Βαζεις δυσκολα. Εγω πιστευω οτι θα εχουμε καποιες αποχωρησεις μεχρι τον αλλο μηνα.καναπές wrote: Wed Aug 06, 2025 11:56 am Update ευρωπαϊκής λίστας, μετά τις αποχωρήσεις:
- 17 θέσεις ξένων (δεν υπολογίζω τον Βέζο που θα φύγει κατοτακατό), όσες δικαιούμαστε, αλλά υποτίθεται ότι θα πάρουμε στόπερ, εξτρέμ και επιθετικό. Οπότε θα περισσεύουν τρεις.
- 4 θέσεις «Ελλήνων», όσες δικαιούμαστε (Πασχαλάκης, Μπότης, Αναγνωστόπουλος, Μασούρας), που μπορεί όμως να γίνουν δύο, αφού Αναγνωστόπουλος και Μασούρας υποτίθεται ότι θα φύγουν.
- 2 θέσεις «γηγενών» (Τζολάκης, Ρέτσος), χάνουμε δυο θέσεις.
- Πολύ γερή λίστα Β΄: Μουζακίτης, Καλογερόπουλος, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης.
Πώς λύνεται το πρόβλημα των ξένων (εννοείται χωρίς απόκτηση ξένου παρά μόνο αν φύγει ξένος):
1. Πώληση Ορτέγα και απόκτηση Τσιμίκα ή Γιαννούλη.
2. Μη απόκτηση εξτρέμ (με ή χωρίς παραμονή Μασούρα, αδιάφορο αυτό).
3. Μη απόκτηση στόπερ (χοντρό και απίθανο).
4. Αποχώρηση Γιαζιτζί, απόκτηση Δουβίκα ως τρίτου επιθετικού (ή μη απόκτηση τρίτου επιθετικού).
5. Νασιμέντο εκτός λίστας (ασχέτως αν μείνει ή όχι στην ομάδα).
Άλλη ρεαλιστική λύση δεν βλέπω. Πρέπει να γίνουν τρία από τα ανωτέρω πέντε.
1. Πιθανο σεναριο. Χωρις να εχει ακουστει κατι για τον Ορτεγκα κι εγω εχω την αισθηση οτι ψαχνομαστε να τον δωσουμε καπου αν βρεθει τροπος να μπαλωσουμε τη θεση με καποιον Ελληνα (ο Τσιμικας ειναι μαλλον ονειρα θερινης νυκτος).
2. Επισης πιθανο σεναριο. Εκτος αν προκυψει κι εδω καποια πωληση.
3. Το θεωρω εντελως απιθανο να μην αποκτηθει ενα βασικο σεντερ μπακ.
4. Για τον Γιαζιτζι ειναι καινουργιο οτι πιθανον να φυγει. Μεχρι προχτες φαινοταν σε καλη κατασταση κι ετοιμος να παλαιψει για μια θεση στην 11αδα. Χτες και σημερα διαβαζω διαφορα οτι ισως φυγει τελικα. Θα δουμε. Πιθανο σεναριο ομως.
5. Δεν εχει ακουστει τιποτα, δεν τον εχει δει αρκετα ακομα ο Μεντι, κι υπαρχει ακομα το σεναριο να πωληθει ο Εσε οποτε σε αυτη την περιπτωση μενει σιγουρα ο Νασιμεντο.