ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

καναπές
newbie
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post by καναπές »

karteo wrote: Wed Aug 27, 2025 6:23 am Το μόνο λάθος που βλέπω είναι η έλλειψη έμπειρου στόπερ. Κατά τα άλλα είναι οκ. Λογικά όσα κάνουν. Σημαντικό ότι φαίνεται πως δεν φεύγει κανείς από τα χαφ μας. Αν παίρναμε ένα έμπειρο στόπερ θα ένιωθα πιο ήσυχος. Τώρα υπάρχει ρίσκο.
Νομίζω ότι επί Εντού η λογική είναι σαφής: ψάχνουμε για παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, νεαρούς, για τους οποίους δεν κωλώνουμε να δώσουμε αρκετά (για τα δεδομένα μας) λεφτά, χωρίς να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο νεαρό της ηλικίας. Είναι και λίγο παγκόσμια μόδα όλο αυτό με τα πιτσιρίκια.

Τώρα για τον συγκεκριμένο εγώ δεν έχω φυσικά εικόνα. Τα σχόλια είναι πάρα πολύ περίεργα. Οι οπαδοί της ομάδας του πανηγυρίζουν που φεύγει, ενώ οι περισσότεροι οπαδοί άλλων ομάδων και αναλυτές του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους νεαρούς στόπερ του πρωταθλήματος. Είναι ψηλός αλλά δεν παίρνει καθόλου κεφαλιές. Όταν λέμε καθόλου, καθόλου. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται σε απειρία ή στο ότι η ομάδα του παίζει με τριάδα στόπερ. Υποτίθεται ότι το κύριο προσόν του είναι η μακρινή σέντρα. Μου φαίνεται λίγο μηχανιστικό το "έφυγε αριστεροπόδαρος με καλό πόδι, θέλω αριστεροπόδαρο με καλό πόδι". Μακάρι να τον έχουν ξεψαχνίσει και να μη γελάμε με αυτόν σε λίγους μήνες, γιατί από τον Μπιανκόν στο CL ως και τον Καλογερόπουλο θα προτιμούσα.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Καθόλου κεφαλιές δεν είναι πρόβλημα αν βγαίνει πρώτος να κόψει ή με το σώμα βγάζει τον άλλον οφφ. Μετράει και το ποδόσφαιρο που παίζεται. Με τρεις στόπερ και αν δεν παίζουν σεντρες...

Όσο για τον μπιανκονε δεν συμφωνώ. Όταν ειναι focused παίζει πολύ καλά.

Σε κάθε περίπτωση για μένα η άμυνα ξεκινά από τα χαφ. Θα βρεθεί η άκρη.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Χάλασε του Μανέ στα ιατρικά λένε.
Είχε εύρημα λέει που μπορεί να βγάλει πρόβλημα στο μέλλον
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

καναπές wrote: Tue Aug 26, 2025 8:03 pm
pani0202 wrote: Tue Aug 26, 2025 6:38 pm Aν δε παρουμε τελικα "βασικο" σεντερ μπακ, ή εστω καποιον που να ειναι στην ιεραρχια διπλα στον Ρετσο και στον Πιρολα τοτε παμε γυρευοντας για 5αρες στο Τσ.Λ και για ποστ του τυπου "τα λεγαμε τα γραφαμε" σε 1-2 μηνες.

Τελοσπαντων, υπομονη να δουμε πως θα ολοκληρωθουν οι μεταγραφες. Υπαρχει χρονος ακομα κι εγω συνεχιζω να πιστευω οτι δουλευουμε καποια ονοματα που δεν εχουν ακουστει ακομα. Ελπιζω ενα απο αυτα τα ονοματα να ειναι κι ενα καλο σεντερ μπακ.
Μην παίξεις τζόκερ, κλείσαμε τον Μάντσα.
Μη το δενεις κομπο (ακομα), ηδη χαλασε του Μανε απο το πουθενα. Δε βγαινουν και τα κουκια για τη λιστα του Τσ.Λ κι ο Μεντι δε θα θελει να εχει 3-4 παικτες στην εξεδρα καθε εβδομαδα με ξυνισμενα μουτρα. Και δε γινεται να πουληθουν κι αρκετοι για να κανουμε χωρο. Ο Γιαζιτζι φαινεται να μενει (?), ο Ορτεγκα λογικα θα φυγει μονο αν γινει καραμπολα με Τσιμικα, για Εσε δεν ακομυ επλεον τιποτα, αλλα ακομα κι αν φυγει ο Εσε θες μετα αλλη μεταγραφη εκει...δε βλεπω αλλον για μεταγραφη.

Του Χιλ (ο οποιος ειναι ο μονος που πιστευω οτι ειναι επιλογη Μεντι) μπορει να προχωρησει τελικα κι ας φαινοταν αδυνατη μεταγραφη μεχρι πριν λιγες μερες.
Για Μαντσα θα δουμε, κι ας το εχουν σιγουρο καποιοι επειδη το γραφουν τα Βραζιλιανικα ΜΜΕ. Τετοιο ρεπορταζ κανω κι εγω. Ελπιζω ακομα σε κατι πιο "εκλεκτο" για σεντερ μπακ :D, αλλα αν ο Μαντσα κανει στον Μεντι εγω παω πασο. Δεν υπαρχει λογος να κανουμε κριτικη αφου κανεις μας δε γωριζει τον παικτη. Μπορει να βγει τουρμπο, ποιος ξερει.
Προπονητής της εξέδρας
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

Ο Μανε παντως λεει οτι το προβλημα δεν ειναι ιατρικο αλλα οικονομικο. Τρελο γελιο αν ισχυει οτι θελαμε να του κανουμε τετοιο συμβολαιο :lol:

"Αλλά όταν επανεξέτασα τη συμφωνία, τα πράγματα είχαν αλλάξει δραστικά. Ο μισθός ήταν διαφορετικός από αυτό που συμφωνήσαμε. Μου είπαν ότι θα πληρώνομαι κάθε τρεις μήνες, για παράδειγμα, Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο μισθός όλοι μαζί τέλος Μαρτίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα έπαιρνα μόνο 1.000 ευρώ μέχρι το τέλος των τριών μηνών. Και ο μισθός από μόνος του δεν ήταν ικανοποιητικός. Τους είπα ότι δεν μπορώ να το υπογράψω αυτό. Έτσι αγόρασα το δικό μου εισιτήριο και πέταξα πίσω στη Σουηδία, δεν υπήρχε κάποιο ιατρικό πρόβλημα”
Προπονητής της εξέδρας
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Είναι μάλλον απίθανο. Τέτοιο συμβόλαιο δεν κάνουμε ούτε στους u19

Κάτι παράξενο παίζει εδώ.

Μπορεί να είδαν πχ ότι λέει πως είναι 20 αλλά από κοντά δείχνει 30. Λέω εγώ τώρα.
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Ας ελπισουμε να επανελθει η σοβαροτητα γιατι αυτα θυμίζουν Πιου.
Πιστευω μετα την κληρωση θα ακουσουμε αλλα τελειως ονοματα. Θα ελεγα εσεις που τα παρακολουθειτενα δειτε τι περισσεύει στη νοτινγχαμ σε άμυνα κυριως.

Κι ας μου λυσει καποιος την απορια αν δεν βαριεται. Τον Ορτα γιατι δεν τον κρατήσαμε;
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

karteo wrote: Wed Aug 27, 2025 4:08 pm Είναι μάλλον απίθανο. Τέτοιο συμβόλαιο δεν κάνουμε ούτε στους u19

Κάτι παράξενο παίζει εδώ.

Μπορεί να είδαν πχ ότι λέει πως είναι 20 αλλά από κοντά δείχνει 30. Λέω εγώ τώρα.
Όχι ρε συ, ανά τρίμηνο πληρώνονται οι παίκτες πάντοτε. Δεν ξέρω για άλλες ομάδες, στον Ολυμπιακό σίγουρα.
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

Καλα κι αυτοι 1000 ευρω στο τριμηνο ηθελαν να του δωσουν του παιδιου? Ουτε το βασικο? :lol:
Παραξενα πραγματα παντως ειναι αυτα...τωρα πεταχτηκε κι ο αλλος της Μιελμπι σα κωλος και λεει οτι ειναι μια χαρα ο Μανε. Παει να μας χαλασει μια ομορφη ιστορια.
Προπονητής της εξέδρας
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Με τον Ταρέμι και το κλικμπέιτ άρθρο του Κώτση για τον Ποντένσε μπήκαμε και επισήμως στη silly season των μεταγραφών, στο τέλος, που τίποτε δε βγάζει νόημα, γράφονται χιλιάδες ονόματα, οι γκρινιάρηδες γκρινιάζουν και οι δικαιολογητές δικαιολογούν. Είναι το σήμα για να σταματήσει κανείς να ασχολείται, και να περιμένει υπομονετικά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για να βγάλει άκρη.
Post Reply