύνεται για το γκολ ξεκαθαρα
Εγραψες 2-3 πολυ σωστα εδω.

1. Ηρωικη εμφανιση απο ολους (κι απο τους φιλαθλους), αλλα η ομαδα δε μπορει και δε πρεπει να παιζει στα κοκκινα συνεχως. Χτες ενοοειται οτι ηταν ειδικη περιπτωση, παιχνιδι χωρις αυριο για ολους.

2. Γκονζαλες = Ντερμπισαιρ. Ναι! Το ιδιο ελεγα κι εγω στο γιο μου κατα τη διαρκεια του αγωνα και μου ελεγε "ποιος ειναι ο Ντερμπισαιρ" :lol:

3. Πουερτα αντι Τσικινιο θα ειναι σιγουρη αναβαθμιση

4. Τα ακραια μπακ ειναι προβλημα ακομα, αν κι ο Αρμενης τα πηγε καλα χτες οταν μπηκε στο 2ο.

5. Ο προπονητης δε πανικοβληθηκε στο 2ο και δεν αρχισε τα τρελα που κανουν πολλοι προπονητες που ριχνουν μεσα 2-3 σεντερ φορ κι οποιον παρει ο χαρος απο τις γιομες. Θα μπορουσε βεβαια να το πληρωσει και να τα ακουει σημερα αν δεν το εβαζε τελικα ο Ουκρανος στο 80 φευγα.

Για Μπειλι, εγω τον πιστευω γιατι τον εχω δει πολυ οταν ηταν στα καλα του στη Βιλα κι εβγαζε ματια. Επιστρεφει απο τραυματισμο και μπαινει σιγα σιγα στο σωστο ρυθμο. Πιστευω οτι θα βοηθησει.

Ο Ζοτα ηταν παντου χτες, και παταγε πολυ περιοχη οπως περιμενουμε απο τα εξτρεμ μας. Δε ξερω αν πρεπει να παει πισω απο το φορ ή αν πρεπει να συνεχισει να παιζει σαν εξτρεμ που παταει περιοχη.

Το ρεζουμε νομιζω ειναι οτι - εκτος απο τα ακραια μπακ που ακομα φαινονται προβληματικα - η ομαδα εχει ενισχυθει αρκετα σε ποιοτητα στις αλλες θεσεις. Ειναι πλεον στο χερι του προπονητη να τους κανει ομαδα, γιατι ακομα δεν ειμαστε ομαδα. Θελει χρονο κι υπομονη, αλλα τα πρωτα δειγματα ειναι θετικα.
Προπονητής της εξέδρας
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

Gabriel_Knight wrote: Thu Sep 17, 2026 12:02 pm
26 Μαϊου θα είμαι μέσα και θα βγάλω φωτογραφία με ένα hot dog, φορωντας μπλουζάκι "για τον cris" :D
θα είσαι με την Τσέλσι ή την Μαντσεστερ;
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

cris wrote: Thu Sep 17, 2026 3:04 pm
Gabriel_Knight wrote: Thu Sep 17, 2026 12:02 pm

θα είσαι με την Τσέλσι ή την Μαντσεστερ;
Ολυμπιακός μόνο.
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

pani

αυτή τη φωτό δείξε στο γιο σου Βαγγέλη

ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι έκανε ο άνθρωπος σε εκείνο τον τελικό με αεκ

Image
Post Reply